Викладачі кафедр технології зберігання і переробки зерна та технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у семінарі «Extrusion Technology for Pulses (Технологія екструзії бобових)» директорки з продажу та технологій за напрямком екструзія та харчування компанії Bühler Group Дженні Харінгтон.
Bühler Group розробляє інновації, які є здоровими, безпечними та стійкими. Мільярди людей щодня стикаються з технологіями Bühler, щоб задовольнити свої основні потреби в харчуванні та пересуванні. Технології холдингу є у смартфонах, сонячних батареях, підгузках, губній помаді та банкнотах. Їх можна знайти в їжі, яку ми їмо, і в автомобілях, якими ми керуємо.
Дженні Харінгтон надала багато цікавої та корисної інформації про роботу сучасних екструдерів, особливості перероблення сировини з різним складом білків і крохмалю, використання екструдерів у технології виробництва сухих сніданків, батончиків, різних видів корму для тварин.
Матеріали семінару стануть у пригоді нашим викладачам під час викладання навчальних дисциплін «Харчові технології», «Низькотемпературні та екструзійні технології», «Технології харчових концентратів» тощо.