Н У Х Т

Greenwich Pro визначає переможців

09 січня 2024

Greenwich Pro визначає переможців

Однією з найважливіших складових успішної людини у сучасному світі є знання іноземних мов. Верховна рада ухвалила законопроєкт про застосування англійської мови в Україні, яким пропонується закріпити, що англійська належить до мов міжнародного спілкування, і держава має сприяти її вивченню громадянами.

Уже третій рік поспіль здобувачі освіти Волинського фахового коледжу НУХТ беруть участь у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Greenwich Pro», завданням якого є перевірка якості та рівня знань здобувачів освіти закладів професійно-технічної та фахової передвищої освіти. Конкурсні завдання у тестовій формі завжди цікаві та доступні знавцям англійської мови з різним рівнем підготовки.

Здобувачі освіти відділення туризму та готельно-ресторанної справи і відділення інформатики та комп’ютерної техніки взяли участь у конкурсі під керівництвом викладачок іноземної мови Оксани Харковської, Тетяни Андрусь та Юлії Панасюк.

Згідно з результатами конкурсу:

Золотий сертифікат отримали Ілона Чирва (група Т-11), Анна Ярута (група ІПЗ-12), Тетяна Пінаєва (група КІ-11),

Срібний сертифікат – Дарина Левичкіна (група ІПЗ-22),

Бронзовий сертифікат – Денис Шипкін (група ІПЗ-12), Дмитро Рудницький (група КІ-12), Оскар Вчорашній і Тетяна Мельничук (група ГРС-21).

Інші студенти отримали сертифікати учасників. Хоча варто зазначити, що відрив від переможців у них мінімальний.

Такі олімпіади дають можливість перевірити свої знання, отримати додаткову мотивацію та зробити значний крок на шляху вивчення англійської мови. Сподіваємося, що отриманий досвід і знання з іноземних мов стануть рушієм розвитку майбутніх професіоналів своєї справи на міжнародній арені.

Опублікований: 09-01-2024
Читайте також:
Тематичний захід «Кондитерський виріб – візитівка країни» відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Традиційно, щороку навесні наставниці академічних груп кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом зі здобувачами 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ проводять тематичні заходи. Цього року згідно з планом виховної роботи кафедри захід був присвячений солодкій темі – традиційним кондитерським вироба...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід «Кондитерський виріб – візитівка країни» відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 квітня 2021

На Food Tech Expo побували третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Відвідування галузевих виставкових заходів нашими здобувачами стало невід’ємною частиною навчального процесу. Адже це найкраща можливість познайомитися з найсучаснішими трендами виробництв – новітнім обладнанням, інноваційними технологіями і сировиною, нестандартними бізнесовими рішеннями, а також поспілкуватися з виробничниками й з перших рук отри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На Food Tech Expo побували третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 08 грудня 2022

Особливості випікання святкових виробів на лабораторній роботі

У багатьох країнах склались особливі традиції випікання святкових виробів до Свята Воскресіння Христового. Найпоширенішими звичаями є випікання святкових борошняних виробів (паска, козунак, панетоне, коломба, мазурек, хрестові булочки тощо), є традиції приготування сирної паски, фарбування яєць. У сучасному світі завдяки асиміляції різних культур ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості випікання святкових виробів на лабораторній роботі 18 квітня 2025

Командна робота – чудовий результат!

Студенти четвертого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій у першому семестрі цього навчального року вивчали дисципліну «Технології хлібобулочних виробів». Її програмою передбачено вивчення методик визначення показників якості пшеничного та житнього борошна, його хлібопекарських властивостей. Проте, найцікавіше – лабораторні роботи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Командна робота – чудовий результат! 27 грудня 2023