Н У Х Т

Як хакнути ЄВІ з іноземної мови – поради від кафедри іноземних мов професійного спрямування

23 листопада 2021

Як хакнути ЄВІ з іноземної мови – поради від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Щороку четвертокурсники з хвилюванням думають про те, як влітку складатимуть єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови. Хтось почувається більш впевнено, хтось – тремтить від страху від думки про цей іспит. Нашим викладачам хочеться зорієнтувати здобувачів, дати їм поради, що потрібно робити, щоб без проблем і зайвої тривожності скласти ЄВІ.

З такою метою кафедра іноземних мов професійного спрямування організувала онлайн-зустріч під назвою «Як хакнути ЄВІ з іноземної мови?» для усіх охочих здобувачів четвертого курсу. Виконувачка обов’язків завідувача кафедри Олена Галинська спілкувалася з четвертокурсниками про структуру іспиту, його особливості, рівень завдань і основні труднощі при їх виконанні. Говорили про те, які ресурси використовувати для самостійної підготовки, як можна долати тестову тривожність, щоб із часом почуватися впевненіше і спокійніше. Що більше тестів (онлайн, тренувальних, імітаційних), тим більш звичним і буденним стане саме тестування. Важливо вивчати тестові завдання попередніх років, щоб зрозуміти, яка частина цих завдань вимагатиме більше часу і зусиль. 

Насамкінець говорили про те, що кафедра дає можливість і запрошує усіх охочих долучатися до факультативних курсів з підготовки до ЄВІ, які стартують днями. На курсах будуть розглядатися ефективні стратегії підготовки до іспиту, опрацьовуватимуться типові завдання, вміння працювати самостійно та аналізувати результати в команді, визначати слабкі місця, обговорювати помилки при виконанні завдань.

Опублікований: 23-11-2021
Читайте також:
8 Березня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

До свята 8 Березня наставниці академічних груп, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко, Анна Грищенко, Лариса Михонік та Олена Кохан провели тематичний захід. Під час онлайн-зустрічей зі студентами розглянули історію його виникнення, традиції святкування в різних країнах та як вони змінювалися з роками....

ЧИТАТИ ДАЛІ

8 Березня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 09 березня 2021

Другокурсники Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ опановували мистецтво сучасного десерту

18 жовтня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ у рамках декади технологічних дисциплін відбувся відкритий захід «Мистецтво сучасного десерту». Участь у заході взяли студенти другого курсу відділення харчових технологій. Його метою було ознайомлення студентів із традиційними десертами країн світу, історією їх виникнення, виз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ опановували мистецтво сучасного десерту 19 жовтня 2018

Знайомтеся з новими надходженнями літератури

Фахівці Науково-технічної бібліотеки продовжують знайомити користувачів із отриманими новинками літератури та періодики. Через карантинні обмеження впродовж останнього року виставки нових надходжень не проводилися, проте, читачі можуть переглянути повний перелік літератури онлайн. У розділі  «Інформаційна діяльність» на сайті бібліотеки опублікова...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомтеся з новими надходженнями літератури 09 липня 2021

Міжнародні норми і правову базу ЄС з питань безпеки та гігієни праці впроваджують у навчальний процес наші викладачі

Міжнародна організація праці (МОП) – спеціалізована установа Організації Об'єднаних націй (ООН), що була заснована у 1919 році урядами різних країн для підтримки міжнародного співробітництва у справі забезпечення миру в усьому світі й зменшення соціальної несправедливості за рахунок поліпшення умов праці. У листопаді 2019 року МОП і Представництво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародні норми і правову базу ЄС з питань безпеки та гігієни праці впроваджують у навчальний процес наші викладачі 25 вересня 2020