Н У Х Т

Lean Six Sigma в дії

11 квітня 2023

Lean Six Sigma в дії

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося лекційне заняття з дисципліни «Основи методології Lean Six Sigma» із залученням стейкхолдера, менеджера з операційної ефективності Агропромхолдингу «Астарта» Віталія Іванеса.

Здобувачам освіти було представлено практичну реалізацію методології Lean Six Sigma у виробництві цукру.

Лектор презентував кроки впровадження елементів та інструментів ощадливого виробництва, що показали, яким чином можуть бути використані здобуті теоретичні знання у практиці. Віталієм Іванесем продемонстровано, яким саме чином визначаються оптимальні параметри процесу при врахуванні особливостей апаратурного оформлення, системи автоматизації та технології, що власне і відповідає особливостям міждисциплінарної освітньо-наукової програми за трьома спеціальностями – 181 «Харчові технології», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», 133 «Галузеве машинобудування».

До заняття долучилися не лише здобувачі освітньої програми «LEAN-виробництво харчової продукції» та викладачі кафедри експертизи харчових продуктів, а також представники кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління.

Після завершення заняття відбулося жваве обговорення окремих аспектів, що на жаль обмежилося розкладом занять. У зв’язку з масою питань, які виникли у  присутніх, Віталія Іванеса запросили долучатися до занять в університеті у майбутньому.

Колектив кафедри висловлює вдячність Віталію Іванесу за присвячений час і поширення кращих практик Lean.

Опублікований: 11-04-2023
Читайте також:
Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знайомляться зі специфікою діяльності підприємств сфери гостинності

Днями першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» познайомилися зі специфікою діяльності підприємств сфери гостинності. Разом із наставницею академічної групи, доценткою кафедри готельно-ресторанної справи Ольгою Пушкою вони відвідали тризірковий готель «VitaPark Борисфен», який розташовується на березі Дніпра всього у 15 хвилинах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знайомляться зі специфікою діяльності підприємств сфери гостинності 09 жовтня 2023

Студентська допомога захисникам

На початку квітня студентська рада університету запустила терміновий збір для здобувача освіти четвертого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій Костянтина Ковгана, який вирушав на передову разом зі своєю бригадою. Студентами і викладачами було зібрано 10 000 гривень, на які хлопці закупили зарядні станції та повербанк. Військові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська допомога захисникам 09 травня 2024

Профорієнтація у першій Альма матер від студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значна увага приділяється майбутнім вступникам, як тим, що навчаються у коледжах нашого університету, так і випускникам коледжів і технікумів за спорідненим напрямом підготовки. До профорієнтаційної роботи зі студентами таких навчальних закладів традиційно залучаються їх випускники, а нині – студенти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація у першій Альма матер від студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 15 жовтня 2019

Шляхи до успіху визначали учасники останнього в цьому семестрі засідання Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної  комунікації відбулося завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладачки Наталії Божок. У засіданні взяли участь студенти 1 та 2 курсу спеціальностей «Реклама та зв’язки з громадськістю» та «Міжнародн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шляхи до успіху визначали учасники останнього в цьому семестрі засідання Еnglish speaking club 08 грудня 2020