Н У Х Т

Технологію виробництва карамелі у виробничих умовах опановували студенти-другокурсники

12 грудня 2018

Технологію виробництва карамелі у виробничих умовах опановували студенти-другокурсники

Студенти групи ТІ-2-2 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анною Грищенко відвідали «Майстерню карамелі» – унікальну мережу кондитерських в Україні.

Майстер-карамельє Сергій розповів про технологію виробництва карамелі, цукристу сировину, ароматизатори та барвники, що використовують саме в цій карамельній майстерні. Студенти дізналися, з якої сировини виготовляють жовтий, червоний, зелений і чорний барвники, як можна пофарбувати карамель у  різні кольори, змішуючи ці барвники.

У присутності студентів карамелье виготовив карамель із цікавим рисунком, пояснив призначення всіх технологічних операцій та навів їх параметри. Студенти побачили, як уміло, поєднуючи різнобарвні шматочки пластичної карамельної маси, карамельку можна перетворити на витвір мистецтва.

На завершення заняття студентам подарували пакуночки карамельок ручної роботи. Відвідування карамельної майстерні сприятиме закріпленню знань, отриманих під час вивчення теми «Технологія виробництва карамелі» з дисципліни «Харчові технології».

Опублікований: 12-12-2018
Читайте також:
Дизайн презентації – поради від професіонала своєї справи

Нещодавно у здобувачів магістратури освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» відбулася зустріч із Крістіною Яцимірською, менеджеркою з розвитку персоналу ТОВ «Триглав Інтернешнл» (партнер корпорації «Артеріум»). Під час практичного заняття з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень», які проводить...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайн презентації – поради від професіонала своєї справи 09 жовтня 2023

Мейнстріми у сфері гостинності від маркетологів і журналістів

Здобувачі освіти кафедри маркетингу набувають скіли, що розширюють світогляд маркетолога та можливості працевлаштування. Нещодавно студенти спеціальностей «Маркетинг» і «Журналістика» (освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю») зібралися за віртуальним круглим столом, щоб обговорити маркетингові мейнстріми у сфері гостинності. Кожний з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мейнстріми у сфері гостинності від маркетологів і журналістів 30 квітня 2021

Доцентка кафедри інформаційних систем – експертка міжнародної програми у Словачиині

Доцентка кафедри інформаційних систем факультету автоматизації і комп’ютерних систем Олена Харкянен узяла участь у міжнародній програмі «Інноваційна освіта як драйвер сталого розвитку у взаємопартнерстві Україна-Словаччина». Наша викладачка виступила експерткою модуля програми «Modern Information Systems in Data Analysis Artificial Intelligence» (...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри інформаційних систем – експертка міжнародної програми у Словачиині 07 вересня 2022

Робочі групи переглядають зміст освітньо-наукових програм підготовки здобувачів за освітнім ступенем «доктор філософії»

Відбулося засідання робочої групи щодо перегляду змісту освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Участь у роботі засідання взяли директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка відділу аспірантури і докторантури Наталія Касаткіна, завідува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робочі групи переглядають зміст освітньо-наукових програм підготовки здобувачів за освітнім ступенем «доктор філософії» 07 липня 2021