Н У Х Т

На Сквирському комбінаті хлібопродуктів розпочали проходження практики магістранти освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

03 вересня 2020

На Сквирському комбінаті хлібопродуктів розпочали проходження практики магістранти освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

Відповідно до графіку навчального процесу здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» розпочали проходження професійної практики.

Під керівництвом доцента Наталії Фалендиш чотири здобувачі проходитимуть практику на Сквирському комбінаті хлібопродуктів.

Начальник відділу технічного контролю комбінату Олександр Куян і начальник відділу менеджменту якості Анна Столярчук ознайомили здобувачів із особливостями виробництва органічної продукції в умовах адаптивного карантину, сертифікації органічного виробництва та контролю якості органічної продукції. Особливу увагу приділили простежуваності органічної продукції та експорту її до країн Євросоюзу і Близького Сходу, а також Канади та Швейцарії.

Слід відзначити, що органічна продукція Сквирського хлібокомбінату також сертифікована за канадськими органічними стандартами, що позначаються логотипом «Canada Organic» і приватними стандартами швейцарської Асоціації органічних виробників «Bio Suisse».

Здобуті під час проходження практики знання, уміння та навички будуть використані здобувачами під час виконання кваліфікаційної роботи та сприятимуть їх професійному росту.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює щиру вдячність керівництву та всьому колективу Сквирського комбінату хлібопродуктів за сприяння організації проходження професійної та переддипломної практики, особливо в умовах всесвітньої пандемії.

Опублікований: 03-09-2020
Читайте також:
Цікава Україна для здобувачів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

В університеті навчаються здобувачі з усіх куточків України. А чи кожний знає все про свою область? А про сусідню? Заповнити пробіли в цьому питанні нині дозволяють онлайн-ресурси. Адже онлайн-екскурсії мають ряд переваг, дозволяючи за 20 хвилин побувати в усіх куточках нашої країни. Україна має унікальне і цікаве географічне розташування, населен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікава Україна для здобувачів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 30 жовтня 2023

Із усіма стадіями виробництва напоїв познайомилися студенти факультету біотехнології та екологічного контролю

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю академічної групи БТ-3-1 разом із викладачами кафедри фізики, доцентом Світланою Літвинчук і старшим викладачем Інною Гуцало відвідали потужне підприємство ПрАТ «Оболонь». ПрАТ «Оболонь» – найбільша пивоварна компанія в Україні, а номінально і в Європі. По виробництву пива завод входить до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із усіма стадіями виробництва напоїв познайомилися студенти факультету біотехнології та екологічного контролю 22 листопада 2019

Чи можливе створення вічногоі двигуна: відповідь отримали учасники майстер-класу на кафедрі фізики

У рамках Дня відкритих дверей університету на кафедрі фізики відбувся майстер-клас «Чи можливе створення вічного двигуна?». Допомогу в організації цього заходу надали студенти групи АК-1-1, які запросили своїх молодших знайомих і друзів, що ще визначаються із вибором майбутньої спеціальності. На початку заходу завідувачка кафедри Світлана Літвинч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи можливе створення вічногоі двигуна: відповідь отримали учасники майстер-класу на кафедрі фізики 12 грудня 2023

Державне замовлення за освітнім ступенем «бакалавр» зросло на 6% порівняно з минулим роком

У 2020 році загалом по Україні державне замовлення за освітнім ступенем «Бакалавр» складає 84,6 тис. місць (у тому числі за денною формою – 77,6 тис.), що на 5,9% більше, ніж у 2019 році. «У 2020 році кількість випускників 11-х класів збільшилася на 11% порівняно з 2019-м, тож і державне замовлення на бакалаврів і магістрів на основі повної загаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державне замовлення за освітнім ступенем «бакалавр» зросло на 6% порівняно з минулим роком 03 серпня 2020