Н У Х Т

Як хакнути ЄВІ з іноземної мови – поради від кафедри іноземних мов професійного спрямування

23 листопада 2021

Як хакнути ЄВІ з іноземної мови – поради від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Щороку четвертокурсники з хвилюванням думають про те, як влітку складатимуть єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови. Хтось почувається більш впевнено, хтось – тремтить від страху від думки про цей іспит. Нашим викладачам хочеться зорієнтувати здобувачів, дати їм поради, що потрібно робити, щоб без проблем і зайвої тривожності скласти ЄВІ.

З такою метою кафедра іноземних мов професійного спрямування організувала онлайн-зустріч під назвою «Як хакнути ЄВІ з іноземної мови?» для усіх охочих здобувачів четвертого курсу. Виконувачка обов’язків завідувача кафедри Олена Галинська спілкувалася з четвертокурсниками про структуру іспиту, його особливості, рівень завдань і основні труднощі при їх виконанні. Говорили про те, які ресурси використовувати для самостійної підготовки, як можна долати тестову тривожність, щоб із часом почуватися впевненіше і спокійніше. Що більше тестів (онлайн, тренувальних, імітаційних), тим більш звичним і буденним стане саме тестування. Важливо вивчати тестові завдання попередніх років, щоб зрозуміти, яка частина цих завдань вимагатиме більше часу і зусиль. 

Насамкінець говорили про те, що кафедра дає можливість і запрошує усіх охочих долучатися до факультативних курсів з підготовки до ЄВІ, які стартують днями. На курсах будуть розглядатися ефективні стратегії підготовки до іспиту, опрацьовуватимуться типові завдання, вміння працювати самостійно та аналізувати результати в команді, визначати слабкі місця, обговорювати помилки при виконанні завдань.

Опублікований: 23-11-2021
Читайте також:
Викладацьким досвідом ділиться завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

4 березня 2024 року відбулася відкрита лекція завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси на тему «Екструзія – сучасний спосіб виробництва харчових продуктів. Технологічна схема виробництва екструзійних продуктів на одно- та двошнековому екструдері» з дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацьким досвідом ділиться завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 березня 2024

Складні питання у доступному викладі: відбулася відкрита лекція на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцентки кафедри Зоряни Романової з дисципліни «Інжиніринг харчових виробництв» для здобувачів 4 курсу, збірної групи ТБ-4-8, 8 ск. Відкрита лекція була присвячена питанням проєктування підприємств бродильної галузі промисловості. Тема заняття згідно з робочою про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Складні питання у доступному викладі: відбулася відкрита лекція на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 26 жовтня 2023

Перший майстер-клас для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» з кондитерського мистецтва

24 березня 2018 року відбувся перший майстер-клас з кондитерського мистецтва для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи 15 студентів різних спеціальностей денної форми навчання бакалаврату і магістратури привітала з початком занять менеджер освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший майстер-клас для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» з кондитерського мистецтва 26 березня 2018