Н У Х Т

Новий навчальний рік – нові серйозні дисципліни

25 вересня 2020

Новий навчальний рік – нові серйозні дисципліни

Магістратура – це як новий челендж у сфері знань. У розкладі магістрантів-біотехнологів першого року навчання з’явилися нові серйозні дисципліни, серед яких і «Системи менеджменту якості у виробництві». Ця дисципліна хоч і цікава, однак опанувати її самостійно досить важко. Слід зазначити, що у межах курсу магістранти мають змогу розглянути такі основні аспекти, як стандартизація та сертифікація лікарських засобів, фармацевтична система якості, безпека лікарських засобів, тощо. Усі ці питання потребують детального роз’яснення та чіткого усвідомлення.

Завдяки лектору Світлані Старовойтовій це завдання виявилось не таким складним, як здобувачам здавалося на перший погляд. Структурована презентація з фото та рисунками в Zoom-конференції і супроводом лектора дала зрозуміти, що дисципліна обіцяє бути масштабною, пізнавальною, корисною та відкриє багато незнаних досі питань.

Магістранти ознайомилися зі складовими частинами стандартизації, її загальноприйнятими рівнями, організаційною структурою державного управління якістю, сертифікацією та стандартизацією лікарських засобів та ін. Також упродовж онлайн-конференції викладач відповіла на всі запитання щодо організації занять, розподілу балів і структури завдань.

Здобувачі зізналися, що планують ретельно готуватися до наступного заняття, щоб достойно представити свої презентації з обраних тем і подискутувати з одногрупниками.

Звичайно, живе спілкування і офлайн-заняття ніщо не замінить, тож вони з нетерпінням чекають той час, коли в НУХТ знову пануватимуть студентський гамір і метушня на перервах, а на парах на них чекатимуть цікаві лекції, різнопланові лабораторні та жваві дискусії у реалі.

Опублікований: 25-09-2020
Читайте також:
Практичні кейси здобувачам освіти від успішного випускника, засновника і директора крафтового бізнесу

28 лютого в рамках дисциплін «Сучасні ресторанні технології», «Крафтове виробництво» та «Організація заходів в галузі» для бакалаврів і магістрантів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся лекторій «Сучасні технології сушіння та копчення м’ясної кулінарної продукції» від успішного випускника факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні кейси здобувачам освіти від успішного випускника, засновника і директора крафтового бізнесу 03 березня 2025

Нове поповнення магістрів з безпеки харчових продуктів

11 грудня 20224 року на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» денної та заочної форм здобуття освіти. До складу екзаменаційної комісії увійшл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення магістрів з безпеки харчових продуктів 12 грудня 2024

Челендж відкритих занять на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки продовжується

28 вересня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося відкрите заняття з дисципліни «Технології пакування», яке для бакалаврів групи ПМ-4-1 провела доцентка Анастасія Деренівська. Тема заняття – «Характерні особливості та технологічні схеми пакування сипкого харчового продукту в різні види упаковки». Майбутня професійна компетенція ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Челендж відкритих занять на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки продовжується 29 вересня 2022

Майстер-клас гуртка «Адаптроніка та пневмоавтоматика» для першокурсників

14 вересня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбувся перший майстер-клас для першокурсників групи ПМ-1-1 на базі гуртка «Адаптроніка та пневмоавтоматика». На ньому згадали Excel, як створювати таблиці й присвоювати їм умовне форматування, писати формули й проводити розрахунки, будувати 3D-графіки. Все це зовсім скоро знадобиться здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас гуртка «Адаптроніка та пневмоавтоматика» для першокурсників 16 вересня 2021