У Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології». Цього року в олімпіаді взяли участь 58 студентів із 22 вищих навчальних закладів України. Конкурсне завдання складалося з двох частин: письмового завдання та виконання тестів.
У роботі конкурсної комісії другого етапу олімпіади взяли участь доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук і доцент кафедри технології цукру і підготовки води Юрій Резніченко.
У змаганнях за призові місця наш університет представили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій: Анна Шульга (група ТХ-4-16ск), Богдан Кохан (група МЯ-4-15ск) та Надія Решітник (група ТХ-4-4).
Приємно відзначити, що цього разу скарбничка нашого університету поповнилася дипломом ІІ ступеня, який виборола Анна Шульга. Надія Решітник і Богдан Кохан були відзначені грамотами у різних номінаціях. Загалом команда нашого університету посіла друге командне місце.
Вітаємо учасників олімпіади та бажаємо подальших успіхів!