Н У Х Т

Фаховий воркшоп для наших викладачів

10 листопада 2023

Фаховий воркшоп для наших викладачів

Викладачі кафедр технології зберігання і переробки зерна та технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у семінарі «Extrusion Technology for Pulses (Технологія екструзії бобових)» директорки з продажу та технологій за напрямком екструзія та харчування компанії Bühler Group Дженні Харінгтон.

Bühler Group розробляє інновації, які є здоровими, безпечними та стійкими. Мільярди людей щодня стикаються з технологіями Bühler, щоб задовольнити свої основні потреби в харчуванні та пересуванні. Технології холдингу є у смартфонах, сонячних батареях, підгузках, губній помаді та банкнотах. Їх можна знайти в їжі, яку ми їмо, і в автомобілях, якими ми керуємо.

Дженні Харінгтон надала багато цікавої та корисної інформації про роботу сучасних екструдерів, особливості перероблення сировини з різним складом білків і крохмалю, використання екструдерів у технології виробництва сухих сніданків, батончиків, різних видів корму для тварин.

Матеріали семінару стануть у пригоді нашим викладачам під час викладання навчальних дисциплін «Харчові технології», «Низькотемпературні та екструзійні технології», «Технології харчових концентратів» тощо.

Опублікований: 10-11-2023
Читайте також:
Європейський день мов у Свалявському технічному коледжі НУХТ

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся захід, на якому студенти поділилися думками про значення іноземних мов у житті людини. Можливо, заходи в межах Європейського дня мов привернуть увагу і в нашій країні, і вивчати іноземні мови будуть не тільки ті, кому це потрібно за службовим обов’язком, але і всі інші, причому заради однієї мети – що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейський день мов у Свалявському технічному коледжі НУХТ 18 жовтня 2019

Що робити у форс-мажорних ситуаціях під час подорожей відтепер знають студенти та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

Вважаєте, що туризм став на паузу? Насправді, оптимісти використовують карантин для підготовки до нових подорожей! Окрім розроблення цікавих маршрутів, студенти та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу серйозно приділяють увагу можливим форс-мажорам у подорожах. Про них 4 квітня 2020 року розповів під час вебінару відомий український...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Що робити у форс-мажорних ситуаціях під час подорожей відтепер знають студенти та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 05 травня 2020

Професор кафедри маркетингу взяла участь у серії тренінгів у Польщі

Професор кафедри маркетингу, д.е.н. Наталія Соломянюк взяла участь у серії тренінгів, організованих у рамках проекту «Інноваційний університет і лідерство Фаза IV: комунікаційні стратегії і відносини університет школа». Тренінги працювали з 8 жовтня по 2 листопада 2018 року на базі Варшавського та Ягеллонського університетів у Польщі. У рамках тре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри маркетингу взяла участь у серії тренінгів у Польщі 05 листопада 2018

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Президента України для молодих вчених 2019 року

13 лютого у Національній бібліотеці України імені В. І. Вернадського відбулося урочисте вручення премій Президента України для молодих вчених 2019 року. Надзвичайно приємно, що серед лауреатів премії – молоді науковці нашого університету – доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, кандидат технічних наук Олег Галенко та провідний інжене...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Президента України для молодих вчених 2019 року 14 лютого 2020