Н У Х Т

Другокурсники покращують навички з розвитку особистості

15 грудня 2023

Другокурсники покращують навички з розвитку особистості

Кафедра технології молока і молочних продуктів традиційно запрошує фахівців галузі для проведення гостьових лекцій. Наприкінці року у рамках вивчення дисципліни «Комплексна дисципліна. Харчові технології 4. Технології зберігання, консервування та переробки молока» здобувачі другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій заслухали позапланову лекцію, авторкою якої є головна технологиня «Асканія-Пак» Віра Тєстова.

«Асканія-Пак» – лідер українського ринку з виробництва продуктів харчування в порційній упаковці (сухі та пастоподібні) та багаторічний лідер із виробництва та експорту меду в Україні. Виробництво підприємства сертифіковане за стандартом FSSC 22000. Система менеджменту компанії заснована на впроваджених міжнародних стандартах ISO 22000, ISO 9001, соціальній відповідальності та принципах НАССР.

Лекторка прочитала здобувачам спеціальності 181 «Харчові технології» надзвичайно важливу лекцію, присвячену впливу особистості на функціонал і роль технолога.

Під час онлайн-зустрічі здобувачі мали змогу прокачати soft skills та сформувати уявлення про важливість професії технолога на виробництві.

Слухачі вдячні пані Вірі за досвід і поради, які дозволять покращити навички з розвитку особистості!

Опублікований: 15-12-2023
Читайте також:
Попереду – творчі успіхи й професійне визнання!

Успішними захистами дипломних проєктів підтвердили високий рівень своїх знань і навичок здобувачі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» Полтавського фахового коледжу нашого університету. Для проведення захисту дипломних проєктів була створена Державна кваліфікаційна комісія, до складу якої увійшли: головний інженер ТОВ «Пирятинський сирзаво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Попереду – творчі успіхи й професійне визнання! 07 липня 2020

Здобувач наукового ступеня «Доктор філософії» кафедри економіки і права представив результати своїх досліджень

Попри всі труднощі воєнного періоду наші молоді науковці продовжують свої дослідження й готуються до захистів дисертаційних досліджень. На кафедрі економіки і права відбувся науковий семінар здобувача вищої освіти за третім рівнем Михайла Кривуна, який представив результати свого дисертаційного дослідження «Господарський механізм підвищення економ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувач наукового ступеня «Доктор філософії» кафедри економіки і права представив результати своїх досліджень 03 січня 2023

Викладачі університету повернулися зі стажування у Нідерландах

Викладачі університету повернулися зі стажування у Нідерландах: доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Наталія Ющенко, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша та аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко. Стажування відбулося на базі університету HAS Hogeschool за підтр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету повернулися зі стажування у Нідерландах 27 червня 2018

Конкурсом бізнес-ідей відзначили 20 річницю навчально-тренувальної фірми «Смерічка»

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму нашого університету відсвяткував 20-річчя навчально-тренувальної фірми «Смерічка». Методи моделювання реальних умов праці та виконання професійних обов'язків - це основа практичних занять у коледжі. Уже протягом 20-ти років тут працюють, використовуючи німецький досвід створення навчально-тр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурсом бізнес-ідей відзначили 20 річницю навчально-тренувальної фірми «Смерічка» 22 грудня 2017