Н У Х Т

Із організацією діяльності готельних підприємств знайомляться здобувачі освітньої програми «Технології харчування»

23 вересня 2024

Із організацією діяльності готельних підприємств знайомляться здобувачі освітньої програми «Технології харчування»

17 та 18 вересня 2024 року здобувачі-бакалаври другого та третього курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» долучилися до всеукраїнського студентського дня відкритих дверей від компанії Optima Hotel&Resorts, у рамках якого здобувачів освіти ознайомлювали з діяльністю готельних підприємств.

Академічна група ХЧ-2-1 разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Іриною Силкою та Оленою Матиящук відвідали готель «Поділ Плаза», розташований у самому серці Подолу.

Це готельне підприємство має 57 комфортабельних номерів, два конференц-холи. У внутрішньому дворі розташована літня тераса ресторану, який пропонує гостям широкий асортимент страв, а у ранкові години передбачене меню «шведський стіл».

Академічні групи ХЧ-3-1, ХЧ-3-2, ХЧ-3-3, ХЧ-3-4 і викладачі Олена Павлюченко, Володимир Польовик, Ольга Коваль, Раїса Матюшенко ознайомилися з принципами функціонування готелю «Раціотель Київ». Тут до послуг гостей 78 сучасних номерів європейського рівня. Студенти ознайомилися з інфраструктурою готелю, яка включає два конференц-зали, лобі-бар і панорамний ресторан на останньому поверсі.

Фахівці готелів акцентували увагу здобувачів на дотриманні стандартів якості НАССР, системи стандартизації та нормування у будівництві, забезпечення умов перебування маломобільних груп на території. Студенти були у захваті, деякі виявили бажання пройти тут практику.

З метою формування професійних компетентностей майбутнім фахівцям з харчових технологій необхідно знайомитися з провідними підприємствами та з кращими фахівцями.

Колектив кафедри щиро вдячний команді компанії Optima Hotel&Resorts за гостинний прийом, професіоналізм, закоханість у справу!

Опублікований: 23-09-2024
Читайте також:
«1932-1933 – 2014-2023»

25 листопада 2023 року – 90-ті роковини Голодомору 1932-1933 років в Україні і День пам’яті жертв голодоморів – жертв геноциду радянської влади. Цього дня ми вшановуємо пам’ять усіх людей, які загинули під час Голодоморів у ХХ столітті. Асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко разом зі здобувачами осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«1932-1933 – 2014-2023» 05 грудня 2023

Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива

28 жовтня 2021 р. відбулася ділова зустріч доцентки Жешувського університету (Польща) Магдалени Буньовскої, завідувачки кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ, професорки Галини Поліщук, доцентки кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ Оксани Петруші та аспіранта кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ Артура Михалевича ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива 29 жовтня 2021

Урочисте вручення дипломів у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

З 26 по 29 січня 2018 р. студенти групи 4-ХП-05 Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ складали державний комплексний екзамен. Випускники виявили добрі знання щодо сучасного стану науки про харчування, принципів раціонального та адекватного харчування, використання безвідходних і ресурсоощадних технологій. Студенти продемонстрували вміння ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочисте вручення дипломів у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 31 січня 2018

Блискуче володіння лекторською майстерністю продемонструвала доцент кафедри харчової хімії

Викладачі кафедри харчової хімії завжди відповідально, із досконалістю ставляться до розроблення та викладання усіх без виключення навчальних дисциплін. Ось і 6 березня доцент Олена Майборода продемонструвала блискуче володіння лекторською майстерністю. Відкрита лекція була прочитана з дисципліни «Фармакологія» для студентів-біотехнологів четверто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискуче володіння лекторською майстерністю продемонструвала доцент кафедри харчової хімії 07 березня 2019