Н У Х Т

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знайомляться зі специфікою діяльності підприємств сфери гостинності

09 жовтня 2023

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знайомляться зі специфікою діяльності підприємств сфери гостинності

Днями першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» познайомилися зі специфікою діяльності підприємств сфери гостинності. Разом із наставницею академічної групи, доценткою кафедри готельно-ресторанної справи Ольгою Пушкою вони відвідали тризірковий готель «VitaPark Борисфен», який розташовується на березі Дніпра всього у 15 хвилинах від центру Києва в зеленій зоні парку «Муромець».

Компанія Optima Hotels & Resorts, до якої входить готель, є найбільшою в Україні готельно-ресторанною компанією, що об’єднує бізнес-готелі та курортні готелі. Компанія працює з 2008 року і нараховує близько 40 готелів. Має чітку систему стандартів, надійні алгоритми ведення бізнесу, показує хороші фінансові результати навіть у воєнний час.

Гостей гостинно зустріла та провела детальну екскурсію закладом Олена Ліфіренко, заступниця керівника навчального центру Optima Hotels & Resorts. Здобувачі познайомилися з інфраструктурою готелю, що включає два сучасних конференц-зали, затишний ресторан, літню терасу з баром і басейном.

Кафедра готельно-ресторанної справи висловлює подяку компанії Optima Hotels & Resorts, керівниці навчального центру Ірині Магалецькій та її заступниці Олені Ліфіренко за співпрацю й значний внесок у розвиток та становлення наших майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи!

Опублікований: 09-10-2023
Читайте також:
Професіоналізм і педагогічну майстерність демонструють викладачі кафедри фізики

11 березня старша викладачка кафедри фізики Інна Гуцало прочитала відкриту лекцію «Молекулярно-кінетична теорія ідеальних газів» з дисципліни «Фізика для харчових технологій» для груп ХЕ-1-7 та ХЕ-1-8 спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Лекція, враховуючи епідеміологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професіоналізм і педагогічну майстерність демонструють викладачі кафедри фізики 12 березня 2021

Щодо роботи з джерелами інформації проконсультувалися магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Робота з джерелами інформації – важлива складова науково-дослідної роботи. Ознайомлення з останніми науковими і практичними досягненнями у певній галузі дає змогу глибше розуміти проблематику роботи і знаходити шляхи її вирішення. Тому науковець повинен уміти зорієнтуватися в умовах, коли потік інформації нестримно зростає, і виділити необхідну й д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щодо роботи з джерелами інформації проконсультувалися магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 09 вересня 2021

Секрети створення сонцезахисної косметики розкрила студентам провідна технологиня із виробництва косметики

Про сучасні уявлення і тренди у створенні сонцезахисних косметичних засобів дізналися здобувачі освіти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів від провідної технологині з виробництва косметики, випускниці кафедри Юлії Гагаріної. На лекції були присутні здобувачі бакалаврського та магістерського ступеню...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети створення сонцезахисної косметики розкрила студентам провідна технологиня із виробництва косметики 26 травня 2021

Ерудити Вінницького коледжу НУХТ – переможці інтелектуальної гри

Команда Вінницького коледжу нашого університету здобула впевнену перемогу у запеклому та напруженому інтелектуальному бою гри «Що? Де? Коли?». Четверте змагання у Студентській Лізі-2019 визначало кращих із кращих відповідно до рівня акредитації навчальних закладів. Питання були різнобічними та багатоступеневими, проте ерудити продемонстрували усі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ерудити Вінницького коледжу НУХТ – переможці інтелектуальної гри 16 травня 2019