Н У Х Т

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки – активний учасник конференції «Новітні технології пакування-2025»!

25 квітня 2025

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки – активний учасник конференції «Новітні технології пакування-2025»!

23 квітня колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки взяв активну участь у XXIII Науково-практичній конференції молодих учених «Новітні технології пакування-2025». Ця конференція щороку збирає талановиту молодь з усієї України, і цьогоріч вона знову стала платформою для обміну сміливими ідеями, практичними розробками та інноваційними підходами у сфері технічних систем і пакувальних технологій.

Кафедру представляли: асистент Валентин Туфекчі, який презентував дослідження «Моделювання та оцінка коливань траєкторії швидкісного маніпулятора за допомогою LESR і CV» – важливу тему для підвищення точності та стабільності в роботі високошвидкісних роботизованих систем; здобувачка Софія Семенюк представила доповідь «Синтез soft-захватів для мехатронного модуля маніпулятора» – напрочуд актуальний напрям, який відкриває нові можливості для делікатного захоплення у промисловості, медицині та харчовій галузі; здобувач Олексій Сокол поділився досвідом у темі «Особливості переміщення вантажів у керованому потоці повітря захватних пристроїв» – новаторський підхід безконтактного транспортування, що має перспективи для використання в багатьох галузях.

Щиро вдячні організаторам заходу! К.х.н. Валерій Кривошей та к.т.н. Вероніка Халайджі – справжні професіонали своєї справи. Їхній ентузіазм, чуйність та організаторський талант створили теплу, натхненну атмосферу, де кожний учасник почувався важливим і почутим.

Пишаємось нашими колегами! Теми, які вони порушували дійсно цікаві, затребувані та важливі для майбутнього харчової і пакувальної галузей.

Допитливість, наполегливість і сміливість у дослідженнях наших молодих науковців – найкраща інвестиція в майбутнє інженерної науки!

Опублікований: 25-04-2025
Читайте також:
Мистецтво кулінарії на практиці опановують наші здобувачі

Мистецтво кулінарії – одне з найдавніших, яке постійно оновлюється, а впровадження новітніх технологій вносить свої корективи в технологію приготування та сучасне подання страв. Тож лабораторним заняттям з дисципліни «Виробництво кулінарної продукції» у Сумському фаховому коледжі нашого університету приділяється особлива увага.  Враховуючи умови к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво кулінарії на практиці опановують наші здобувачі 16 вересня 2020

Інтелектуальний марафон

У Навчально-науковому інституті економіки і управління протягом п’яти днів тривав інтелектуальний марафон «Я вивчаю інвестиції», організований завідувачкою кафедри міжнародної економіки, докторкою економічних наук, професоркою Світланою Гуткевич у рамках вивчення дисципліни «Інвестування». Учасники марафону мали з 12.00 до 12.00 щодня створювати а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтелектуальний марафон 31 грудня 2020

Вступникам про гранти

Наш університет є учасником проєкту із запровадження державних грантів. Тому, наші вступники, які будуть зараховані на перший курс денної форми навчання на контракт і мають достатні бали НМТ з двох предметів, можуть претендувати на отримання державного освітнього гранту, який передбачає часткове щорічне відшкодування вартості навчання за контрактом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам про гранти 29 липня 2025

Професіонали в обслуговуванні

На базі Луцького кооперативного коледжу ЛТЕУ відбувся І Всеукраїнський конкурс фахової майстерності «Рест-Профі». Конкурс був організований у онлайн-режимі з використанням платформи Zoom. Конкурси фахової майстерності, як одна із форм професійно орієнтованих змагань – ефективна форма демонстрації набутих фахових знань, умінь, навичок, компетентнос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професіонали в обслуговуванні 05 січня 2021