Н У Х Т

3D-друк, інновації та задачі: триває Smart-лекторій на честь 90-річчя кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

07 november 2022

3D-друк, інновації та задачі: триває Smart-лекторій на честь 90-річчя кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Докладно про практичні аспекти 3D-друку розповів представник німецького закладу вищої освіти, інженер з машинобудування кафедри симуляцій департаменту інноваційно прогресивного машинобудування Східно-Баварського технічного інституту Юрій Келавець.

Темою лекції-зустрічі був обраний новий і стрімко зростаючий напрям – «Практичні аспекти використання 3D-друку для вирішення технічних задач». Доповідач звернув увагу на пріоритетні задачі для опрацювання моделей у 3D-принтерах, висвітлив тему вибору матеріалів для друку, зробив порівняння різних методів формування 3D-об’єктів. Також лектор надав практичні рекомендації для реалізації етапів підготовки моделі до друку.

Слухачі долучилися до open-source руху 3D-друку у виробництві.

Активними учасниками лекторію були здобувачі освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» спеціальностей 131 «Прикладна механіка», освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» та 133 «Галузеве машинобудування», освітньо-професійних програм «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв»,«Інжиніринг харчових виробництв».

Подію модерувала завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого, професорка Людмила Кривопляс-Володіна.

Учасники заходу висловлюють подяку фахівцю за професійне донесення складного матеріалу широкій аудиторії та  бажають успішно вирішувати нові задачі 3D-друку.

Smart-лекторій кафедри мехатроніки та пакувальної техніки продовжує активну роботу! Колектив кафедри запрошує всіх зацікавлених слухачів доєднатись до цієї ініціативи!

Працюємо і Перемагаємо!

Published on: 07-11-2022
Read also:
Роль мікроорганізмів у мікробіологічній безпеці і псуванні продуктів харчування аналізують здобувачі-технологи

Нещодавно на кафедрі біотехнології і мікробіології під час лабораторного заняття з дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2» здобувачі інженери-технологи групи ТХ-3-4 під керівництвом старшого викладача Віктора Удимовича і асистентки Тетяни Сулейко розпочали захист індивідуальних завдань на тему «Роль мікроорганізмів у мікробіоло...

READ YOURSELF

Роль мікроорганізмів у мікробіологічній безпеці і псуванні продуктів харчування аналізують здобувачі-технологи 16 april 2024

Свідоме ставлення до культури безпеки праці формують у студентів фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці

За ініціативи міжнародної організації праці (МОП) щороку 28 квітня у всьому світі відзначають День охорони праці. Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006  у Всесвітній день охорони праці в Україні теж відзначають це свято. Цього року МОП святкує 100-літній ювілей. Саме тому День охорони праці у 2019 році організація планує...

READ YOURSELF

Свідоме ставлення до культури безпеки праці формують у студентів фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці 16 april 2019

Практичне використання новітніх цифрових технологій у професійній підготовці майбутніх економістів оцінювала наш викладач

Старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Дужик взяла участь у Міжнародному економічному форумі «Економіка. Фінанси. Бізнес. Управління. Глобальні економічні виклики та можливості у цифрову епоху», що працював у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Освітяни, науковці, представники бі...

READ YOURSELF

Практичне використання новітніх цифрових технологій у професійній підготовці майбутніх економістів оцінювала наш викладач 27 may 2019