Н У Х Т

Вітання ректора університету А. Українця

23 серпня 2018

Вітання ректора університету А. Українця

vitania

Опублікований: 23-08-2018
Читайте також:
Університет презентує свій науковий доробок у рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій

11-13 вересня 2018 у Києві проходить Всеукраїнський тиждень харчових технологій, який включає в себе провідні виставки харчової промисловості України SWEETS Ukraine, BAKERY Ukraine, INPRODMASH, UPAKOVKA. Наш університет – традиційний учасник цієї ключової події галузі, що збирає фахівців всіх областей харчової і переробної промисловості для обміну...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет презентує свій науковий доробок у рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій 12 вересня 2018

Творчо підійшли до виконання міжкафедральної кваліфікаційної роботи магістранти кафедр технології молока і молочних продуктів і технології консервування

Захисти магістерських робіт на кафедрах технології молока і молочних продуктів і технології консервування завершилися успішним представленням випускниками міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи «Розробка нових видів молоковмісних продуктів з натуральними плодовими та овочевими наповнювачами». Екзаменаційна комісія у складі завідувача к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчо підійшли до виконання міжкафедральної кваліфікаційної роботи магістранти кафедр технології молока і молочних продуктів і технології консервування 27 лютого 2017

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продемонструвала високий рівень викладання

19 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри Ганни Пастух з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для студентів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології». Тема заняття – «Зміна властивостей крохмалю в умовах сухого нагріванн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продемонструвала високий рівень викладання 20 березня 2019

Підвищувати рівень продуктивності і атмосфери командної роботи навчилися першокурсники спеціальності «Туризм»

2 жовтня 2019 року для студентів першого курсу спеціальності «Туризм» співробітником Центру командної взаємодії «Еко Тур» Олегом Танасійчуком був проведений цікавий тренінг, спрямований на підвищення рівня продуктивності і атмосфери командної роботи. Студенти мали можливість випробувати на практиці ефективні способи командної взаємодії, що, водноч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищувати рівень продуктивності і атмосфери командної роботи навчилися першокурсники спеціальності «Туризм» 04 жовтня 2019