Н У Х Т

Як хакнути ЄВІ з іноземної мови – поради від кафедри іноземних мов професійного спрямування

23 листопада 2021

Як хакнути ЄВІ з іноземної мови – поради від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Щороку четвертокурсники з хвилюванням думають про те, як влітку складатимуть єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови. Хтось почувається більш впевнено, хтось – тремтить від страху від думки про цей іспит. Нашим викладачам хочеться зорієнтувати здобувачів, дати їм поради, що потрібно робити, щоб без проблем і зайвої тривожності скласти ЄВІ.

З такою метою кафедра іноземних мов професійного спрямування організувала онлайн-зустріч під назвою «Як хакнути ЄВІ з іноземної мови?» для усіх охочих здобувачів четвертого курсу. Виконувачка обов’язків завідувача кафедри Олена Галинська спілкувалася з четвертокурсниками про структуру іспиту, його особливості, рівень завдань і основні труднощі при їх виконанні. Говорили про те, які ресурси використовувати для самостійної підготовки, як можна долати тестову тривожність, щоб із часом почуватися впевненіше і спокійніше. Що більше тестів (онлайн, тренувальних, імітаційних), тим більш звичним і буденним стане саме тестування. Важливо вивчати тестові завдання попередніх років, щоб зрозуміти, яка частина цих завдань вимагатиме більше часу і зусиль. 

Насамкінець говорили про те, що кафедра дає можливість і запрошує усіх охочих долучатися до факультативних курсів з підготовки до ЄВІ, які стартують днями. На курсах будуть розглядатися ефективні стратегії підготовки до іспиту, опрацьовуватимуться типові завдання, вміння працювати самостійно та аналізувати результати в команді, визначати слабкі місця, обговорювати помилки при виконанні завдань.

Опублікований: 23-11-2021
Читайте також:
Відкрита лекція з молекулярної біотехнології

Нещодавно доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Оксана Скроцька прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Методи молекулярної біотехнології» для здобувачів освітнього рівня «магістр» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». На лекції були присутні деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, завідув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція з молекулярної біотехнології 20 травня 2022

Бездріжджове тісто та вироби з нього на відритій лекції доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

7 листопада 2022 р. доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Ірина Силка прочитала для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 4-го року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бездріжджове тісто та вироби з нього на відритій лекції доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 08 листопада 2022

Навчально-консультаційні семінари для виробничників від наших фахівців

Фахівці кафедри харчових технологій та інженерії Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ провели цільові виїзні навчально-консультаційні семінари для працівників ТОВ «Одеський коровай». Працівники підприємства дізналися про актуалізацію системи менеджменту якості продукції до вимог нової редакції ДСТУ ІSO 9001: 2015 та практичні аспекти реа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-консультаційні семінари для виробничників від наших фахівців 19 січня 2018

Продуктивна робота над вдосконаленням педагогічної майстерності доцентів кафедри туристичного та готельного бізнесу

Літо-2020 для викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу відзначилося продуктивною роботою над вдосконаленням педагогічної майстерності. Зокрема, доценти Тетяна Мірзодаєва і Юрій Сологуб успішно пройшли онлайн-стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників ЗВО України на тему «Інноваційні освітні технології: європейський ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивна робота над вдосконаленням педагогічної майстерності доцентів кафедри туристичного та готельного бізнесу 18 вересня 2020