Н У Х Т

Мейнстріми копірайтингу: неймовірний вебінар від маркетологів-інтелектуалів

28 вересня 2021

Мейнстріми копірайтингу: неймовірний вебінар від маркетологів-інтелектуалів

Студентський гурток «Інтелектуал» давно відкриває юні таланти кафедри маркетингу і стимулює здобувачів поєднувати креатив із наукою. Нещодавно студенти-маркетологи разом із викладачами зібралися на вересневому вебінарі-засіданні гуртка з темою «Мистецтво написання рекламних текстів».

Як доповідачі у вебінарі взяли участь шість студентів спеціальності 075 «Маркетинг». Валентина Яценко розповіла своїм друзям, які види копірайтингу найбільш популярні, чим відрізняються інформаційний копірайтинг від креативного, та який контент дійсно залучає читача до активності. Формули успішного копірайтингу на реальних прикладах продемонструвала студентам і викладачам Анастасія Вихристюк. Майбутні маркетологи дізналися, що крім AIDA існує багато моделей написання тексту і, виявляється, модель «4Р» є не лише в маркетингу. Досить актуальними були й дослідження Віри Кучерини, яка відкрила молодим маркетологам маленькі хитрощі створення креативних рекламних заголовків. Про усі тонкощі застосування AIDA, найбільш популярної формули копірайтингу, розповіла Катерина Цибровська. Соломія Шмигована відкрила одногрупникам секрети дієвого SEO-копірайтингу. Із її слів здобувачі дізналися лайфхаки створення SEO-текстів: як влаштований веб-пошук, для чого потрібна оптимізація, що таке «водність тексту» і чому її потрібно уникати, який відсоток унікальності повинен містити вдалий текст, та чому SEO-копірайтинг є чарівним засобом збільшення прибутків. Неодмінну цікавість викликала тема Таїсії Дорошкевич «Копірайтинг соціальної реклами». Ілюстрована креативними зображеннями, доповідь демонструвала, як рекламний текст у поєднанні з візуальним рядом може не лише продавати товар, але й відкривати завісу актуальних проблем, просуваючи важливі ідеї.

Науковий, утім зовсім не важкий, а дуже цікавий гурток «Інтелектуал» вкотре переконав здобувачів кафедри маркетингу, що наука може вдало товаришувати з творчістю та втілюватись у практичні ідеї. 

Опублікований: 28-09-2021
Читайте також:
Аспіранти апробують результати своїх досліджень

Аспірант третього року навчання кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Дмитро Михайличенко 26 листопада взяв участь у Х Міжнародній науково-технічній конференції «Енергетичний менеджмент: стан та перспективи розвитку – PEMS’2024», присвяченій науковим, технічним, економічним і навчально-методичним проблемам побудови ефективних систем енерге...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти апробують результати своїх досліджень 02 грудня 2024

Свято індустрії краси

Завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, професорка Тамара Носенко презентувала освітні програми кафедри з підготовки фахівців для косметичної галузі «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок» і «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» на XX спеціаліз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято індустрії краси 19 вересня 2025

Нормативне забезпечення підготовки здобувачів вищої освіти, організація навчального процесу і кадрові питання: відбулося планове засідання вченої ради

28 листопада відбулося планове засідання вченої ради університету, яке ректор Анатолій Українець розпочав із вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та вручення дипломів про присвоєння наукових ступенів. Дипломи доктора наук були вручені Оксані Шульзі та Олександрі Нєміріч, диплом кандидата наук отримав Ігор Устименко....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нормативне забезпечення підготовки здобувачів вищої освіти, організація навчального процесу і кадрові питання: відбулося планове засідання вченої ради 28 листопада 2019

Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства – бачення студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася науково-практична студентська конференція «Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства». На конференцію були запрошені представники провідних закладів ресторанного господарства області – адміністратор готельно-ресторанного комплексу «Галицька сад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства – бачення студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 19 лютого 2019