Н У Х Т

Із класиками сучасного менеджменту спілкуються наші здобувачі освіти

12 жовтня 2021

Із класиками сучасного менеджменту спілкуються наші здобувачі освіти

Здобувачі освітніх програм «Менеджмент» і «Менеджмент організацій і адміністрування» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ разом із гарантками освітніх програм, професоркою Світланою Бурлуцькою та доценткою Світланою Дундою 6 жовтня приєдналися до зустрічі з Жаном-П’єром Кароном.

Бекграунд гостя – MBA в галузі управління організацією, консультант із розвитку людей та організацій, засновник і віце-президент першого етичного банку La NEF (Франція).

Унікальну можливість особисто поспілкуватися з провідним фахівцем, автором наукової монографії «Гроші, гроші, етика», на яку здобувачі посилаються у власних роботах протягом навчання, нашим здобувачам надала Києво-Могилянська бізнес-школа в рамках швейцарсько-українського Проєкту «Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств», який упроваджується Програмою розвитку ООН в Україні у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарії.

Моделі, способи оцінювання результатів і мотивації і навіть вплив людського темпераменту на процес управління – ключові аспекти доповіді фахівця. Переконливими для наших бакалаврів і магістрантів були безліч прикладів із власного досвіду доповідача.

Доводячи специфіку трьох фаз змін у компанії – «піонерську», диверсифікації, інтеграції – Жан-П’єр Карон наголосив: «Почніть використовувати ці три фази для внесення змін у ваші організації та почніть чути ваших людей, виступайте для них у ролі коуча й намагайтеся зрозуміти їх».

Такі заходи поширюють світогляд, порушують нові питання, мотивують до професійної самоосвіти та сприяють досягненню такої необхідної професійної компетенції, на якій постійно наголошують наші гаранти освітніх програм, як здатність до спілкування з представниками інших професійних груп різного рівня, з експертами інших галузей знань/видів економічної діяльності.

До речі, такі зустрічі ще й гарний привід «прокачати» свої мовні скіли, адже спілкування відбувалося англійською. Тож наші здобувачі добре розуміють – для менеджера вкрай важливо вміти спілкуватись у професійних і наукових колах іноземною мовою.

Опублікований: 12-10-2021
Читайте також:
Особливості процесу отримання інсуліну на ПрАТ «Індар» вивчали студенти-біотехнологи

23 травня студенти кафедри біотехнології і мікробіології, які навчаються за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», разом із викладачами Оксаною Скроцькою та Тетяною Нечипор відвідали єдиний в Україні завод із повним технологічним циклом виробництва генно-інженерних інсулінів (від субстанції до готових лікарських форм) – ПрАТ «Індар». С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості процесу отримання інсуліну на ПрАТ «Індар» вивчали студенти-біотехнологи 24 травня 2018

Творчі пошуки магістрантів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Уже незабаром магістранти кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв представлять до захисту свої магістерські роботи. А поки що триває інтенсивна робота над експериментальними дослідженнями, зокрема, процесів виробництва лікарських препаратів і косметичних засобів. Магістрант Руслан Гордечук склав експериментальний стенд для д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчі пошуки магістрантів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 12 лютого 2020

Ярмаркування до Міжнародного дня студентів

13 листопада в актовій залі Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ в рамках тижня циклової комісії спеціальності «Харчові технології» відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному дню студентів. За традицією в цей святковий день у коледжі вшановують кращих студентів. Директор коледжу Анатолій Палаш нагородив грамотами і подяками пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ярмаркування до Міжнародного дня студентів 14 листопада 2019

Важливий щабель на шляху майбутньої професії подолали студенти кафедри технології цукру і підготовки води заочної форми навчання

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся успішний захист дипломних проектів бакалаврів-цукровиків. До складу Екзаменаційної комісії увійшли: завідувач кафедри, доктор технічних наук, професор Наталія Гусятинська (голова), професори кафедри, д.т.н. Леонід Рева, к.т.н. Валерій Виговський та доцент, к.т.н. Світлана Шульга, а також керівн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий щабель на шляху майбутньої професії подолали студенти кафедри технології цукру і підготовки води заочної форми навчання 19 лютого 2020