Н У Х Т

Сучасні підходи до реклами практикують третьокурсники

09 лютого 2022

Сучасні підходи до реклами практикують третьокурсники

Бакалаври 3 курсу освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» Навчально-наукового інституту економіки і управління вийшли на навчальну практику. Керівник практики від підприємства – директор ТОВ «ЮЛАВ МЕДІА» – дому блогерів Роман Русанов, який також входить до робочої групи розробників освітньої програми, за якою навчаються здобувачі освітнього ступеня бакалавра, як завжди, є ініціатором впровадження інновацій в освітній процес.

Такий вид практики здобувачі проходять вперше. Одне із завдань, яке стоїть перед практикантами – створити серію рекламних роликів для своєї спеціальності у Тік-Ток. Однією з умов оцінювання креативної складової практики є конвертація відео в мережі. Для цього кожний здобувач має розробити концепцію відео, відзняти матеріали й викласти їх у спеціально створеному для цього акаунті. Протягом двох тижнів практиканти можуть коригувати тактику просування своїх рекламних відео в Тік-Ток, щоб у фіналі вийти на найкращий результат.

Керівниця від кафедри, доцентка Наталія Манич і керівник від підприємства пильно відстежуватимуть викладені відео за гештегами та координуватимуть роботу. Про таку практику більшість лише може мріяти, адже у здобувачів є можливість не лише заробити бали за відео, а ще й за результатами двох тижнів потрапити на стажування до дому блогерів «Юлав Медіа».

Щороку стейкхолдер Роман Русанов не лише долучається до перегляду освітньої програми, а й регулярно зустрічається зі студентами в межах навчальних дисциплін. Останній раз така зустріч зібрала понад сто зацікавлених почути про досвід розвитку перспективного українського стартапу та поставити запитання керівникові.

Опублікований: 09-02-2022
Читайте також:
Відмінний захист випускників-підприємців

Вітаємо випускників-магістрів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціалізацій «Товарознавство і комерційна діяльність» та «Організація оптової і роздрібної торгівлі», що успішно з високими результатами захистили дипломні роботи. Серед випускників п’ять – Інна Бочко, Артем Голь, Аліна Голь, Катерина Ступка та  Оксана Кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відмінний захист випускників-підприємців 28 лютого 2018

Стартував цикл гостьових лекцій для здобувачів на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів розпочала цикл гостьових лекцій для здобувачів спеціальності «Харчові технології». Наразі про принципи олійно-екстракційного виробництва здобувачам другого курсу розповіла начальниця олійно-екстракційного цеху компанії «Дельта Вільмар» Тетяна Піддубна. Лекторка п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував цикл гостьових лекцій для здобувачів на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 16 вересня 2025

Другокурсники отримають освітні гранти у вересні

Як відомо, наш університет є учасником проєкту з надання освітніх грантів здобувачам, що навчаються за кошти фізичних або юридичних осіб. За інформацією Міністерства освіти і науки України, повідомлення про продовження грантового фінансування на здобуття вищої освіти студенти другого курсу отримуватимуть з 1 до 30 вересня. Відповідні сертифікати б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники отримають освітні гранти у вересні 29 серпня 2025

Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри

14 грудня 2022 року завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Олександра Нєміріч у режимі Zoom-конференції прочитала відкриту лекцію «Мікробіологічні основи технології продукції ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Теоретичні ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри 16 грудня 2022