Н У Х Т

Вимога сьогодення – модульний контроль у дистанційній формі

24 квітня 2020

Вимога сьогодення – модульний контроль у дистанційній формі

Смілянський коледж харчових технологій НУХТ – це понад 150 викладачів і співробітників, 700 студентів, які з 12 березня розпочали життя в новому кібер-коледжі. Cоvid-19 не лише створив виклики, а й надав багато можливостей – дистанційне навчання продовжується на платформі АСУ «Деканат», уже майже 80% усіх занять переведені в онлайн, з 13 квітня по 5 травня для студентів 4-х курсів триває переддипломна практика в дистанційній формі.

І наразі у коледжі викладачі разом зі студентами вперше долучилися до проходження модульного контролю в дистанційній формі. Викладачі демонструють здобувачам високий рівень довіри та надихають до успіхів. Студенти, у свою чергу, дуже стараються й показують усі свої знання й навички. І разом вони – команда, що впевнено крокує до успіху!

Опублікований: 24-04-2020
Читайте також:
Лекція з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для третьокурсників

17 листопада 2022 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ольга Коваль прочитала відкриту лекцію «Вивчення технології виготовлення олій холодного віджиму» з дисципліни «Модуль 2. Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня 3-го року навчання спеціальності 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для третьокурсників 24 листопада 2022

Захистилися бакалаври освітньої програми «Облік і аудит»

17 лютого 2023 року відбувся захист здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньої програми «Облік і аудит». Екзаменаційна комісія у складі гарантки освітньої програми, к.е.н, доцентки Наталії Кудренко (головчиня ЕК), к.е.н, доценток Ольги Михайленко, Людмили Духновської та секретарки Лю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захистилися бакалаври освітньої програми «Облік і аудит» 20 лютого 2023

Викладачі й студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виготовили експонати для виставки до роковин Голодомору

Україна за всю свою історію не знала такого страшного лиха, як Голодомор 1932-1933 років. Жорстокий, штучно організований голод спричинив не лише нечувану за масовістю смертність населення, а й величезну духовну руїну українства. Пік голоду припав на перше півріччя 1933 року. Від голоду вимирали цілі села. Втрати України внаслідок Голодомору скла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі й студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виготовили експонати для виставки до роковин Голодомору 30 жовтня 2023

Триває активна профорієнтаційна робота кафедри готельно-ресторанної справи

4 січня 2024 року за сприяння класних керівників 11-х класів і дирекції КЗЗСО І-ІІІ ступенів «Варвинський ліцей №1» відбулася профорієнтаційна зустріч відповідального за профорієнтаційну роботу кафедри готельно-ресторанної справи, асистента Артема Ущаповського зі старшокласниками. Викладач ознайомив зі спеціальностями, за якими здійснюється підгот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває активна профорієнтаційна робота кафедри готельно-ресторанної справи 11 січня 2024