Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів продовжує плідно працювати в умовах карантинних обмежень. 27 травня 2020 року відбулося планове засідання кафедри.
На порядок денний був винесений ряд актуальних питань, зокрема: звіт про виконання індивідуального плану та НДР за 2019-2020 навчальний рік; стан виконання плану методичної роботи; проведення Дня відкритих дверей; стан виконання випускових бакалаврських робіт; організація підготовки до захисту випускових робіт бакалаврів; стан підготовки до модульних заходів і заліково-екзаменаційної сесії; організація роботи викладачів і допоміжного персоналу з 2 червня 2020 року та інші.
Завідувач кафедри, професор Василь Пасічний наголосив на необхідності підготовки звітів про виконання індивідуального плану роботи викладачів за 2019-2020 навчальний рік, а також звітів про виконання науково-дослідної роботи за навчальний рік і перше півріччя 2020 року.
Доцент Ігор Страшинський проінформував колег щодо особливостей дистанційної профорієнтаційної роботи по вступу до магістратури і вступу на скорочену форму навчання.
Доцент Олег Галенко висвітлив організаційні питання щодо захисту випускових робіт бакалаврів згідно зі затвердженою тимчасовою процедурою.
Про стан виконання плану методичної роботи доповіла доцент Олександра Гащук.
Викладачі кафедри поділилися своїми думками та пропозиціями щодо проведення Дня відкритих дверей в оnline-форматі, активно обговорювали дистанційне проведення заліково-екзаменаційної сесії.
З усіх питань порядку денного були ухвалені відповідні рішення.