Н У Х Т

Науково про оптимізацію логістичних витрат підприємства

17 червня 2021

Науково про оптимізацію логістичних витрат підприємства

Здобувачка І курсу магістратури спеціальності 073 «Менеджмент» Навчально-наукового інституту економіки і управління Ксенія Білик представила університет у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Логістика», який проходив у Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова.

Під керівництвом доцентки кафедри економіки праці та менеджменту Тетяни Репіч вона підготувала конкурсну роботу та доповідь «Оптимізація логістичних витрат підприємства». Дослідження цієї актуальної теми були розпочаті здобувачкою ще під час навчання за освітнім ступенем «бакалав», який Ксенія закінчила за спеціальністю 073 «Менеджмент».

Робота отримала високу оцінку конкурсної галузевої комісії, результатом якої став Диплом ІІІ ступеня.

Щиро вітаємо Ксенію Білик і її наукову керівницю з перемогою та бажаємо нових професійних звершень! 

Опублікований: 17-06-2021
Читайте також:
Наші біотехнологи переймають досвід у вчених світового масштабу

Незважаючи на повномасштабне вторгнення росії та пов’язані з ним небезпеки, які трапляються щодня і щоночі, жага до знань і наукових відкриттів не згасає в серці кожного українського біотехнолога. Викладачки кафедри біотехнології і мікробіології к.б.н., доцентки Оксана Скроцька і Світлана Старовойтова, асистентка Тетяна Сулейко, здобувачка вищої ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші біотехнологи переймають досвід у вчених світового масштабу 31 липня 2023

Підведені підсумки роботи Екзаменаційної комісії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів завершила роботу Екзаменаційна комісія з розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія», яка працювала з 17 по 23 червня. 27 червня ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки роботи Екзаменаційної комісії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 29 червня 2022

На шляху до отримання жаданого звання «магістр» здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції розпочалися захисти магістрів зі спеціальності 181 «Харчові технології». Першопрохідцями виступили студенти освітнього напряму «Технології в ресторанному господарстві». На розсуд членів екзаменаційної комісії були представлені дипломні проекти: Лесі Волинської («Проект ресторану в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На шляху до отримання жаданого звання «магістр» здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого 2019

Вдосконалення фахових знань – кредо наших здобувачів освіти

У відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася науково-практична конференція «Інноваційні технології  готельно-ресторанної сфери». Головною метою конференції було обговорення актуальних питань інноваційного розвитку індустрії гостинності. Під час відео-конференції на платф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдосконалення фахових знань – кредо наших здобувачів освіти 26 травня 2022