Н У Х Т

Із класиками сучасного менеджменту спілкуються наші здобувачі освіти

12 жовтня 2021

Із класиками сучасного менеджменту спілкуються наші здобувачі освіти

Здобувачі освітніх програм «Менеджмент» і «Менеджмент організацій і адміністрування» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ разом із гарантками освітніх програм, професоркою Світланою Бурлуцькою та доценткою Світланою Дундою 6 жовтня приєдналися до зустрічі з Жаном-П’єром Кароном.

Бекграунд гостя – MBA в галузі управління організацією, консультант із розвитку людей та організацій, засновник і віце-президент першого етичного банку La NEF (Франція).

Унікальну можливість особисто поспілкуватися з провідним фахівцем, автором наукової монографії «Гроші, гроші, етика», на яку здобувачі посилаються у власних роботах протягом навчання, нашим здобувачам надала Києво-Могилянська бізнес-школа в рамках швейцарсько-українського Проєкту «Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств», який упроваджується Програмою розвитку ООН в Україні у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарії.

Моделі, способи оцінювання результатів і мотивації і навіть вплив людського темпераменту на процес управління – ключові аспекти доповіді фахівця. Переконливими для наших бакалаврів і магістрантів були безліч прикладів із власного досвіду доповідача.

Доводячи специфіку трьох фаз змін у компанії – «піонерську», диверсифікації, інтеграції – Жан-П’єр Карон наголосив: «Почніть використовувати ці три фази для внесення змін у ваші організації та почніть чути ваших людей, виступайте для них у ролі коуча й намагайтеся зрозуміти їх».

Такі заходи поширюють світогляд, порушують нові питання, мотивують до професійної самоосвіти та сприяють досягненню такої необхідної професійної компетенції, на якій постійно наголошують наші гаранти освітніх програм, як здатність до спілкування з представниками інших професійних груп різного рівня, з експертами інших галузей знань/видів економічної діяльності.

До речі, такі зустрічі ще й гарний привід «прокачати» свої мовні скіли, адже спілкування відбувалося англійською. Тож наші здобувачі добре розуміють – для менеджера вкрай важливо вміти спілкуватись у професійних і наукових колах іноземною мовою.

Опублікований: 12-10-2021
Читайте також:
Міжнародна аудиторка про біопильність, біотероризм і харчове шахрайство – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Днями на здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» чекав черговий гостьовий online-лекторій. Тему «Біопильність, біотероризм та харчове шахрайство – управління даними ризиками у сфері готельно-ресторанного бізнесу» надзвичайно цікаво та ґрунтовно розкрила міжнародна аудиторка і тренерка систем менеджменту якості та харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна аудиторка про біопильність, біотероризм і харчове шахрайство – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 25 травня 2023

Нова дисципліна для магістрантів з фахівцями Йога Академії Хартфулнес (Індія)

У 2025/2026 навчальному році в університеті вперше для здобувачів освітньо-професійних програм підготовки магістрів «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» і «Технології в ресторанному господарстві» спеціальності «Харчові технології» розпочато викладання нового курсу «Йога та медитація у сучасній системі оздоровлення людини». До ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова дисципліна для магістрантів з фахівцями Йога Академії Хартфулнес (Індія) 05 вересня 2025

Про можливості платформи Web of Science дізналися наші науковці від фахівців Науково-технічної бібліотеки університету

5 березня у Науково-технічній бібліотеці університету відбувся науково-практичний семінар «Можливості платформи Web of Science». Доповідач Інна Путіліна надала практичні поради щодо роботи з інформаційною платформою Web of Science та її основною колекцією Web of Science Core Collection. Були розглянуті питання пошуку якісних актуальних публікацій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про можливості платформи Web of Science дізналися наші науковці від фахівців Науково-технічної бібліотеки університету 05 березня 2019

Наука й бізнес об’єдналися у визначенні сучасних трендів і перспектив у галузі перероблення м’яса і молока

Перший місяць навчального року в нашому університеті традиційно насичений науковими конференціями за галузевими спеціалізаціями харчових виробництв. 23 вересня 2025 року, вже вшосте, відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока». Співорганізаторами заходу виступили Інституту про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука й бізнес об’єдналися у визначенні сучасних трендів і перспектив у галузі перероблення м’яса і молока 26 вересня 2025