Н У Х Т

Виробничі секрети сучасних пекарень дізнавалися здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій

03 жовтня 2023

Виробничі секрети сучасних пекарень дізнавалися здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій

Студенти другого та третього курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставницями, доцентками кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анною Грищенко та Юлією Бондаренко відвідали одну з провідних пекарень української торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо».

У пекарні виготовляють широкий асортимент хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, які можна придбати свіжими у відділі випічки.

Екскурсію провів випускник кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, завідувач відділу випічки Артур Волощук і розповів про асортимент виробів, технології їх виготовлення.

Студенти мали змогу побачити увесь процес, починаючи від просіювання борошна, замішування напівфабрикатів, формування заготовок для різних груп виробів до випікання та подання свіжовипечених виробів на вітрину.

Старший пекар Сергій Цвілюк розповів про технологію виготовлення виробів із заморожених напівфабрикатів, роботу камер шокової заморозки та шаф для розморожування і вистоювання заморожених напівфабрикатів.

Під час відвідування пекарні здобувачі освіти побачили роботу різноманітного технологічного обладнання. Вони задавали багато запитань щодо технологій та роботи обладнання, на які співробітники пекарні надали вичерпні відповіді.

Інформація, яку отримали студенти під час відвідування пекарні, стане у пригоді під час вивчення дисциплін «Харчові технології», «Технології хлібобулочних виробів» і «Технології кондитерських виробів», також здобувачі зможуть використати її під час виконання курсових проєктів, кваліфікаційних робіт.

На завершення екскурсії студентів чекала приємна несподіванка – їх пригостили піцою у фудхолі «Сільпо» Resto.

Викладачі вдячні співробітникам пекарні за приділений час і такий гостинний прийом та бажають колективу пекарні творчого натхнення у розробленні нових рецептур виробів, які будуть радувати відвідувачів торговельної мережі «Сільпо».

Колектив кафедри висловлює подяку за запрошення та організацію екскурсії керуючій Вікторії Соколовій, менеджерці з персоналу Катерині Охмарк і фахівчині з персоналу Тетяні Свідерській і сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 03-10-2023
Читайте також:
Захищається «золота десятка» магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології стартували онлайн-захисти кваліфікаційних магістерських робіт здобувачами денної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». Доробок здобувачів оцінювала екзаменаційна комісія з атестації здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захищається «золота десятка» магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології 15 лютого 2023

Європейський підхід для європейського майбутнього

Викладачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, д.т.н., професорка Людмила Кривопляс-Володіна та к.т.н., доцентка Анастасія Деренівська з 17 по 28 січня 2022 року за підтримки програми Європейського Союзу ERASMUS+ проходили навчання в Міжнародній зимовій школі «Соціальні виміри європейських студій», що працювала в межах імплементації проєкту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейський підхід для європейського майбутнього 03 лютого 2022

У нас Свята вечеря…

Свято Різдва Христового з давніх-давен для українського народу було часом духовного очищення, часом злагоди і любові. Святвечір – це вечір перед Різдвом, вечір-уславлення божого сина, який народився нам на спасіння. Щоб згадати українські традиції святкування Святвечора та Різдва Христового у Відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У нас Свята вечеря… 27 грудня 2022

Успішний старт кваліфікаційних випробувань на кафедрі біотехнології і мікробіології

Минулий тиждень ознаменувався для кафедри біотехнології і мікробіології щорічною, але від того не менш хвилюючою, подією – початком захистів кваліфікаційних дипломних проектів і робіт. У період з 16 по 18 лютого 2017 року відбулися захисти дипломів студентів заочної форми навчання, які виборювали право називатися гордо – «БАКАЛАВР БІОТЕХНОЛОГІЇ». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний старт кваліфікаційних випробувань на кафедрі біотехнології і мікробіології 20 лютого 2017