Н У Х Т

Науково про оптимізацію логістичних витрат підприємства

17 червня 2021

Науково про оптимізацію логістичних витрат підприємства

Здобувачка І курсу магістратури спеціальності 073 «Менеджмент» Навчально-наукового інституту економіки і управління Ксенія Білик представила університет у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Логістика», який проходив у Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова.

Під керівництвом доцентки кафедри економіки праці та менеджменту Тетяни Репіч вона підготувала конкурсну роботу та доповідь «Оптимізація логістичних витрат підприємства». Дослідження цієї актуальної теми були розпочаті здобувачкою ще під час навчання за освітнім ступенем «бакалав», який Ксенія закінчила за спеціальністю 073 «Менеджмент».

Робота отримала високу оцінку конкурсної галузевої комісії, результатом якої став Диплом ІІІ ступеня.

Щиро вітаємо Ксенію Білик і її наукову керівницю з перемогою та бажаємо нових професійних звершень! 

Опублікований: 17-06-2021
Читайте також:
Техніку приготування і подавання коктейлів ретельно опановують першокурсники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Насиченим виявився тиждень для студентів-першокурсників групи МРО-18 Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету, адже вони продовжують енергійно працювати та вивчати техніку приготування і подавання коктейлів під керівництвом досвідченого майстра виробничого навчання ресторанного напрямку Тетяни Заячук. Найважли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Техніку приготування і подавання коктейлів ретельно опановують першокурсники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 30 січня 2020

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до форуму «Торгівля України 2024: трансформація стратегій»

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у форумі «Торгівля України 2024: трансформація стратегій», організованому на базі Державного торговельно-економічного університету. Зі вступним словом до учасників форуму звернулися ректор Державного торговельно-економічного університету Анатолій Мазаракі, представивши д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до форуму «Торгівля України 2024: трансформація стратегій» 23 вересня 2024

Технології рафінування олій і жирів вивчають здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Не зважаючи на складні обставини воєнного часу, на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбулася відкрита лекція «Технології лужної нейтралізації олій (жирів). Модуль 2» доцента Валерія Бабенка з навчальної дисципліни «Рафінація і модифікація жирів» для здобувачів груп ТЖ-4 -3ск і ЗТЖ-3 -1ск. На лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології рафінування олій і жирів вивчають здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 28 жовтня 2022

Зростає кількість цитувань наших науковців: оприлюднений січневий Transparent Ranking: Google Scholar

За даними січневого випуску Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar profiles 2023 (version 15.2) від Webometrics, наш університет із показником 29 809 цитувань посів 8 місце серед закладів вищої освіти Києва, 24 місце серед 62 ЗВО України та 2052 місце серед близько 5000 міжнародних установ, представлених у рейтингу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростає кількість цитувань наших науковців: оприлюднений січневий Transparent Ranking: Google Scholar 01 лютого 2023