Н У Х Т

Менеджерка персоналу – у проєкті «Leaders Day-2025 від Ugen»

22 вересня 2025

Менеджерка персоналу – у проєкті «Leaders Day-2025 від Ugen»

20 вересня 2025 року магістрантка освітньої програми «Менеджмент персоналу» Альбіна Горобець стала однією з обраних учасниць Leaders Day 2025 by UGEN. Це щорічний масштабний захід для студентів і молодих професіоналів, які прагнуть розвивати свої навички лідерства та кар’єрні можливості. Потрапити туди було непросто, адже організатори надали лише 40 місць для найактивнішої молоді України.

Цьогоріч подія проходила в сучасному офісі PwC Україна та об’єднала провідні міжнародні й українські компанії: PwC, BAT Україна, Credit Agricole, ProCredit Bank, Київстар, Kromberg&Schubert. Саме представники цих компаній ділилися з учасниками своїм досвідом, розповідали про ключові тренди в управлінні людьми та технологіями, а також надихали прикладами успішних кар’єрних шляхів.

Учасники мали змогу почути надзвичайно корисні виступи:
- PwC розповіли, як побудувати особистий бренд ще під час навчання;
- ProCredit Bank акцентували на відповідальності як ключовій навичці лідера;
- Credit Agricole ділилися досвідом ефективного лідерства в умовах постійних змін;
- ВАТ Україна порушили тему командної динаміки та створення сильної команди;
- Київстар наголосили на важливості емоційного інтелекту;
- Kromberg&Schubert розповіли про роль молоді в цифровій трансформації.

Під час кавобрейків і нетворкінгу учасники мали можливість безпосередньо поспілкуватися з представниками компаній. Це був шанс поставити запитання, отримати рекомендації та зав’язати нові контакти для майбутньої кар’єри.

Окремою частиною дня став краш-тест програм стажувань, де компанії презентували свої можливості для студентів, а молодь могла відкрито висловлювати побажання та пропозиції.

Кульмінацією заходу був пітчинг проєктів: учасники об’єднувалися у команди, досліджували актуальні виклики ринку праці та представляли свої рішення. Теми були дуже близькі молоді – цінності та очікування покоління Зумерів; як ефективно залучати студентів і випускників до стажувань і програм розвитку; як подолати стереотипи щодо роботи на виробництві у регіонах.

Найактивніші були відзначені цінними подарунками від компаній-роботодавців. Серед них і наша студентка, яка отримала сертифікат учасниці від UGEN, запрошення на стажування від ProCredit Bank та подарунки від BAT, PwC, Credit Agricole і Київстар.

Участь у таких заходах – можливість побачити, як працює бізнес зсередини, зрозуміти очікування роботодавців. Для студентів – це ще й шанс заявити про себе, познайомитися з потенційними роботодавцями та стати частиною спільноти молодих лідерів, які вже сьогодні формують майбутнє України.

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту вдячні команді UGEN за організацію масштабних і корисних заходів для нашого студентства. Саме завдяки подібним проєктам здобувачі отримують шанс розкрити свій потенціал, знайти однодумців і зробити перший крок у світ великого бізнесу.

Вітаємо Альбіну Горобець і бажаємо ще більше перемог і досягнень у сфері менеджменту персоналу!

Опублікований: 22-09-2025
Читайте також:
Фокус – на сучасні тенденції у сфері якості та безпечності харчових продуктів в Україні

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів відвідали Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес-2025», що зібрав представників провідних харчових підприємств, керівників і учасників групи НАССР, керівників лабораторій, аудиторів, аналітиків, тренерів-консультантів з менеджменту якості та безпечності харчових продуктів, представників ритейл-мереж, ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фокус – на сучасні тенденції у сфері якості та безпечності харчових продуктів в Україні 29 травня 2025

Цікаві й обґрунтовані науково-технологічні рішення у кваліфікаційних роботах здобувачів

З 10 лютого 2021р. на кафедрі технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проєктування розпочалися захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» денної і заочної форм навчання за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Під час доповідей майбутні фахівці продемонстрували глибоку зацікавленість у в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві й обґрунтовані науково-технологічні рішення у кваліфікаційних роботах здобувачів 12 лютого 2021

Професійний майстер-клас з приготування кави для майбутніх фахівців сфери гостинності

Про альтернативні способи приготування кави дізналися третьокурсники-бакалаври спеціальності 241 «Готельно -ресторанна справа» під час вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє». На запрошення лекторки дисципліни Ольги Пушки професійний майстер-клас з приготування кави з наступним капінгом провів бариста столичного закладу ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний майстер-клас з приготування кави для майбутніх фахівців сфери гостинності 14 жовтня 2024