Н У Х Т

Збірна команда студентів університету – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

16 april 2019

Збірна команда студентів університету – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади  зі спеціальності «Харчові технології»

У Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади  зі спеціальності «Харчові технології». Цього року в олімпіаді взяли участь 58 студентів із 22 вищих навчальних закладів України. Конкурсне завдання складалося з двох частин: письмового завдання та виконання тестів.

У роботі конкурсної комісії другого етапу олімпіади  взяли участь доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук і доцент кафедри технології цукру і підготовки води Юрій Резніченко.

У змаганнях за призові місця наш університет представили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій: Анна Шульга (група ТХ-4-16ск), Богдан Кохан (група МЯ-4-15ск) та Надія Решітник (група ТХ-4-4).

Приємно відзначити, що цього разу скарбничка нашого університету поповнилася дипломом ІІ ступеня, який виборола Анна Шульга. Надія Решітник і Богдан Кохан були відзначені грамотами у різних номінаціях. Загалом команда нашого університету посіла друге командне місце.

Вітаємо учасників олімпіади та бажаємо подальших успіхів!

Published on: 16-04-2019
Read also:
Насичений порядок денний і радісна звістка – відбулося останнє у календарному році засідання вченої ради університету

24 грудня 2020 року в дистанційному режимі відбулося останнє у цьому календарному році планове засідання вченої ради університету. Голова ради, перший проректор Володимир Яровий розпочав його традиційно з привітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, й побажання усім членам нашого колективу міцного здоров’я. А далі пере...

READ YOURSELF

Насичений порядок денний і радісна звістка – відбулося останнє у календарному році засідання вченої ради університету 24 december 2020

Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників

Студенти спеціальності «Технологія консервування, зберігання і переробки м’яса» зустрілися з представниками ТОВ «Пріоріті Інтернешенл», що спеціалізується на виробництві та дистрибуції харчових інгредієнтів для м’ясної промисловості (комбі-суміші, тваринні білки, емульгатори, загусники, натуральні барвники, продукти для копчення, ферменти, крохмалі...

READ YOURSELF

Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників 04 july 2019

Поступ біотехнологічної науки

21 листопада у межах ХІІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції» працювала секція «Промислова біотехнологія, процеси та апарати харчової, мікробіологічної і фармацевтичної промисловості», роботу якої очолив професор, завідувач кафедри біотехнології і м...

READ YOURSELF

Поступ біотехнологічної науки 27 november 2024

Пропозиції працевлаштування від фармацевтичних виробників не закінчуються

Для магістрантів першого року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» знову випала чудова можливість дізнатися про ринок фармацевтичних компаній, а за тим і про можливість працевлаштування. Адже як не як, а у магістрантів-біотехнологів попереду новий щабель життя – пошук і влаштування на роботу за спеціальністю. Отож на цей раз н...

READ YOURSELF

Пропозиції працевлаштування від фармацевтичних виробників не закінчуються 13 may 2019