Н У Х Т

Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів

14 квітня 2020

Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів

Студентка 4 курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Анастасія Божко (науковий керівник – к.т.н. Анастасія Чорна) виборола призове 3 місце на Міжнародному конкурсі наукових робіт «Black Sea Science».

Цей конкурс щорічно проводиться на базі Одеської національної академії харчових технологій за підтримки Міністерства освіти і науки України під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association, у співробітництві з науковим журналом «Central European Researchers Journal».

Наукова робота «Technology of edible biodegradable coating for confectionery products» була представлена за напрямом «Харчова наука і технології».

Вітаємо студентку та її наукового керівника, а також колектив кафедри експертизи харчових продуктів із черговою перемогою й бажаємо подальших успіхів!

Опублікований: 14-04-2020
Читайте також:
Випускний вечір факультету біотехнології та екологічного контролю-2024

15 березня 2024 р. у актовій залі університету відбулась ще одна щаслива, але в той же час трохи сумна подія – вручення дипломів магістрам факультету біотехнології та екологічного контролю. На свято завітали адміністрація деканату, викладачі факультету, друзі та батьки випускників. Зі щирими напутніми словами до випускників звернулася деканка фак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускний вечір факультету біотехнології та екологічного контролю-2024 19 березня 2024

Особливості професій сфери технологій харчової продукції від викладачів і здобувачів

10 грудня 2024 року у рамках договору про співпрацю викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі здобувачами освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка провели виїзний профорієнтаційний воркшоп для учнів 10-х класів ліцею № 130 м. Києва ім. Данте Аліг’єрі. Доцентка кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості професій сфери технологій харчової продукції від викладачів і здобувачів 11 грудня 2024

Про структуру внутрішніх комунікацій і корпоративну культуру в агроіндустріальному холдингу «МХП» дізналися наші здобувачі

У рамках співпраці кафедри економіки і права з міжнародним агроіндустріальним холдингом «МХП» 25 березня 2021 р. відбулася гостьова лекція «Структура внутрішніх комунікацій «МХП». Корпоративна культура» для здобувачів вищої освіти спеціальностей 051 «Економіка» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Спікерка, керівниця відділу вн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про структуру внутрішніх комунікацій і корпоративну культуру в агроіндустріальному холдингу «МХП» дізналися наші здобувачі 26 березня 2021

Фаховий воркшоп для наших викладачів

Викладачі кафедр технології зберігання і переробки зерна та технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у семінарі «Extrusion Technology for Pulses (Технологія екструзії бобових)» директорки з продажу та технологій за напрямком екструзія та харчування компанії Bühler Group Дженні Харінгтон. Bühler Group розробляє інновації, які...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фаховий воркшоп для наших викладачів 10 листопада 2023