Н У Х Т

Кафедра машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв у Бердичівському коледжі промисловості, економіки і права

10 грудня 2019

Кафедра машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв у Бердичівському коледжі промисловості, економіки і права

Тісні стосунки поєднують НУХТ із славнозвісним містом Бердичів, його навчальними закладами та підприємствами харчової промисловості.

5 грудня 2019 року викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Сергій Удодов, Юрій Доломакін, Олена Бабанова разом зі студентами 4 курсу Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Віталієм Ковбасенком і Ярославом Косюченком у рамках профорієнтаційної роботи завітали до Державного навчального закладу «Бердичівський коледж промисловості, економіки і права», випускники якого успішно навчаються в нашому закладі.

Адміністрація коледжу на чолі з директором Іваном Демусом постійно піклується та прагне забезпечити своїм випускникам гідне професійне майбутнє та кар’єрне зростання.

Під час зустрічі із численною громадою молоді доценти Сергій Удодов та Юрій Доломакін ознайомили слухачів із історією нашого університету, його структурою, умовами та особливостями вступу, перспективами підвищення професійного рівня та можливостями подальшого працевлаштування за фахом.

Продемонстрували відеофільм про НУХТ та Інститут І.С. Гулого, звернули увагу на високий професійний рівень наших викладачів, відмінні умови для навчання – сучасні аудиторії та лабораторії, обладнані мультимедійними засобами, потужний спортивний комплекс, умови для творчої реалізації студентів.

Перед слухачами виступили і випускники коледжу, а нині – студенти НУТ Віталій Ковбасенко і Ярослав Косюченко. У своєму виступі вони розповіли про перспективи отримання вищої освіти за напрямками підготовки «Інжиніринг харчових виробництв», «Інжиніринг фармацевтичних і біотехнологічних виробництв», «Видавництво і поліграфія».

Також на зустрічі із задоволенням завітали міський голова м. Бердичів Василь Мазур і директор ТОВ «Бердичівський пивоварний завод» Володимир Ліпецький, які також є випускниками НУХТ різних років й активно сприяють розвитку освіти, розуміють освітянські проблеми і всебічно технічно допомагають університету й, зокрема кафедрі.

Кафедра машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв щиро вдячна очільнику міста Бердичев Василю Мазуру, директору ТОВ «Бердичівський пивоварний завод» Володимиру Ліпецькому та директору коледжу Івану Демусу за сприяння розвитку вищої освіти в нашій державі.

Опублікований: 10-12-2019
Читайте також:
Лабораторні заняття у чізарні: бакалаври знайомляться з особливостями виробництва крафтових сирів

У рамках вивчення дисципліни «Комплексна дисципліна. Харчові технології 4. Технології зберігання, консервування та переробки молока» для здобувачів другого курсу освітнього ступеню «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» організовано лабораторні заняття в умовах майстерні авт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні заняття у чізарні: бакалаври знайомляться з особливостями виробництва крафтових сирів 12 грудня 2023

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології

Щоб реалізувати себе у професійній сфері та досягнути бажаного успіху, необхідно сумлінно та наполегливо працювати, вчитися поєднувати дозвілля і працю, навчання та наукову роботу. А, як відомо, результати наукової діяльності необхідно оприлюднювати, адже саме апробація стимулює студента на переосмислення своїх наукових досліджень і більш глибоке ї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології 28 січня 2019

Думка стейкхолдерів – важлива!

У навчально-науковому комплексі університету триває робота над переглядом і удосконаленням освітніх програм. У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулася зустріч робочої групи освітньо-професійної програми «Диджитал облік і оподаткування» з підготовки фахового молодшого бакалавра за спеціальністю 071 «Облік і оп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Думка стейкхолдерів – важлива! 05 березня 2025

Студенти доповідають про особливості процесів менеджменту персоналу підприємств у сучасних умовах

9 квітня 2025 року відбулося засідання секції «Менеджмент персоналу» в межах 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». До участі активно долучилися здобувачі освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти доповідають про особливості процесів менеджменту персоналу підприємств у сучасних умовах 09 квітня 2025