Н У Х Т

Кафедра машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв у Бердичівському коледжі промисловості, економіки і права

10 грудня 2019

Кафедра машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв у Бердичівському коледжі промисловості, економіки і права

Тісні стосунки поєднують НУХТ із славнозвісним містом Бердичів, його навчальними закладами та підприємствами харчової промисловості.

5 грудня 2019 року викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Сергій Удодов, Юрій Доломакін, Олена Бабанова разом зі студентами 4 курсу Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Віталієм Ковбасенком і Ярославом Косюченком у рамках профорієнтаційної роботи завітали до Державного навчального закладу «Бердичівський коледж промисловості, економіки і права», випускники якого успішно навчаються в нашому закладі.

Адміністрація коледжу на чолі з директором Іваном Демусом постійно піклується та прагне забезпечити своїм випускникам гідне професійне майбутнє та кар’єрне зростання.

Під час зустрічі із численною громадою молоді доценти Сергій Удодов та Юрій Доломакін ознайомили слухачів із історією нашого університету, його структурою, умовами та особливостями вступу, перспективами підвищення професійного рівня та можливостями подальшого працевлаштування за фахом.

Продемонстрували відеофільм про НУХТ та Інститут І.С. Гулого, звернули увагу на високий професійний рівень наших викладачів, відмінні умови для навчання – сучасні аудиторії та лабораторії, обладнані мультимедійними засобами, потужний спортивний комплекс, умови для творчої реалізації студентів.

Перед слухачами виступили і випускники коледжу, а нині – студенти НУТ Віталій Ковбасенко і Ярослав Косюченко. У своєму виступі вони розповіли про перспективи отримання вищої освіти за напрямками підготовки «Інжиніринг харчових виробництв», «Інжиніринг фармацевтичних і біотехнологічних виробництв», «Видавництво і поліграфія».

Також на зустрічі із задоволенням завітали міський голова м. Бердичів Василь Мазур і директор ТОВ «Бердичівський пивоварний завод» Володимир Ліпецький, які також є випускниками НУХТ різних років й активно сприяють розвитку освіти, розуміють освітянські проблеми і всебічно технічно допомагають університету й, зокрема кафедрі.

Кафедра машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв щиро вдячна очільнику міста Бердичев Василю Мазуру, директору ТОВ «Бердичівський пивоварний завод» Володимиру Ліпецькому та директору коледжу Івану Демусу за сприяння розвитку вищої освіти в нашій державі.

Опублікований: 10-12-2019
Читайте також:
Чергова перемога здобувачів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ

Жовтень став урожайним на перемоги у фахових конкурсах для здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ.  Не встигли відлунати вітання переможцям Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2020» у компетенції «Мехатроніка», як наступна чудова новина надійшла до ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова перемога здобувачів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ 16 жовтня 2020

На базі НУХТ відбувся всеукраїнський етап Олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст»

23-24 травня 2019 року на базі кафедри готельно-ресторанної справи нашого університету за організаційної підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (спеціалізації «Готельне обслуговування», «Ресторанне обслуговування...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі НУХТ відбувся всеукраїнський етап Олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст» 24 травня 2019

Кафедра електропостачання і енергоменеджменту взяла участь у «Virtual Exchange Day 2024»

23 лютого 2024 р. в рамках Erasmus Days 2024 відбувся онлайн-захід «Virtual Exchange Day», до участі у якому були запрошені викладачі та студенти кафедри електропостачання і енергомеджменту. Онлайн-захід провів представник міжнародного відділу Університету ім. Томаша Баті в м. Злін (Чехія) Патрік Фолтін. Він розповів про історію навчального заклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра електропостачання і енергоменеджменту взяла участь у «Virtual Exchange Day 2024» 26 лютого 2024

Завершилися заняття у Speaking club for teenagers для дітей співробітників університету

Протягом весняних шкільних канікул завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина Чередніченко з носієм мови Tom Stevens (США) проводили Speaking club for teenagers для дітей співробітників університету. На заняттях діти у невимушеній атмосфері, без скутості проводили час, практикуючи розмовну англійську мову, подолали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися заняття у Speaking club for teenagers для дітей співробітників університету 31 березня 2018