Н У Х Т

Збірна команда студентів університету – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

16 квітня 2019

Збірна команда студентів університету – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади  зі спеціальності «Харчові технології»

У Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади  зі спеціальності «Харчові технології». Цього року в олімпіаді взяли участь 58 студентів із 22 вищих навчальних закладів України. Конкурсне завдання складалося з двох частин: письмового завдання та виконання тестів.

У роботі конкурсної комісії другого етапу олімпіади  взяли участь доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук і доцент кафедри технології цукру і підготовки води Юрій Резніченко.

У змаганнях за призові місця наш університет представили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій: Анна Шульга (група ТХ-4-16ск), Богдан Кохан (група МЯ-4-15ск) та Надія Решітник (група ТХ-4-4).

Приємно відзначити, що цього разу скарбничка нашого університету поповнилася дипломом ІІ ступеня, який виборола Анна Шульга. Надія Решітник і Богдан Кохан були відзначені грамотами у різних номінаціях. Загалом команда нашого університету посіла друге командне місце.

Вітаємо учасників олімпіади та бажаємо подальших успіхів!

Опублікований: 16-04-2019
Читайте також:
Досвід фахівців, або цікаво і корисно про мікробіологію

Попри надскладну ситуацію в нашій країні, початок навчального року для четвертокурсників-біотехнологів став досить насиченим. Надзвичайно цінним, як для майбутніх спеціалістів, є практичний досвід і підтримка старших колег, яку вони змогли отримати, поспілкувавшись із начальником відділу промислової мікробіології ТОВ «УКРБІО» Артемом Слободянюком н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід фахівців, або цікаво і корисно про мікробіологію 24 жовтня 2022

Для вступників із тимчасово окупованих територій працюють освітні центри «Донбас-Україна» та «Крим-Україна» НУХТ

Для випускників шкіл тимчасово окупованих територій Донбасу та Криму в університеті під час вступної кампанії працюють освітні центри «Донбас-Україна» та «Крим-Україна». Зауважимо, що з моменту їх відкриття наш університет створює всі необхідні умови для молоді з тимчасово окупованих територій: забезпечує поселення до гуртожитку, допомагає в отрим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Для вступників із тимчасово окупованих територій працюють освітні центри «Донбас-Україна» та «Крим-Україна» НУХТ 20 липня 2021

Барви осені в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася виставка осінніх композицій «Барви осені», яку підготували студенти. Захід відбувається щороку, і кожного разу вражають фантазія, талант і майстерність виконання робіт. Нікого не залишили байдужим різнокольорові екібани, чудові букети з елементами х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Барви осені в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 15 жовтня 2020

Відповіді на важливі питання знайшли студенти й працівники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В  Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ у рамках роботи «Клубу зустрічей з цікавими людьми» відбувся психологічний майстер-клас «Мрії, цілі, дії», який провела психолог, сертифікований консультант у методі позитивної психології, коуч, координатор «Клубу успішна леді» Вікторія Гаврилюк. До участі у майстер-класі були запр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповіді на важливі питання знайшли студенти й працівники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 14 березня 2019