Н У Х Т

Магістранти дізнаються про послуги та сервіси Науково-технічної бібліотеки НУХТ

21 жовтня 2024

Магістранти дізнаються про послуги та сервіси Науково-технічної бібліотеки НУХТ

Першокурсники-магістранти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» разом із гаранткою освітньої програми «Готельна і ресторанна справа», професоркою Тетяною Сильчук відвідали Наукову-технічну бібліотеку НУХТ. Вони поспілкувалися із завідувачкою відділу інформаційних технологій Інною Путіліною, яка розповіла про всі можливості щодо пошуку відповідної наукової інформації. 

Також для здобувачів освіти провели екскурсію бібліотечним фондом, надали рекомендації щодо роботи з електронним каталогом НУХТ, репозитарієм, тощо. Магістранти були вражені потужним бібліотечним фондом нашого університету. Вони активно задавали запитання щодо використання електронних ресурсів і систем, пошуку наукової інформації відповідно до спрямованості освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Тож, можна впевнено сказати, що знайомство відбулося у дружній науковій атмосфері.

Студенти щиро вдячні Інні Путіліній за надання всебічної інформації щодо ресурсів бібліотеки НУХТ.

Опублікований: 21-10-2024
Читайте також:
Співпраця з професіоналами галузі: практичне заняття на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Аудиторні заняття із залученням зовнішніх стейкхолдерів є важливою складовою підготовки майбутніх фахівців, адже дозволяють поєднати теоретичні знання з реальними викликами та практиками сучасного виробництва. Так, на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів за участі стейкхолдера – керівниці відділу маркування ТОВ «Сільпо-ФУД» А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця з професіоналами галузі: практичне заняття на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 жовтня 2025

Незабутнє свято для першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій

30 серпня у Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІ ХТ) відбулася урочиста подія, яку першокурсники та їх батьки запам’ятають назавжди – посвята у студенти. Цього року дружна сім’я інституту поповнилася 507 здобувачами освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Студентське життя – той час, коли все нове, таке цікаве та дуже захоплюю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутнє свято для першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій 30 серпня 2021

Мультифункціональність учасників наукового гуртка «BIOTECH»

Основною перевагою кожного учасника студентського гуртка «BIOTECH» є мультифункціональність. Науковці встигають все – і це не просто слова! У переліку робіт до виконання в кожного студента є обґрунтування магістерської роботи, виконання експериментальної частини та участь у конкурсах. Однак, найбільш цікавою справою є написання тез і статей на різн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мультифункціональність учасників наукового гуртка «BIOTECH» 21 листопада 2019

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів визначили переможців конкурсу на звання кращого техніка-технолога серед студентів коледжів НУХТ

Завершився конкурс серед студентів коледжів НУХТ «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», який традиційно щороку проводиться кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки дирекції Навчально-наукового інституту харчових технологій, ректорату НУХТ та керівництва цеху № 7 ПАТ «Київхліб». Конку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів визначили переможців конкурсу на звання кращого техніка-технолога серед студентів коледжів НУХТ 24 травня 2018