Н У Х Т

Четвертокурсники-рекламісти отримали консультації щодо переддипломної практики

04 травня 2020

Четвертокурсники-рекламісти отримали консультації щодо переддипломної практики

На кафедрі маркетингу відбулася онлайн-консультація щодо оформлення звітної документації з переддипломної практики для студентів 4 курсу. Викладачі актуалізували програмні вимоги й наголосили на важливості врахування умов пандемії й карантину. 

Зокрема здобувачі освітнього ступеня «бакалавр»  спеціальності 061 «Журналістика» («Реклама та зв'язки з громадськістю») під час розроблення рекламної кампанії для випускної бакалаврської роботи мають врахувати зменшення рівня впливу зовнішніх рекламних носіїв на споживачів і відповідно підвищення впливу реклами в Інтернеті. Водночас зауважили на перегляді витрат на рекламну кампанію з урахуванням економічно нестабільної ситуації в країні.

Рекламування підприємства в ускладнених умовах – це, з одного боку, виклик, а з іншого – унікальна можливість для студентів відпрацювати знання з антикризового піару та попрактикуватися суголосно зі сучасними умовами. Загалом це дозволить отримати гнучкі навички й здатність адаптуватися до ситуації.

 

Опублікований: 04-05-2020
Читайте також:
Чи пов’язані різні професії з біотехнологією – розмірковували студенти на занятті з іноземної мови

Студенти групи БТ-1-1 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою обговорювали актуальність професії біотехнолога та її зв’язок із іншими цікавими сферами діяльності. Група була поділена навпіл, і кожний мав можливість представити як професію біотехнолога, так і іншу професію, поєднавши її зі своєю спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи пов’язані різні професії з біотехнологією – розмірковували студенти на занятті з іноземної мови 03 квітня 2021

Стейкхолдери-випускники активно долучаються до навчального процесу

Мабуть кожний здобувач освіти прагне постійно навчатися чомусь новому і якомога якісніше опанувати матеріали, представлені викладачами, щоб у подальшому отримати кваліфікацію, яка дасть можливість реалізувати себе в якості успішного фахівця, професіонала своєї справи. Але, як відомо, лише теоретичних знань замало для того, щоб бути всебічно обізнан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери-випускники активно долучаються до навчального процесу 11 травня 2022

Здобувачі-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відпрацьовують практичні навички у домашніх умовах

Карантин став неабияким випробуванням для студентів і спонукав до самостійного опанування теоретичного матеріалу та відпрацювання практичних навичок у домашніх умовах. Згідно із завданням лабораторної роботи з навчальної дисципліни «Технології консервування та зберігання молочних продуктів» (викладачі – доцент Тетяна Осьмак та асистент Оксана Басс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відпрацьовують практичні навички у домашніх умовах 07 травня 2020

Наукові пошуки наших здобувачів освіти продовжуються…

Продовжує працювати наша 88-а Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Молоді науковці кафедри технології консервування під керівництвом корифеїв галузі представляють свої стендові доповіді у постерній сесії підсекції «Технології консервув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки наших здобувачів освіти продовжуються… 03 травня 2022