Н У Х Т

Чергове планове оnline-засідання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

28 травня 2020

Чергове планове оnline-засідання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів продовжує плідно працювати в умовах карантинних обмежень. 27 травня 2020 року відбулося планове засідання кафедри.

На порядок денний був винесений ряд актуальних питань, зокрема: звіт про виконання індивідуального плану та НДР за 2019-2020 навчальний рік; стан виконання плану методичної роботи; проведення Дня відкритих дверей; стан виконання випускових бакалаврських робіт; організація підготовки до захисту випускових робіт бакалаврів; стан підготовки до модульних заходів і заліково-екзаменаційної сесії; організація роботи викладачів і допоміжного персоналу з 2 червня 2020 року та інші.

Завідувач кафедри, професор Василь Пасічний наголосив на необхідності підготовки звітів про виконання індивідуального плану роботи викладачів за 2019-2020 навчальний рік, а також звітів про виконання науково-дослідної роботи за навчальний рік і перше півріччя 2020 року.

Доцент Ігор Страшинський проінформував колег щодо особливостей дистанційної профорієнтаційної роботи по вступу до магістратури і вступу на скорочену форму навчання.

Доцент Олег Галенко висвітлив організаційні питання щодо захисту випускових робіт бакалаврів згідно зі затвердженою тимчасовою процедурою.

Про стан виконання плану методичної роботи доповіла доцент Олександра Гащук.

Викладачі кафедри поділилися своїми думками та пропозиціями щодо проведення Дня відкритих дверей в оnline-форматі, активно обговорювали дистанційне проведення заліково-екзаменаційної сесії.

З усіх питань порядку денного були ухвалені відповідні рішення.

Опублікований: 28-05-2020
Читайте також:
Поширюємо інформацію про університет серед наших стейхолдерів

Завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко зустрілася з керівним менеджментом компанії «Yednist’ Group» й ознайомила зі спеціальностями, освітніми програмами, умовами вступу та навчання в університеті. «Yednist’ Group» – об'єднання низки підприємств, що спеціалізуються на різних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поширюємо інформацію про університет серед наших стейхолдерів 09 травня 2024

Учасники гуртка з програмування презентували власні програмні продукти

12 червня відбувся традиційний захід для студентів спеціальності «Комп’ютерні науки» Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету – презентація учасниками гуртка з програмування кращих студентських застосунків. Власні програмні продукти представили студенти 3 і 4 курсів: Максим Степаненко, Олександр Данченко, Андрій Ямковий,  Макси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники гуртка з програмування презентували власні програмні продукти 14 червня 2019

Здобувач освіти і одночасно працедавець – і таке можливо в НУХТ!

На кафедру машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв завітав фахівець у галузі медичної інженерії, співзасновник Полтавського заводу медичного обладнання Володимир Сушко, який здобуває у НУХТ другу вищу освіту з інжинірингу фармацевтичних та біотехнологічних виробництв. Викладачі кафедри обговорили з гостем проблеми підприємств, які до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувач освіти і одночасно працедавець – і таке можливо в НУХТ! 11 квітня 2023

Здобувачі-обліковці поспілкувалися з фахівцями компанії ЕY Ukraine

15 листопада здобувачі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» відвідали в онлайн-форматі вебінар компанії EY Ukraine «Презентація можливостей у компанії ЕY Ukraine», що відбувся в межах івентів NUFT Career Chance-2022. Здобувачі дізналися про особливості та перспективи роботи в компанії, ознайомилися з організаційною структурою, соціальним захи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-обліковці поспілкувалися з фахівцями компанії ЕY Ukraine 16 листопада 2022