Н У Х Т

Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів

09 травня 2022

Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів

9 травня 2022 року відбулася зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Світлани Усатюк, членів робочої групи Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого курсу щодо вільного вибору дисциплін професійного і практичного спрямування на ІІІ і ІV курсах навчання.

Гарантка детально зупинилася на дисциплінах, запропонованих до вивчення у блоках А і Б й розповіла про спільні до вивчення та відмінні дисципліни у блоках. Також вона продемонструвала, де на сайті університету можна знайти всю необхідну інформацію щодо каталогу дисциплін вільного вибору здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр».

Викладачки вичерпно відповіли на всі питання, що виникали у здобувачів, та закликали їх визначатися з вибором дисциплін. 

Опублікований: 09-05-2022
Читайте також:
Таємниці аптечної справи: біотехнологи занурюються в історію фармацевтики

Аптекарі завжди були на передовій наукових і медичних інновацій. Проте, не завжди аптекарська справа була такою, як ми її знаємо зараз. Щоб детальніше дізнатися про особливості роботи фармацевтів, починаючи з 13 століття, здобувачка освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Ковшар вирішила відвідати а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці аптечної справи: біотехнологи занурюються в історію фармацевтики 10 вересня 2024

Свої скіли для успішного працевлаштування не тільки в Україні, а й за кордоном прокачали здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» як учасники Міжнародного молодіжного проекту «Skill up III» прослухали серію вебінарів про маркетингову аналітику, найпопулярніші питання під час співбесіди і як на них відповідати, як отримати job offer у міжнародній компанії, принципи Digital-планування і як обрати роботодавця, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої скіли для успішного працевлаштування не тільки в Україні, а й за кордоном прокачали здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 29 листопада 2021

Технологію кондитерських виробів студенти опановували у «Майстерні карамелі»

Студенти групи ТХ-3-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставником, доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анною Грищенко, відвідали «Майстерню карамелі» – унікальну мережу кондитерських в Україні. Майстри-карамельє Сергій та Юрій у присутності студентів виготовили карамель із рисунком «Вишень...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологію кондитерських виробів студенти опановували у «Майстерні карамелі» 22 листопада 2019

Нестандартний погляд на екологічні проблеми демонструють здобувачі-першокурсники

Вааауууу! Саме так лаконічно і дуже емоційно виразила свої почуття доцентка кафедри екологічної безпеки та охорони праці Наталія Бублієнко щодо презентацій, підготовлених першокурсниками на останнє в цьому семестрі заняття з дисципліни «Екологія та охорона довкілля». Це були не просто картинки і формальна інформація – глибокі, цікаві, зроблені від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартний погляд на екологічні проблеми демонструють здобувачі-першокурсники 17 грудня 2020