Н У Х Т

Корисний майстер-клас для майбутніх вступників

21 january 2019

Корисний майстер-клас для майбутніх вступників

18 січня 2019 року викладач спецдисциплін Сумського коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Олександр Лисенко провів майстер-клас «Обслуговування комп’ютера в домашніх умовах» для учнів 9-х класів КУ ЗОШ №26.

Фахівець показав, як провести найпростіше обслуговування домашнього ПК: почистити його від пилу та бруду, замінити термопасту, змастити вентилятори в системі охолодження. Також він надав майбутнім вступникам інформацію про навчальний заклад, матеріально-технічну та навчальну базу, роботу підготовчих курсів, спеціальність, роздав інформаційні буклети.

Наприкінці зустрічі учні відвідали аудиторію спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва», де для них провів екскурсію голова циклової комісії, к.т.н. Володимир Заїка.

 

Published on: 21-01-2019
Read also:
Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання

Щодня нові реалії ставлять перед нами непрості виклики, але в Національному університеті харчових технологій втілюють заплановане! У 2022-2023 н.р. кафедрою  технології м'яса і м'ясних продуктів разом із кафедрою туристичного та готельного бізнесу започаткована нова міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для H...

READ YOURSELF

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання 12 october 2022

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

30 листопада у рамках Дня відкритих дверей відбувся майстер-клас для вступників «Французькі макаронс – секрети технології» від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Ексклюзивний майстер-клас провела кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» і випускниця...

READ YOURSELF

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 03 december 2019

Магістранти-біотехнологи опановують сучасні інструментальні методи досліджень у Проблемній науково-дослідній лабораторії

Опанування сучасних інструментальних методик є надзвичайно важливим для майбутніх біотехнологів. Ці навички забезпечують проведення високоточних досліджень, що є ключовим для розроблення, впровадження та контролю інноваційних біотехнологічних процесів і продуктів. Володіння сучасними технологіями забезпечує майбутнім фахівцям конкурентоспроможність...

READ YOURSELF

Магістранти-біотехнологи опановують сучасні інструментальні методи досліджень у Проблемній науково-дослідній лабораторії 04 june 2024

На фінішній прямій аспіранти кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління

8 лютого стартували захисти дисертацій аспірантами кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління. Цього дня своє дослідження «Інтелектуальне сценарно-синергетичне керування технологічним комплексом цукрового заводу» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування» за спеціальністю 151 ...

READ YOURSELF

На фінішній прямій аспіранти кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління 09 february 2024