Н У Х Т

З ресторанними інноваціями ознайомився гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування»

31 жовтня 2023

З ресторанними інноваціями ознайомився гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування»

30 жовтня у Києві на локації КВЦ «Парковий» відбулася конференція з ресторанних інновацій «SALT: Restaurant Innovation Conference» від HOTELIERO. Конференція була присвячена сучасним ресторанним трендам та інноваціям, практичним аспектам, що інтегруються у сучасному українському ресторанному бізнесі. Експерти з України та Британії ділилися своїм власним досвідом, аналітикою, успішними кейсами та поглядом на світові й локальні тенденції.

Відкрив роботу конференції засновник&CEO HOTELIERO, Національної ресторанної премії «СІЛЬ» та SALT. RESTAURANT INNOVATION CONFERENCE Андрій Скіп’ян.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся візіонер Національної ресторанної премії «СІЛЬ» Савелій Лібкін.

Програма конференції була згрупована у трьох блоках – «Тренди та інновації», «Технології та софт» та «Успішні кейси», також у рамках її роботи відбулася дискусійна панель «Інклюзивність у бізнесі та сервісі. Виклики та досвід інтеграції суперлюдини в ресторанну галузь».

Спікерами виступили засновник Advanter Group та міжнародної бізнес-спільноти Board Андрій Длігач («Майбутнє у підприємництві в галузі гостинності, світові тенденції та інновації»), генеральна директорка компанії Glovo в Україні Марина Павлюк («Тенденції фудтек, як можливості для рестораторів: віртуальні бренди, швидка доставка та нові споживчі звички українців»), кофаундер The Food People, провідний трендвочінг агентства Британії Чарльз Бенкс («Головні світові тренди, які сформують F&B індустрію у 2024 році»), системний підприємець, бізнес-коуч, член правління NRAU, Співвласник ресторанів ARGENTINA GRILL (Україна ТА ОАЕ), YOY(ОАЕ) Жорж Піонов («Як побудувати системну роботу з трендами та інноваціями у ресторані»), CEO DevRain, СТО ДонорUA, Ph.D, Microsoft Regional Director, Microsoft AI MVP Олександр Краковецький («Використання штучного інтелекту для ресторанів»), CEO та співвласник компанії Servio Soft Ігор Гречко («Як за допомогою діджиталізації збільшити прибуток, зменшити витрати та підняти якість сервісу в ресторані»), співзасновник Monobank Михайло Рогальський («Аналітика ресторанного ринку України під час війни. Як інновації Монобанку допомагають розвивати ресторанну галузь»), PR-директор Холдингу емоцій «!FEST» Тарас Маселко («20 місяців з життя Холдингу емоцій «!FEST». Про тенденції в часі воєнного стану, освіту, івенти, виробництва і масштабування бізнесу»), співвласник мережі ресторанів Ministry of… Євгеній Таллер («Love-маркетинг у ресторанному бізнесі»), радниця офісу з розвитку підприємництва та експорту, експертка проєкту SMEPIS Анна Міленіна («Грантові програми підтримки для бізнесу зі сфери гостинності») та інші.

У конференції взяв участь професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарант бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування» Олег Кузьмін на запрошення та за сприяння зовнішніх стейкхолдерів освітньої програми, директора ГО «Ресторанна гільдія» Богдана Михайлова і директорки PROFI CLUB Ольги Михайлової.

Захід дозволив зустрітися з друзями – фахівцями компанії «Maresto» та менеджеркою відділу проєктних продажів Еллою Саламатовою і випускником НУХТ, бакалавром з харчових технологій, старшим кухарем готелю «Holiday Іnn» Максимом Хвалем.

Отримані матеріали будуть використані при викладанні дисциплін освітньої програми, курсовому проектуванні та керівництві кваліфікаційними роботами здобувачів освіти.

Учасники «SALT: Restaurant Innovation Conference» вдячні організаторам та із нетерпінням чекають на наступний захід від HOTELIERO!

Опублікований: 31-10-2023
Читайте також:
Міжнародний досвід: участь кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у семінарі зі стратегічного планування

27 та 29 листопада 2024 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у міжнародному семінарі, присвяченому стратегічному плануванню у сфері готельно-ресторанного бізнесу та туризму. Модераторами заходу виступили кафедра готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету та La Fond...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід: участь кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у семінарі зі стратегічного планування 03 грудня 2024

Першокурсники-біотехнологи відкрили для себе світ пивоваріння на заводі «Оболонь»

Днями студенти першого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю вирушили у захоплюючу подорож на завод «Оболонь». Від фахівців підприємства вони дізналися про кожний етап виробництва пива та історію пивзаводу. Студентам цікаво було почути, що місце розташування заводу обирали чеські спеціалісти, і це стало першим кроком до його ство...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-біотехнологи відкрили для себе світ пивоваріння на заводі «Оболонь» 01 червня 2023

Академічна доброчесність – завжди актуально!

Нещодавно здобувачі четвертого курсу освітнього ступеня «Бакалавр», викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ та гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування», професор Олег Кузьмін отримали важливі знання про академічну доброчесність на вебінарі, який відбувся за сприяння Полтавського державного аграрного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність – завжди актуально! 01 травня 2024

Потужна наукометрична база FSTA почала індексування наукових журналів університету

В усьому світі результативність роботи вченого підтверджується цитуванням його наукових праць. Відповідно, сучасні наукові журнали в умовах конкурентної боротьби за якісні наукові статті мають швидко донести інформацію до світової наукової спільноти, і максимально представити її у електронній мережі. Оперативне поширення інформації у світі та висо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужна наукометрична база FSTA почала індексування наукових журналів університету 04 липня 2018