9 травня 2022 року відбулася зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Світлани Усатюк, членів робочої групи Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого курсу щодо вільного вибору дисциплін професійного і практичного спрямування на ІІІ і ІV курсах навчання.
Гарантка детально зупинилася на дисциплінах, запропонованих до вивчення у блоках А і Б й розповіла про спільні до вивчення та відмінні дисципліни у блоках. Також вона продемонструвала, де на сайті університету можна знайти всю необхідну інформацію щодо каталогу дисциплін вільного вибору здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр».
Викладачки вичерпно відповіли на всі питання, що виникали у здобувачів, та закликали їх визначатися з вибором дисциплін.