Н У Х Т

Вступникам варто звірити свої дані у ЄДЕБО

17 липня 2024

Вступникам варто звірити свої дані у ЄДЕБО

Шановні вступники!

Уже за два дні розпочнеться подання заяв і документів для вступу на бакалавра. Радимо завчасно звірити ваші дані у Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО) з даними у вашому свідоцтві про повну загальну середню освіту та сертифікаті НМТ.

Якщо ваші дані (прізвище, ім'я, по батькові, дата народження, стать, громадянство тощо) у Єдиній державній електронній базі з питань освіти мають розбіжності із атестатом чи сертифікатом НМТ, це ускладнить створення вашого е-кабінету вступника.

Перевірити, чи немає технічних помилок і розбіжностей у документах, потрібних для вступу, ви можете за посиланням. 

При виявленні розбіжностей у свідоцтві про здобуття повної загальної середньої освіти, вам необхідно звернутися до школи, яка його видала.

Щоб виправити розбіжності у сертифікаті НМТ/ЗНО, вам необхідно звернутися до регіонального центру оцінювання якості освіти, у якому ви реєструвалися для проходження НМТ чи ЗНО.

Нагадуємо, що під час вступної кампанії ви також можете звертатися по допомогу в усуненні помилок при реєстрації е-кабінету до технічного адміністратора ЄДЕБО vstup@inforesurs.gov.ua  

 Бажаємо успіху!

Опублікований: 17-07-2024
Читайте також:
У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів присвячених Дню примирення та Дню Перемоги

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів присвячених Дню примирення та Дню Перемоги. Особливо насиченим стало 8 травня. Студенти і педагогічний колектив коледжу під час перерв отримали можливість переглянути унікальні кадри фронтової хроніки, ознайомитися з документами і матеріалами на виставці творчих та пошукових ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів присвячених Дню примирення та Дню Перемоги 10 травня 2018

Досвід найкращих переймають студенти і викладачі кафедри технології консервування

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із викладачами кафедри технології консервування відвідали сучасне українське виробництво з перероблення плодово-ягідної продукції – «Аграна Фрут» у м. Вінниці. «Аграна Фрут» – світовий лідер із оборотом € 1,14 мільярдів, що спеціалізується на переробленні фруктів, ягід, і включає в с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід найкращих переймають студенти і викладачі кафедри технології консервування 26 березня 2018

Локальний моніторинг – запорука якості освіти

Сучасний ринок праці вимагає від випускника закладу вищої освіти не лише глибоких теоретичних знань, а й здатності самостійно їх застосовувати в нестандартних, постійно змінюваних життєвих ситуаціях, переходу від суспільства знань до суспільства життєво компетентних громадян. Тому оцінювання якісно підготовленого випускника, що є основою його конку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Локальний моніторинг – запорука якості освіти 21 лютого 2022