Н У Х Т

Другокурсники покращують навички з розвитку особистості

15 грудня 2023

Другокурсники покращують навички з розвитку особистості

Кафедра технології молока і молочних продуктів традиційно запрошує фахівців галузі для проведення гостьових лекцій. Наприкінці року у рамках вивчення дисципліни «Комплексна дисципліна. Харчові технології 4. Технології зберігання, консервування та переробки молока» здобувачі другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій заслухали позапланову лекцію, авторкою якої є головна технологиня «Асканія-Пак» Віра Тєстова.

«Асканія-Пак» – лідер українського ринку з виробництва продуктів харчування в порційній упаковці (сухі та пастоподібні) та багаторічний лідер із виробництва та експорту меду в Україні. Виробництво підприємства сертифіковане за стандартом FSSC 22000. Система менеджменту компанії заснована на впроваджених міжнародних стандартах ISO 22000, ISO 9001, соціальній відповідальності та принципах НАССР.

Лекторка прочитала здобувачам спеціальності 181 «Харчові технології» надзвичайно важливу лекцію, присвячену впливу особистості на функціонал і роль технолога.

Під час онлайн-зустрічі здобувачі мали змогу прокачати soft skills та сформувати уявлення про важливість професії технолога на виробництві.

Слухачі вдячні пані Вірі за досвід і поради, які дозволять покращити навички з розвитку особистості!

Опублікований: 15-12-2023
Читайте також:
На шляху до омріяного вступу: День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

20 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася тепла профорієнтаційна зустріч зі вступниками. Відповідальна за профорієнтаційну роботу Віра Зуйко разом із завідувачками випускових кафедр Олександрою Нєміріч, Ларисою Шаран та Іриною Мельник розказала гостям по освітні програми факультету, відповідність їх трендам у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На шляху до омріяного вступу: День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 березня 2021

Біотехнологічні студії: здобувачі підвищують фахові компетенції

Другий рік поспіль компанія «Ензим» організовує та проводить у Львові для студентів-біотехнологів освітній проєкт «Біотехнологічні студії». Минулого року наші здобувачки бакалаврату брали участь у цьому триденному науково-практичному заході. І дуже приємно, що і цього року юні біотехнологи кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ Ростислав Коваль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії: здобувачі підвищують фахові компетенції 14 листопада 2022

Зорієнтуватися у виборі професії допомагають школярам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Кожного нового навчального року випускників закладів середньої освіти турбує питання вибору майбутньої професії та вступу до закладів вищої освіти. Визначитися з майбутньою професією та розібратися з правилами вступу до вишів школярам допомагають викладачі нашого університету. Зокрема, асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зорієнтуватися у виборі професії допомагають школярам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 жовтня 2023

Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможці конкурсу науково-технічних робіт

Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Ірина Олійник (022 група) та Андрій Гуменюк (921 група) взяли участь у Подільському відкритому конкурсі науково-технічних робіт учнів і студентів «Енергоефективність у промисловості, сільському, міському та домашньому господарствах». Андрій Гуменюк представив пристрій, який допома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможці конкурсу науково-технічних робіт 12 квітня 2018