Н У Х Т

Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів

14 april 2020

Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів

Студентка 4 курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Анастасія Божко (науковий керівник – к.т.н. Анастасія Чорна) виборола призове 3 місце на Міжнародному конкурсі наукових робіт «Black Sea Science».

Цей конкурс щорічно проводиться на базі Одеської національної академії харчових технологій за підтримки Міністерства освіти і науки України під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association, у співробітництві з науковим журналом «Central European Researchers Journal».

Наукова робота «Technology of edible biodegradable coating for confectionery products» була представлена за напрямом «Харчова наука і технології».

Вітаємо студентку та її наукового керівника, а також колектив кафедри експертизи харчових продуктів із черговою перемогою й бажаємо подальших успіхів!

Published on: 14-04-2020
Read also:
НУХТ – у десятці лідерів за рейтингом акредитацій освітніх програм!

У квітні 2023 року команда Центру міжнародних проєктів «Євроосвіта» в експериментальному порядку визначила десятку університетів-лідерів за рейтингом акредитаційних експертиз, здійснених Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти за весь період проведення акредитацій з вересня 2019 року до грудня 2022 року. Оприлюднені дані виклика...

READ YOURSELF

НУХТ – у десятці лідерів за рейтингом акредитацій освітніх програм! 09 may 2023

Віртуальна подорож до НУХТ

2 жовтня відбувся перший у цьому навчальному році День відкритих дверей нашого університету. Через карантинні обмеження плани довелося скоригувати, й цього разу зустріч відбулася онлайн. Проте, це не стало на заваді активному спілкуванню майбутніх вступників із фахівцями Приймальної комісії, підготовчого відділення, дирекцій навчально-наукових інст...

READ YOURSELF

Віртуальна подорож до НУХТ 02 october 2021

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти

Студенти групи ТІ-2-6 разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко відвідали броварню «Varvar» у м. Київ. «Varvar» – крафтова пивоварня з прогресивним обладнанням угорської компанії Zip Technologies, де всі процеси виробництва можна контролювати за допомогою комп’ютерних програм. Душею...

READ YOURSELF

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти 05 april 2023

НУХТ – серед національних лідерів за цитуванням Google Scholar

За даними липневого випуску Webometrics 2021 року наш університет став 7-м серед закладів вищої освіти Києва і 21-м в Україні у рейтингу Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar Profiles за критерієм кількості цитувань інституційних профілів у Google Scholar із показником 24583 цитувань. Рейтинг Transparent Ranking:...

READ YOURSELF

НУХТ – серед національних лідерів за цитуванням Google Scholar 26 july 2021