Н У Х Т

Мейнстріми копірайтингу: неймовірний вебінар від маркетологів-інтелектуалів

28 вересня 2021

Мейнстріми копірайтингу: неймовірний вебінар від маркетологів-інтелектуалів

Студентський гурток «Інтелектуал» давно відкриває юні таланти кафедри маркетингу і стимулює здобувачів поєднувати креатив із наукою. Нещодавно студенти-маркетологи разом із викладачами зібралися на вересневому вебінарі-засіданні гуртка з темою «Мистецтво написання рекламних текстів».

Як доповідачі у вебінарі взяли участь шість студентів спеціальності 075 «Маркетинг». Валентина Яценко розповіла своїм друзям, які види копірайтингу найбільш популярні, чим відрізняються інформаційний копірайтинг від креативного, та який контент дійсно залучає читача до активності. Формули успішного копірайтингу на реальних прикладах продемонструвала студентам і викладачам Анастасія Вихристюк. Майбутні маркетологи дізналися, що крім AIDA існує багато моделей написання тексту і, виявляється, модель «4Р» є не лише в маркетингу. Досить актуальними були й дослідження Віри Кучерини, яка відкрила молодим маркетологам маленькі хитрощі створення креативних рекламних заголовків. Про усі тонкощі застосування AIDA, найбільш популярної формули копірайтингу, розповіла Катерина Цибровська. Соломія Шмигована відкрила одногрупникам секрети дієвого SEO-копірайтингу. Із її слів здобувачі дізналися лайфхаки створення SEO-текстів: як влаштований веб-пошук, для чого потрібна оптимізація, що таке «водність тексту» і чому її потрібно уникати, який відсоток унікальності повинен містити вдалий текст, та чому SEO-копірайтинг є чарівним засобом збільшення прибутків. Неодмінну цікавість викликала тема Таїсії Дорошкевич «Копірайтинг соціальної реклами». Ілюстрована креативними зображеннями, доповідь демонструвала, як рекламний текст у поєднанні з візуальним рядом може не лише продавати товар, але й відкривати завісу актуальних проблем, просуваючи важливі ідеї.

Науковий, утім зовсім не важкий, а дуже цікавий гурток «Інтелектуал» вкотре переконав здобувачів кафедри маркетингу, що наука може вдало товаришувати з творчістю та втілюватись у практичні ідеї. 

Опублікований: 28-09-2021
Читайте також:
Успішно склали Державний комплексний кваліфікаційний екзамен студенти спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса» Полтавського коледжу НУХТ

У Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету 30 січня 2017 року відбувся Державний комплексний кваліфікаційний екзамен студентів денного відділення спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса». Для проведення екзамену була створена комісія під керівництвом досвідченого спеціаліста – технолога ТОВ «Глобинський м’яс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно склали Державний комплексний кваліфікаційний екзамен студенти спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса» Полтавського коледжу НУХТ 31 січня 2017

Актуальні питання цифрових трансформацій в усіх сферах суспільного життя – у центрі уваги наших викладачів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко взяла участь в онлайн-форумі «Цифрові трансформації в освіті, бізнесі, ІТ та культурі». Захід відбувся з метою підтримки європейської ініціативи Digital Week  за ініціативи освітньої платформи «4 People» та ВГО «УАФІТ». Спікерами виступили провідні експерти у сфері ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання цифрових трансформацій в усіх сферах суспільного життя – у центрі уваги наших викладачів 02 квітня 2021

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зустрів гостей з Волинського коледжу НУХТ

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу радий гостям – студентам відділення харчових технологій Волинського коледжу, структурного підрозділу нашого університету. Зустріли майбутніх молодших спеціалістів з харчових технологій заступник завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко і заступник декана фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зустрів гостей з Волинського коледжу НУХТ 24 жовтня 2018

Міжнародний досвід організації безпеки та охорони праці в умовах пандемії COVID-19 вивчають фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Пандемія вірусу Coronavirus (COVID-19) – це глобальна проблема усього людства, тому і питання протистояння розповсюдженню і захисту стосується усіх країн світу.  Окрім загрози для здоров’я населення, економічного та соціального занепаду, пандемія загрожує життєдіяльності та добробуту мільйонів людей. Міжнародна організація праці (International Labo...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід організації безпеки та охорони праці в умовах пандемії COVID-19 вивчають фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці 06 квітня 2020