Н У Х Т

Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів

09 травня 2022

Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів

9 травня 2022 року відбулася зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Світлани Усатюк, членів робочої групи Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого курсу щодо вільного вибору дисциплін професійного і практичного спрямування на ІІІ і ІV курсах навчання.

Гарантка детально зупинилася на дисциплінах, запропонованих до вивчення у блоках А і Б й розповіла про спільні до вивчення та відмінні дисципліни у блоках. Також вона продемонструвала, де на сайті університету можна знайти всю необхідну інформацію щодо каталогу дисциплін вільного вибору здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр».

Викладачки вичерпно відповіли на всі питання, що виникали у здобувачів, та закликали їх визначатися з вибором дисциплін. 

Опублікований: 09-05-2022
Читайте також:
Практичний досвід експлуатації систем керування ТДВ «Яготинський маслозавод» набувають наші студенти

Старший викладач кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Роман Міркевич відвідав ТДВ «Яготинський маслозавод», де студенти четвертого курсу кафедри Ілля Величко, Олексій Міркевич і Олексій Фіщенко проходять виробничу практику. У ході практики наші студенти активно користуються можливістю докладно вивчити технологію вигот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід експлуатації систем керування ТДВ «Яготинський маслозавод» набувають наші студенти 31 січня 2020

Поточні питання – в онлайн-форматі: засідання кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Враховуючи реалії сьогодення, завдяки сучасним технологіям 29 квітня 2020 року планове засідання кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Zoom. Засідання відбувалося дуже активно, було розглянуто та обговорено ряд важливих питань, підведені підсумки виконаної роботи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поточні питання – в онлайн-форматі: засідання кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 04 травня 2020

Як управляти готельним бізнесом знають здобувачі магістерського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

4 та 5 червня відбулися захисти курсової роботи з дисципліни «Управління готельним бізнесом» здобувачами освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Метою виконання курсової роботи є: систематизація, закріплення та розшире...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як управляти готельним бізнесом знають здобувачі магістерського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 09 червня 2020

Наша магістрантка – учасниця освітньо-грантової програми «Початок» від Дія. Бізнес

Магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко представила свою бізнес-ідею яку планує розвивати, успішно подолала етап відбору і стала учасницею проєкту «Початок» від Дія. Бізнес. Освітньо-грантову програму «Початок» мережа центрів підтримки підприємців Дія....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша магістрантка – учасниця освітньо-грантової програми «Початок» від Дія. Бізнес 08 грудня 2023