Н У Х Т

Четвертокурсники-рекламісти отримали консультації щодо переддипломної практики

04 травня 2020

Четвертокурсники-рекламісти отримали консультації щодо переддипломної практики

На кафедрі маркетингу відбулася онлайн-консультація щодо оформлення звітної документації з переддипломної практики для студентів 4 курсу. Викладачі актуалізували програмні вимоги й наголосили на важливості врахування умов пандемії й карантину. 

Зокрема здобувачі освітнього ступеня «бакалавр»  спеціальності 061 «Журналістика» («Реклама та зв'язки з громадськістю») під час розроблення рекламної кампанії для випускної бакалаврської роботи мають врахувати зменшення рівня впливу зовнішніх рекламних носіїв на споживачів і відповідно підвищення впливу реклами в Інтернеті. Водночас зауважили на перегляді витрат на рекламну кампанію з урахуванням економічно нестабільної ситуації в країні.

Рекламування підприємства в ускладнених умовах – це, з одного боку, виклик, а з іншого – унікальна можливість для студентів відпрацювати знання з антикризового піару та попрактикуватися суголосно зі сучасними умовами. Загалом це дозволить отримати гнучкі навички й здатність адаптуватися до ситуації.

 

Опублікований: 04-05-2020
Читайте також:
Переможці конкурсу «Харчові технології-2019» – на ISM 2019!

Наші студенти-переможці конкурсу «Харчові технології-2019» вирушили до Кельну (Німеччина) на Міжнародну виставку кондитерських виробів ISM 2019, де перебуватимуть чотири дні. Програмою поїздки передбачене знайомство з містом, візит до всесвітньо відомого Музею шоколаду і, звичайно ж, відвідування форуму ISM 2019. Першого ж дня студенти відвідали К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці конкурсу «Харчові технології-2019» – на ISM 2019! 29 січня 2019

Триває робота відбіркових комісій навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету

Шановні вступники! Нагадуємо, що з усіх питань щодо вступу до університету проконсультуватися, а також отримати допомогу у створенні електронних кабінетів і поданні заяв на вступ можна у відбіркових комісіях навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету. Крім того, відбіркові комісії приймають заяви і документи у паперовій формі в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває робота відбіркових комісій навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету 19 липня 2021

Про HR-консалтинг у готельно-ресторанному бізнесі нашим здобувачам від управляючої мережі ресторанних підприємств

Кафедра готельно-ресторанної справи організувала гостьову онлайн-лекцію «HR-консалтинг для готельно-ресторанного бізнесу»на платформі Zoom. Запрошений лектор – управляюча мережі закладів ресторанного господарства «EuroCityFamily», магістр з готельно-ресторанної справи і випускниця факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 2014 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про HR-консалтинг у готельно-ресторанному бізнесі нашим здобувачам від управляючої мережі ресторанних підприємств 16 квітня 2020

Виробничники відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів завершена сесія із захисту бакалаврських випускових робіт. За традицією кращі студенти –  Анастасія Сірош, Ольга Музика, Юлія Дьячук, Христина Наливайко та Анна Грищенко виконали бакалаврські роботи науково-дослідного характеру. Наукові роботи Анастасії Сірош, Ольги Музики та Юлії Дьяч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничники відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 20 червня 2018