Н У Х Т

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки – активний учасник конференції «Новітні технології пакування-2025»!

25 квітня 2025

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки – активний учасник конференції «Новітні технології пакування-2025»!

23 квітня колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки взяв активну участь у XXIII Науково-практичній конференції молодих учених «Новітні технології пакування-2025». Ця конференція щороку збирає талановиту молодь з усієї України, і цьогоріч вона знову стала платформою для обміну сміливими ідеями, практичними розробками та інноваційними підходами у сфері технічних систем і пакувальних технологій.

Кафедру представляли: асистент Валентин Туфекчі, який презентував дослідження «Моделювання та оцінка коливань траєкторії швидкісного маніпулятора за допомогою LESR і CV» – важливу тему для підвищення точності та стабільності в роботі високошвидкісних роботизованих систем; здобувачка Софія Семенюк представила доповідь «Синтез soft-захватів для мехатронного модуля маніпулятора» – напрочуд актуальний напрям, який відкриває нові можливості для делікатного захоплення у промисловості, медицині та харчовій галузі; здобувач Олексій Сокол поділився досвідом у темі «Особливості переміщення вантажів у керованому потоці повітря захватних пристроїв» – новаторський підхід безконтактного транспортування, що має перспективи для використання в багатьох галузях.

Щиро вдячні організаторам заходу! К.х.н. Валерій Кривошей та к.т.н. Вероніка Халайджі – справжні професіонали своєї справи. Їхній ентузіазм, чуйність та організаторський талант створили теплу, натхненну атмосферу, де кожний учасник почувався важливим і почутим.

Пишаємось нашими колегами! Теми, які вони порушували дійсно цікаві, затребувані та важливі для майбутнього харчової і пакувальної галузей.

Допитливість, наполегливість і сміливість у дослідженнях наших молодих науковців – найкраща інвестиція в майбутнє інженерної науки!

Опублікований: 25-04-2025
Читайте також:
Сформована команда, яка захищатиме честь університету на Всеукраїнській студентській олімпіаді з екології

На базі кафедри екологічної безпеки та охорони праці відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія». Проведення такої олімпіади вже стало доброю традицією для колективу кафедри, адже дає змогу виявити найсильніших студентів-екологів. Проведення студентських олімпіад підвищує статус навчального закладу, а уча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сформована команда, яка захищатиме честь університету на Всеукраїнській студентській олімпіаді з екології 04 березня 2019

Фахівці університету відвідали головну подію року для HR-професіоналів

24-25 липня у Києві відбувся 15-й ювілейний HR days 2018 - найбільший форум, на якому щорічно збираються понад 300 топ-керівників із управління персоналом провідних українських і зарубіжних компаній для обговорення найважливіших подій, ключових тенденцій і трендів поточного року, найцікавіших HR-кейсів, кращих рішень для управління персоналом. Цей...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету відвідали головну подію року для HR-професіоналів 26 липня 2018

Наукове свято на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

13 листопада 2019 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 нашого університету відбувся успішний захист дисертації «Інтенсифікація мембранних процесів очищення нанофільтраційного пермеату молочної сироватки» аспіранта Володимира Захарова  на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.18.12 «Процеси та обл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукове свято на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 14 листопада 2019

Від підготовки сировини до фасування готового продукту – першокурсники знайомляться з виробництвом

15 жовтня доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Микола Бондар та асистент кафедри Ярослав Боярчук провели практичне заняття з дисципліни «Вступ до харчових технологій» студентам групи ТІ-1-3 на міні-пивоварні «АВС Пивоварня» у м. Бровари. Під час заняття вони мали змогу детальніше ознайомитись із технологічними операціями в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від підготовки сировини до фасування готового продукту – першокурсники знайомляться з виробництвом 16 жовтня 2019