Н У Х Т

Чергове планове оnline-засідання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

28 травня 2020

Чергове планове оnline-засідання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів продовжує плідно працювати в умовах карантинних обмежень. 27 травня 2020 року відбулося планове засідання кафедри.

На порядок денний був винесений ряд актуальних питань, зокрема: звіт про виконання індивідуального плану та НДР за 2019-2020 навчальний рік; стан виконання плану методичної роботи; проведення Дня відкритих дверей; стан виконання випускових бакалаврських робіт; організація підготовки до захисту випускових робіт бакалаврів; стан підготовки до модульних заходів і заліково-екзаменаційної сесії; організація роботи викладачів і допоміжного персоналу з 2 червня 2020 року та інші.

Завідувач кафедри, професор Василь Пасічний наголосив на необхідності підготовки звітів про виконання індивідуального плану роботи викладачів за 2019-2020 навчальний рік, а також звітів про виконання науково-дослідної роботи за навчальний рік і перше півріччя 2020 року.

Доцент Ігор Страшинський проінформував колег щодо особливостей дистанційної профорієнтаційної роботи по вступу до магістратури і вступу на скорочену форму навчання.

Доцент Олег Галенко висвітлив організаційні питання щодо захисту випускових робіт бакалаврів згідно зі затвердженою тимчасовою процедурою.

Про стан виконання плану методичної роботи доповіла доцент Олександра Гащук.

Викладачі кафедри поділилися своїми думками та пропозиціями щодо проведення Дня відкритих дверей в оnline-форматі, активно обговорювали дистанційне проведення заліково-екзаменаційної сесії.

З усіх питань порядку денного були ухвалені відповідні рішення.

Опублікований: 28-05-2020
Читайте також:
Перша організаційна зустріч гарантки ОП «Харчові технології та інженерія» зі здобувачами першого курсу

Не так давно відгомоніли слова привітань і урочистості з нагоди посвяти у студенти першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій, але першачкам не варто гаяти час, потрібно з перших днів включатися в освітній процес на повну!  Щоб навчання було ефективним, варто з перших днів ознайомитися з організацією освітнього процесу в НУХТ,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша організаційна зустріч гарантки ОП «Харчові технології та інженерія» зі здобувачами першого курсу 04 жовтня 2022

Про НУХТ старшокласникам Вишгорода

Кафедри університету продовжують готуватися до Дня вступника, що відбудеться уже цієї суботи, 20 квітня, в офлайн-форматі. Старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Людмила Юрчук відвідала 15 квітня чотири загальноосвітні заклади міста Вишгород Київської області. Викладачка побувала у Вишгородській районній гімназії «Інтелек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про НУХТ старшокласникам Вишгорода 16 квітня 2024

Старшокласники отримують запрошення на День відкритих дверей НУХТ

Доцентка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Дужик відвідала спеціалізовану школу №216 з поглибленим вивченням англійської мови, щоб запросити одинадцятикласників на День відкритих дверей університету, який відбудеться у онлайн-форматі 9 грудня. Майбутні вступники зацікавилися перспективою навчання у різних підрозділа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старшокласники отримують запрошення на День відкритих дверей НУХТ 07 грудня 2023

Розпочався прийом заяв від вступників на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр»

13 серпня 2020 року у нашому університеті розпочався прийом заяв і документів від вступників на основі повної загальної середньої освіти на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». За даними порталу Вступ.ОСВІТА.UA у перший день до НУХТ вступники подали 411 заяв, як на бюджетну, так і на контрактну форму навчання.  Приймальна комісія НУХТ рекоменду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався прийом заяв від вступників на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» 14 серпня 2020