Н У Х Т

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів знайомлять студентів із провідними підприємствами

25 квітня 2019

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів знайомлять студентів із провідними підприємствами

Студенти 1 і 3 курсу разом із доцентами кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяною Бойчук і Наталією Сабадаш відвідали Київський пивоварний завод «CarlsbergUkraine» – високотехнологічне потужне підприємство, що стрімко розвивається.

Майбутні фахівці дізналися про тонкощі пивоваріння, виробництва квасу та напою «Pepsi», пересвідчилися, що технологічний процес, який майже повністю є автоматизованим, побудований із урахуванням сучасних тенденцій енергозбереження, охорони здоров'я та навколишнього середовища, адже девіз підприємства: «НУЛЬ вуглецевого сліду, НУЛЬ втрат води, НУЛЬ безвідповідального споживання, НУЛЬ нещасних випадків!».

Студенти висловили подяку Олені Баско та Сергію Кірієнко, який є випускником нашого університету, за цікаву і змістовну лекцію та подарунки!

Опублікований: 25-04-2019
Читайте також:
Здорове харчування – принцип життя

Сьогодні на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулась відкрита лекція «Зернові та бобові. Їх використання в аюрведі», яку прочитала професорка Наталія Фролова з дисципліни «Технології аюрведичної харчової продукції». На початку заняття викладачка продемонструвала здобувачам освіти завдання для самостійного опрацювання додатк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здорове харчування – принцип життя 24 жовтня 2023

На кафедрі фінансів завершилися випробування цьогорічних випускників на професійну придатність

Останні два тижні на кафедрі фінансів панувала особлива атмосфера з присмаком хвилювання ошатних студентів із переплетеними дипломами в руках… Ось і пролунала остання доповідь, дані відповіді на запитання членів екзаменаційної комісії, і позаду усі хвилювання з приводу захисту. А попереду – складні випробування на робочих місцях. «Магістри», «спец...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі фінансів завершилися випробування цьогорічних випускників на професійну придатність 28 лютого 2017

Успішний захист дисертаційної роботи аспіранткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк успішно захистила дисертаційну роботу «Удосконалення технології пресового вилучення гарбузової олії за допомогою ферментних препаратів», представлену на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». Робота, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист дисертаційної роботи аспіранткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 11 грудня 2023

Всесвітній день туризму збирає разом

Кафедра туристичного та готельного бізнесу 27 вересня 2022 року з нагоди святкування Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні провела телеміст між здобувачами-туристами та випускниками спеціальності. Вкотре Всесвітній день туризму збирає нас разом! Цього року для переосмислення туризму (Rethinking Tourism) як потужного драйвера сталого ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всесвітній день туризму збирає разом 28 вересня 2022