Н У Х Т

Вступникам варто звірити свої дані у ЄДЕБО

17 липня 2024

Вступникам варто звірити свої дані у ЄДЕБО

Шановні вступники!

Уже за два дні розпочнеться подання заяв і документів для вступу на бакалавра. Радимо завчасно звірити ваші дані у Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО) з даними у вашому свідоцтві про повну загальну середню освіту та сертифікаті НМТ.

Якщо ваші дані (прізвище, ім'я, по батькові, дата народження, стать, громадянство тощо) у Єдиній державній електронній базі з питань освіти мають розбіжності із атестатом чи сертифікатом НМТ, це ускладнить створення вашого е-кабінету вступника.

Перевірити, чи немає технічних помилок і розбіжностей у документах, потрібних для вступу, ви можете за посиланням. 

При виявленні розбіжностей у свідоцтві про здобуття повної загальної середньої освіти, вам необхідно звернутися до школи, яка його видала.

Щоб виправити розбіжності у сертифікаті НМТ/ЗНО, вам необхідно звернутися до регіонального центру оцінювання якості освіти, у якому ви реєструвалися для проходження НМТ чи ЗНО.

Нагадуємо, що під час вступної кампанії ви також можете звертатися по допомогу в усуненні помилок при реєстрації е-кабінету до технічного адміністратора ЄДЕБО vstup@inforesurs.gov.ua  

 Бажаємо успіху!

Опублікований: 17-07-2024
Читайте також:
Якісні результати відвідування школи № 106 завідувачкою кафедри фізики

17 квітня завідувачка кафедри фізики Світлана Літвинчук і лаборант Олег Бова відвідали спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів № 106 з поглибленим вивченням англійської мови Шевченківського району м. Києва. Проведений захід виявився продуктивним і корисним для школярів та обох навчальних закладів. За попередньою домовленістю з директоркою школи Юлією ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якісні результати відвідування школи № 106 завідувачкою кафедри фізики 18 квітня 2024

Фахівці кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів засвідчують високий рівень підготовки бакалаврів-заочників

У Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання, для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». Очолив Екзаменаційну комісію завідувач кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів НУХТ Володимир Ковбаса. До складу ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів засвідчують високий рівень підготовки бакалаврів-заочників 19 лютого 2018

Відбиток того, що нас оточує, на поверхні чашки Петрі

Здобувачі-біотехнологи 4 курсу в рамках навчальної дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР» провели дослідження по визначенню санітарно-мікробіологічного стану лабораторії та оточуючих приміщень. Пройшов час, і тепер вони мають результати своїх аналізів. На минулому занятті методом седиментації були зроблені посі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбиток того, що нас оточує, на поверхні чашки Петрі 10 жовтня 2022

Першокурсники практикують англомовні навички, презентуючи життєписи видатних українців

Чергове засідання з циклу «Видатні українці» («Remarkable Ukrainians»), присвячене династії Симиренків, підготували студенти групи ТІ-1-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Любов’ю Сапон-Аблязовою. Родина Симиренків пройшла шлях від збіднілих козаків-кріпаків до міл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники практикують англомовні навички, презентуючи життєписи видатних українців 24 квітня 2024