Н У Х Т

Чергові наукові висоти наших магістрантів-біотехнологів

06 april 2020

Чергові наукові висоти наших магістрантів-біотехнологів

Наказом Міністерства освіти і науки України № 1271 від 4 жовтня 2019 р. Національний університет «Львівська політехніка» був призначений базовим вищим навчальним закладом із проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнологіїї та біоінженерія» у 2019/2020 н.р.

Відповідно до Положення переможців конкурсу мали визначати за підсумками ІІ туру на підсумковій науково-практичній конференції. Однак, згідно з Постановою № 211 Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню COVID-19», призупинено проведення заходів наукового та освітнього характеру, зокрема конкурсів. Відповідно до рекомендацій ДНУ «Інституту модернізації змісту освіти» МОН України (лист від 12.03.2020 № 221/19-713) оргкомітет конкурсу прийняв рішення підвести підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» за результатами першого етапу ІІ туру.

Результати – рейтинговий список учасників конкурсу, рецензії на усі роботи та переможці по секціях оприлюднені на сайті Національного університету «Львівська політехніка».

Надзвичайно приємно, що в черговий раз переможцями конкурсу стали студенти І та ІІ року магістратури спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», які навчаються на кафедрі біотехнології і мікробіології нашого університету:

- по секції «Біомедична і фармацевтична біотехнології та біоінженерія» Катерина Солошенко (керівник – доцент Інна Лич) нагороджена Дипломом І ступеня;

- по секції «Екологічна біотехнологія та біоенергетика» Наталія Петренко (керівник – д.б.н., професор Тетяна Пирог) нагороджена Дипломом ІІ ступеня;

- по секції «Промислова, харчова і сільськогосподарська біотехнологія» Наталія Клименко (керівник – д.б.н., професор Тетяна Пирог) нагороджена Дипломом ІІІ ступеня.

Вітаємо студентів-біотехнологів із заслуженими нагородами та бажаємо подальших успіхів і перемог!

Published on: 06-04-2020
Read also:
Мехатроніка майбутнього: коли знання керують машинами

У сучасних умовах стрімкого розвитку технологій робототехніка виступає не лише модним напрямом, а й ключовим чинником трансформації базових галузей економіки. Вона активно змінює харчову промисловість, пакувальну індустрію, логістику, медицину, а також побутові сфери життя, об’єднуючи у собі досягнення програмування, мехатроніки, автоматизації та ш...

READ YOURSELF

Мехатроніка майбутнього: коли знання керують машинами 19 may 2025

Розвиваємо партнерство з Hochschule Geisenheim University (Німеччина)

Завершився інформаційно-насичений, активний та надзвичайно цікавий тиждень для персоналу університетів-партнерів в Hochschule Geisenheim University (Німеччина), учасницею якого була професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько. Програма перебування включала презентацію магістерської програми «Vinifera Euromaster»...

READ YOURSELF

Розвиваємо партнерство з Hochschule Geisenheim University (Німеччина) 03 july 2023

Викладачі й студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виготовили експонати для виставки до роковин Голодомору

Україна за всю свою історію не знала такого страшного лиха, як Голодомор 1932-1933 років. Жорстокий, штучно організований голод спричинив не лише нечувану за масовістю смертність населення, а й величезну духовну руїну українства. Пік голоду припав на перше півріччя 1933 року. Від голоду вимирали цілі села. Втрати України внаслідок Голодомору скла...

READ YOURSELF

Викладачі й студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виготовили експонати для виставки до роковин Голодомору 30 october 2023

Підручник авторського колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентовано у рамках проєкту «Книга від вченого»

Колектив авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка гордий презентувати підручник «Кулінарна ЕТНОЛОГІЯ» у рамках проєкту «Книга від вченого». Метою проєкту є підтримка талановитих вчених, сприяння їхній самореалізації та стимулювання подальшої творчої наукової діяльності шляхом популяризації професійн...

READ YOURSELF

Підручник авторського колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентовано у рамках проєкту «Книга від вченого» 17 february 2023