Н У Х Т

Міжнародний досвід на оnline-лекторії для майбутніх фахівців сфери гостинності

04 лютого 2021

Міжнародний досвід на оnline-лекторії для майбутніх фахівців сфери гостинності

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся оnline-лекторій для здобувачів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках дисципліни «Організація ресторанного господарства».

Гостьовий лектор – директорка ТОВ «АЙ ДЖЕЙ ТРЕВЕЛ», офіційного представника болгарської компанії «ТУРАЛ МЕНИДЖМЬНТ» в Україні Яна Бербеничук.

Тема лекторію – «Організація харчування туристів в республіці Болгарія». Спікерка познайомила здобувачів вищої освіти з індустрією гостинності Болгарії, надала детальну інформацію про курорти республіки, зупинившись на функціонуванні найкращих готелів країни та особливостях організації харчування в них. Також фахівчиня розповіла студентам про можливість проходження міжнародної практики в сонячній Болгарії. Зауважимо, що колектив кафедри готельно-ресторанної справи продовжує активну діяльність із організації закордонної практики, як важливої компоненти професійної підготовки бакалаврів.

Учасники заходу вдячні за організацію освітнього заходу лекторці навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства», доцентці Олені Шидловській та асистентці Юлії Мирошник.

Опублікований: 04-02-2021
Читайте також:
Як відкрити успішний ресторан дізналися студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Уже стало доброю традицією кафедри готельно-ресторанної справи зустріч здобувачів вищої освіти із Аліною Ізмайловою. Випускниця кафедри успішно керує мережею закладів ресторанного господарства «EuroCityFamily» (м. Костянтинівка), до якої входить ресторан, пекарня і кав’ярня. ⠀ Здобувачі отримали корисні інсайти та відповіді на хвилюючі питання сьо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відкрити успішний ресторан дізналися студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 листопада 2020

Університет відзначений почесною нагородою

Напередодні початку нового навчального року у 21 раз з’явилася нагода висловити слова вдячності та схвалення фахівцям підприємств із виробництва пива, безалкогольних і слабоалкогольних напоїв, питних та мінеральних вод, солоду пивоварного за їх натхненну працю, майстерність, й вшанувати високими нагородами за підсумками оцінювання ХХІ Міжнародного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет відзначений почесною нагородою 05 вересня 2018

Про ресторанний бізнес в умовах війни здобувачам освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа від управлінця»

24 жовтня 2022 р. відбулася гостьова лекція для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від стейкхолдера, керуючого кав’ярні «Львівська майстерня шоколаду» і компанії ресторанного консалтингу «Кронамі» Андрія Собіна. Із аналізом діяльності закладів ресторанного господарства до війни та в умовах воєнного стану знайомилися з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про ресторанний бізнес в умовах війни здобувачам освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа від управлінця» 25 жовтня 2022

Вітаємо барменів із професійним святом

6 лютого 2020 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося святкування Міжнародного дня бармена. Популярність цього свята постійно зростає, оскільки цю професію починають цінувати все більше. Свою сторінку в розвиток барної справи Івано-Франківщини та України вписали випускники коледжу ресторанного сервісу і тур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо барменів із професійним святом 07 лютого 2020