Н У Х Т

Шевченкова річниця на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

11 березня 2021

Шевченкова річниця на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Разом із усією країною щороку в березні викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять заходи, присвячені вшануванню пам'яті Тараса Шевченка.

Цьогоріч 10 березня відбувся літературно-мистецький захід під назвою «В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля!», присвячений 207-річниці з дня народження славетного поета.

Хоча свято цього разу проходило в режимі відеоконференції, це не зіпсувало настрою учасникам. Звукове та художнє оформлення забезпечив студент факультету біотехнології та екологічного контролю Микола Сидоренко (група БТ 1-2). Ведучі свята, студенти цього ж факультету Марія Борова та Володимир Кржемінський (група БТ 1-2) озвучували цікаві факти, пов'язані з життям поета та найвідомішими світовими перекладачами творів Тараса Шевченка.

У заході взяли участь студенти різних інститутів і факультетів університету, вони читали вірші Т.Шевченка українською, англійською, французькою та німецькою мовами.

Особливо поетично та пронизливо звучали вірші у виконанні здобувачів освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Георгія Сумського (група ГС 1-9а), Аліни Рябко і Ірини Пашинської (група Ту 4-11), факультету біотехнології та екологічного контролю Валерії Мостової (група ЕА 1-4М), Олександри Васильєвої і Ольги Постолюк (група БТ 1-2), Маргарити Ворожбит (група БТ 1-1), Навчально-наукового інституту харчових технологій Софії Сташенко (група Ті 1-3) та інших.

Опублікований: 11-03-2021
Читайте також:
Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів

9 травня 2022 року відбулася зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Світлани Усатюк, членів робочої групи Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого курсу щодо вільного вибору дисциплін професійного і практичного спрямування на І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів 09 травня 2022

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України наш університет був визначений базовим для проведення у 2019-2020 навчальному році ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології». Прийом наукових робіт тривав до 15 лютого. До участі у конкурсі були подані 64 студентські наукові роботи, кожна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 20 березня 2020

День кар’єри на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки

30 квітня 2024 року кафедра теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого провела для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування», освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» День кар’єри. Зранку на зустріч зі здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День кар’єри на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки 01 травня 2024

Над зниженням глікемічності та калорійності популярних серед населення продуктів харчування працюють наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Удосконалення технології пряників шляхом застосування низькоглікемічних цукрозамінників» аспірантки Анни Донець. Науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович. Семінар розпочався з обґрунтування акту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над зниженням глікемічності та калорійності популярних серед населення продуктів харчування працюють наші молоді науковці 03 липня 2019