Н У Х Т

Здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки знову в переможцях!

03 травня 2023

Здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки знову в переможцях!

Команда UGEN попри тривожні й складні часи для всіх українців знову змогла організувати проєкт для кар’єрного розвитку молоді «Ігри Заводів».

Наші здобувачі освіти вже не раз ставали переможцями цього проєкту. І цього разу команда «Stars131» студентів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки в чергове підтвердила свої професійні навички інженерів-мехатронщиків! Свої креативні рішення формував і захищав творчий колектив у складі Тараса Бутика (капітан команди), Владислава Ясичева, Дмитра Ємельянова, Івана Д’яченка, Дмитра Скули.

У рамках змагань були анонсовані 120 кейсів із інноваційними вирішеннями задач від виробничників від 31 команди. Наша команда впевнено захистила своє рішення для одного з найбільших виробників хліба в Україні – ПрАТ «Концерн Хлібпром». Один із найбільших виробників хлібної, кондитерської продукції та кави, відповідальний виробник, надійний партнер і прогресивний галузевий оператор запропонував до вирішення цікавий і складний кейс «Складське господарство. Оптимізація обліку товарно-матеріальних цінностей компанії». Постійна робота здобувачів освіти у гуртку «Адаптроніка та інноваційна пневмоавтоматика. Industry 4.0», творче креативне мислення й командний дух забезпечили «Stars 131» призове ІІ місце і корисні заохочувальні призи від ПрАТ «Концерн Хлібпром».

Колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки щиро вітає своїх вихованців із перемогою! До вітань приєднується і весь університет! Бажаємо рухатися вперед і підкорювати все нові і нові вершини науки і професії, домагатися найкращих результатів і бути лідерами! Пишаємося, що в нашому університеті навчається така талановита молодь!

Опублікований: 03-05-2023
Читайте також:
Магістранти вивчають альтернативні технології для енергетичної стійкості ресторанного бізнесу

Лектор дисципліни «Інжинірінг у ресторанному бізнесі», професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін продовжує активно застосовувати у навчальному процесі кращі зарубіжні практики. Наразі магістранти освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному гос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти вивчають альтернативні технології для енергетичної стійкості ресторанного бізнесу 17 вересня 2025

Представники НУХТ взяли участь у відкритій зустрічі з експертами НАЗЯВО

12 жовтня 2022 р. науковці нашого університету взяли участь у відкритій зустрічі з експертами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти щодо акредитації освітньо-професійної програми «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» Полтавського державного аграрного універси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники НУХТ взяли участь у відкритій зустрічі з експертами НАЗЯВО 13 жовтня 2022

Зима – не перешкода профорієнтаційному марафону!

Напередодні чергового Дня відкритих дверей НУХТ, що відбудеться 29 січня, доцентка кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) Світлана Тетеріна організувала зустріч зі старшокласниками НВК «Гімназія ЗОШ І-ІІІ ступенів» і Згурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів у форматі Zoom-конференції. Профорієнтаційна команда на чолі з деканкою факультету біотехнології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зима – не перешкода профорієнтаційному марафону! 24 січня 2022

Переяславська мовознавча толока зібрала перший урожай

Осінь – улюблена пора року поетів, художників, музикантів. Та й як можна не любити осінь, коли вона така чудова, щедра, багата, яскрава? І хоч восени дедалі частіше сіє дрібний дощик, що навіває сум і журбу, у багатьох людей цей час асоціюється з яскравими кольорами та розмаїттям барв, які знаменують щедрий урожай та багатство плодів рідної землі. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переяславська мовознавча толока зібрала перший урожай 24 вересня 2019