Н У Х Т

Мейнстріми копірайтингу: неймовірний вебінар від маркетологів-інтелектуалів

28 вересня 2021

Мейнстріми копірайтингу: неймовірний вебінар від маркетологів-інтелектуалів

Студентський гурток «Інтелектуал» давно відкриває юні таланти кафедри маркетингу і стимулює здобувачів поєднувати креатив із наукою. Нещодавно студенти-маркетологи разом із викладачами зібралися на вересневому вебінарі-засіданні гуртка з темою «Мистецтво написання рекламних текстів».

Як доповідачі у вебінарі взяли участь шість студентів спеціальності 075 «Маркетинг». Валентина Яценко розповіла своїм друзям, які види копірайтингу найбільш популярні, чим відрізняються інформаційний копірайтинг від креативного, та який контент дійсно залучає читача до активності. Формули успішного копірайтингу на реальних прикладах продемонструвала студентам і викладачам Анастасія Вихристюк. Майбутні маркетологи дізналися, що крім AIDA існує багато моделей написання тексту і, виявляється, модель «4Р» є не лише в маркетингу. Досить актуальними були й дослідження Віри Кучерини, яка відкрила молодим маркетологам маленькі хитрощі створення креативних рекламних заголовків. Про усі тонкощі застосування AIDA, найбільш популярної формули копірайтингу, розповіла Катерина Цибровська. Соломія Шмигована відкрила одногрупникам секрети дієвого SEO-копірайтингу. Із її слів здобувачі дізналися лайфхаки створення SEO-текстів: як влаштований веб-пошук, для чого потрібна оптимізація, що таке «водність тексту» і чому її потрібно уникати, який відсоток унікальності повинен містити вдалий текст, та чому SEO-копірайтинг є чарівним засобом збільшення прибутків. Неодмінну цікавість викликала тема Таїсії Дорошкевич «Копірайтинг соціальної реклами». Ілюстрована креативними зображеннями, доповідь демонструвала, як рекламний текст у поєднанні з візуальним рядом може не лише продавати товар, але й відкривати завісу актуальних проблем, просуваючи важливі ідеї.

Науковий, утім зовсім не важкий, а дуже цікавий гурток «Інтелектуал» вкотре переконав здобувачів кафедри маркетингу, що наука може вдало товаришувати з творчістю та втілюватись у практичні ідеї. 

Опублікований: 28-09-2021
Читайте також:
Випускниця аспірантури кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів успішно захистила кандидатську дисертацію

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Тетяна Полонська успішно захистила кандидатську дисертацію «Технологія косметичного крему-пілінгу з мінеральними абразивами», виконану під керівництвом професора Валерія Манка. Дисертаційна робота присвячена вирішенню науково-практичного завдання розроблення наукови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів успішно захистила кандидатську дисертацію 23 березня 2018

Наше особливе свято: колектив відзначив 140-річчя університету

2024 рік – ювілейний для нашого закладу вищої освіти. За 140 років своєї історії він кілька разів змінював свою назву, статус, місце розташування і, навіть, країну. Був свідком і величних, і трагічних подій. І у кожний історичний етап визначався високим рівнем роботи свого колективу, натхненними високопрофесійними викладачами, надійними й активними...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наше особливе свято: колектив відзначив 140-річчя університету 18 жовтня 2024

Чи варто оцінювати ризики вирішували здобувачі-біотехнологи

Для ефективного прийняття управлінського рішення необхідно проаналізувати ризик, який його супроводжує. Але це не так легко, як може здатися на перший погляд. Тому здобувачі-біотехноги 4 року навчання залюбки скористалися можливістю стати учасниками майстер-класу «Аналіз ризиків у прийнятті рішень». Досвідом із аудиторією ділилася спікерка LLC TRIG...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи варто оцінювати ризики вирішували здобувачі-біотехнологи 04 грудня 2020

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів налагодили співпрацю з Іллінецьким державним аграрним коледжем

Згідно з планом профорієнтаційної роботи кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 30 січня доцент Ігор Страшинський презентував наш університет, Навчально-науковий інститут харчових технологій і кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів студентам Іллінецького державного аграрного коледжу, які навчают...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів налагодили співпрацю з Іллінецьким державним аграрним коледжем 31 січня 2019