Н У Х Т

Із організацією діяльності готельних підприємств знайомляться здобувачі освітньої програми «Технології харчування»

23 вересня 2024

Із організацією діяльності готельних підприємств знайомляться здобувачі освітньої програми «Технології харчування»

17 та 18 вересня 2024 року здобувачі-бакалаври другого та третього курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» долучилися до всеукраїнського студентського дня відкритих дверей від компанії Optima Hotel&Resorts, у рамках якого здобувачів освіти ознайомлювали з діяльністю готельних підприємств.

Академічна група ХЧ-2-1 разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Іриною Силкою та Оленою Матиящук відвідали готель «Поділ Плаза», розташований у самому серці Подолу.

Це готельне підприємство має 57 комфортабельних номерів, два конференц-холи. У внутрішньому дворі розташована літня тераса ресторану, який пропонує гостям широкий асортимент страв, а у ранкові години передбачене меню «шведський стіл».

Академічні групи ХЧ-3-1, ХЧ-3-2, ХЧ-3-3, ХЧ-3-4 і викладачі Олена Павлюченко, Володимир Польовик, Ольга Коваль, Раїса Матюшенко ознайомилися з принципами функціонування готелю «Раціотель Київ». Тут до послуг гостей 78 сучасних номерів європейського рівня. Студенти ознайомилися з інфраструктурою готелю, яка включає два конференц-зали, лобі-бар і панорамний ресторан на останньому поверсі.

Фахівці готелів акцентували увагу здобувачів на дотриманні стандартів якості НАССР, системи стандартизації та нормування у будівництві, забезпечення умов перебування маломобільних груп на території. Студенти були у захваті, деякі виявили бажання пройти тут практику.

З метою формування професійних компетентностей майбутнім фахівцям з харчових технологій необхідно знайомитися з провідними підприємствами та з кращими фахівцями.

Колектив кафедри щиро вдячний команді компанії Optima Hotel&Resorts за гостинний прийом, професіоналізм, закоханість у справу!

Опублікований: 23-09-2024
Читайте також:
Новий крок на дорозі до успішного майбутнього

Дуже продуктивним був семестр, що завершується, для магістрантів першго року навчання кафедри біотехнології і мікробіології. Упродовж нього вони писали обґрунтування теми магістерської роботи. Обрати тему здобувачі вищої освіти могли самостійно, що дозволило вибрати напрямки, які найбільше цікавлять. Зокрема, магістрантки Світлана Бондарук і Алін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий крок на дорозі до успішного майбутнього 22 грудня 2020

Зростає індекс Гірша науковців університету

Одна з найпотужніших наукометричних баз – бібліографічна і реферативна база даних Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються навчальним закладом або його співробітниками. Scopus постійно індексує понад 25 тисяч наукових журналів і сотні книжкових серій. На підставі періодичного наукометричного моніторин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростає індекс Гірша науковців університету 30 серпня 2024

Як використовувати час карантину з користю дізналися наші магістри

Йде третій тиждень карантину. Викладачі завантажують завдання на платформу дистанційної освіти, здобувачі їх виконують. Ніхто не виходить на вулицю. Спілкування – лише дистанційно. І ось радісна звістка від стратегічного партнера Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL – для студентів факультету біотехнології та екологічного контролю у пер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як використовувати час карантину з користю дізналися наші магістри 30 березня 2020

У світі десертів побували першокурсники з викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування

Осінь – пора, коли часто хочеться поласувати солоденьким. Тож, 19 жовтня старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Катерина Рудницька та здобувачі групи ГС 1-6 поринули у світ десертів. Студенти поділилися  історію виникнення як класичних, так і українських десертів, які готували наші предки, цікавими фактами та рецептами їх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У світі десертів побували першокурсники з викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування 20 жовтня 2023