Н У Х Т

Із організацією діяльності готельних підприємств знайомляться здобувачі освітньої програми «Технології харчування»

23 вересня 2024

Із організацією діяльності готельних підприємств знайомляться здобувачі освітньої програми «Технології харчування»

17 та 18 вересня 2024 року здобувачі-бакалаври другого та третього курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» долучилися до всеукраїнського студентського дня відкритих дверей від компанії Optima Hotel&Resorts, у рамках якого здобувачів освіти ознайомлювали з діяльністю готельних підприємств.

Академічна група ХЧ-2-1 разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Іриною Силкою та Оленою Матиящук відвідали готель «Поділ Плаза», розташований у самому серці Подолу.

Це готельне підприємство має 57 комфортабельних номерів, два конференц-холи. У внутрішньому дворі розташована літня тераса ресторану, який пропонує гостям широкий асортимент страв, а у ранкові години передбачене меню «шведський стіл».

Академічні групи ХЧ-3-1, ХЧ-3-2, ХЧ-3-3, ХЧ-3-4 і викладачі Олена Павлюченко, Володимир Польовик, Ольга Коваль, Раїса Матюшенко ознайомилися з принципами функціонування готелю «Раціотель Київ». Тут до послуг гостей 78 сучасних номерів європейського рівня. Студенти ознайомилися з інфраструктурою готелю, яка включає два конференц-зали, лобі-бар і панорамний ресторан на останньому поверсі.

Фахівці готелів акцентували увагу здобувачів на дотриманні стандартів якості НАССР, системи стандартизації та нормування у будівництві, забезпечення умов перебування маломобільних груп на території. Студенти були у захваті, деякі виявили бажання пройти тут практику.

З метою формування професійних компетентностей майбутнім фахівцям з харчових технологій необхідно знайомитися з провідними підприємствами та з кращими фахівцями.

Колектив кафедри щиро вдячний команді компанії Optima Hotel&Resorts за гостинний прийом, професіоналізм, закоханість у справу!

Опублікований: 23-09-2024
Читайте також:
Введенські ліцеїсти на кафедрі експертизи харчових продуктів

На кафедру експертизи харчових продуктів знову завітали гості. Цього разу професорка, академік УАН Оксана Шульга і доцентка Анастасія Чорна знайомили з нашим університетом учнів ліцею № 107 «Введенський» м. Києва. Не обійшлося і без профорієнтаційної родзинки кафедри – майстер-класу з визначення якості та можливої фальсифікації харчових продуктів і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Введенські ліцеїсти на кафедрі експертизи харчових продуктів 29 квітня 2024

Давні традиції писанкарства на майстер-класі від студентської ради університету

Творчо готуються до святкування Великодня наші здобувачі освіти. 29 та 30 квітня в університеті пройшов майстер-клас з писанкарства від студентської ради університету. Всі охочі могли навчитися або розвинути свої навички цієї давньої техніки. Також за допомогою приймальної комісії до участі були запрошені учні декількох шкіл. Мистецтву писанкарств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Давні традиції писанкарства на майстер-класі від студентської ради університету 01 травня 2024

Студенти-електрики відвідали Музей історії НУХТ

15 вересня студенти групи ЕЛ-2-3 разом із куратором та викладачами кафедри електропостачання та енергоменеджменту відвідали Музей університету. Основним завданням Музею є залучення студентської молоді та зацікавлених громадян до вивчення і збереження матеріальної, історико-культурної, освітньої і духовної спадщини НУХТ. Співробітник музею Віктор ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-електрики відвідали Музей історії НУХТ 16 вересня 2021

Засідання онлайн: поточні питання вирішує колектив кафедри технології цукру і підготовки води

Відбулося засідання кафедри технології цукру і підготовки води у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Skype. Під час засідання були обговорені результати захисту звітів із переддипломної практики здобувачами 4 курсу, а також стан виконання ними дипломних проектів. Значна увага була приділена навчанню здобувачів 1-3 курсу та магістр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання онлайн: поточні питання вирішує колектив кафедри технології цукру і підготовки води 08 травня 2020