Н У Х Т

Відновлено роботу з організації Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря»

09 жовтня 2023

Відновлено роботу з організації Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря»

Повномасштабне вторгнення агресора внесло свої жорстокі корективи у наше життя й зруйнувало безліч планів – особистих, професійних, освітніх. Ще 3 лютого 2022 року доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко за дорученням оргкомітету Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря» отримав від члена ГС ХАУ ТОВ «Сабзіро» перші комплекти спеціалізованого інструменту, які мав передати учасникам. На превеликий жаль, після 24 лютого 2022 року всі роботи по організації Конкурсу були призупинені, а отриманий інструмент зберігався в нашому університеті.

Проте, життя триває і потрібно відновлювати роботу з організації такого цікавого та необхідного Конкурсу професійної майстерності. Тож, Олексій Пилипенко разом із найбільш активними студентами-холодильщиками здійснив відправку комплектів інструменту до всіх навчальних закладів, що подавали заявки на участь у Конкурсі. І, завдяки оперативній роботі Нової Пошти вже наступного дня інструмент був отриманий Одеським національним технічним університетом, Державним біотехнологічним університетом, Харківським фаховим коледжем харчової промисловості, Одеським технічним фаховим коледжем, Дніпровським державним коледжем будівельно-монтажних технологій та архітектури.

Оргкомітет Конкурсу вдячний ТОВ «Сабзіро» та ГС «Холодильна Асоціація України» за перший крок й запрошує всіх охочих долучитися до здійснення шляхетної мети!

Опублікований: 09-10-2023
Читайте також:
Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів представили свій науковий доробок на конференції у Львові

Доброю традицією випускової кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є представлення студентами свого наукового доробку, яке вони здійснюють під керівництвом професорсько-викладацького складу кафедри, на студентських наукових конференціях, як у межах нашого університету, так і у інших навчальних закладах. Цього разу бакалаври кафедри були гостя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів представили свій науковий доробок на конференції у Львові 07 травня 2018

Викладачі також вчаться!

Не лише студенти навчаються під час карантину. Викладачі кафедри фізики Інна Гуцало і Михайло Лазаренко розпочали навчання на дистанційних курсах з підвищення кваліфікації у Державному закладі вищої освіти «Університет менеджменту освіти» на платформі Відкритого університету. Щоденно проводяться онлайн-лекції та тематичні дискусії, на яких розгляд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі також вчаться! 08 квітня 2020

Підвищили кваліфікацію викладачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Завідувачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації, доцентка Галина Чередніченко та старша викладачка Ольга Никитенко долучилися до серії вебінарів у рамках курсу підвищення кваліфікації для викладачів іноземних мов, лінгвістів, аспірантів і дослідників мовного спрямування, Онлайн-навчальний курс «GetSet for Successful Career»  ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищили кваліфікацію викладачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 04 липня 2022

Підведені підсумки винахідницької діяльності НУХТ за 2017 рік

В університеті приділяється велика увага розвитку винахідницької діяльності, залученню до науково-технічної творчості аспірантів і студентської молоді шляхом їх участі у виконанні науково-дослідних робіт. Об’єкти  інтелектуальної власності є творчим надбанням університету, які створені внаслідок наукових досліджень, роботи над докторськими, кандид...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки винахідницької діяльності НУХТ за 2017 рік 20 січня 2018