Н У Х Т

Здобувачі кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів успішно захистили звіти за результатами проходження переддипломної практики

05 травня 2020

Здобувачі кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів успішно захистили звіти за результатами проходження переддипломної практики

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів завершилася переддипломна практика здобувачів 4-го курсу.

Перед початком практики на засіданні кафедри була затверджена процедура її проведення в умовах загальнонаціонального карантину, відповідно до неї завчасно усім студентам було повідомлено, яким чином відбуватиметься цей захід у цьому навчальному році. Усі здобувачі були забезпеченні усією необхідною інформацією та методичними рекомендаціями.

За результатами проходження практики кожний здобувач оформив інформаційний звіт із графічною частиною і підготувався до його публічного захисту. Усі звіти з практики завантажені здобувачами на платформу дистанційного навчання університету, де керівники практики оцінювали їх якість.

Були сформовані дві комісії викладачів, які за допомогою on-line конференції ZOOM провели засідання та заслухали усі доповіді здобувачів, достойно оцінивши отриманні знання майбутніх технологів. Зазначимо, що усі здобувачі захистили звіти з практики.

Дякуємо усім викладачам кафедри за плідну роботу, а здобувачам бажаємо також і успішного захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт!

Опублікований: 05-05-2020
Читайте також:
Креативний підхід до розкриття теми приніс нашій магістрантці призове місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

Цього року II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей зі спеціалізації «Економіка підприємства» відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України відбувся на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка. На Конкурс була представлена наукова робота магістрантки кафедри еко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний підхід до розкриття теми приніс нашій магістрантці призове місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 19 квітня 2021

Продовжується робота конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»

Продовжуються секційні засідання VIIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції», присвяченої 135-річчю університету. Роботу секції «Ресурсозберігаючі технології зернопереробних виробництв, виробництва та зберігання хлібопекарських продуктів, кондитерськи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується робота конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції» 06 листопада 2019

МОН надало вишам рекомендації з виявлення плагіату

Міністерством освіти і науки розроблені рекомендації із запобігання академічному плагіату та його виявлення в наукових роботах. Рекомендації можуть використовуватись у практичній роботі працівниками наукових установ, закладів вищої освіти, членами Атестаційної колегії МОН, а також експертними радами Міносвіти. У МОН зазначають, що метою зазначени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН надало вишам рекомендації з виявлення плагіату 21 серпня 2018

Кодекс честі здобувача або тиждень академічної доброчесності на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Ще з давніх-давен ставлення до людини визначалося її ставленням до таких понять як честь, гідність і справедливість. І в кожну епоху поняття честь визначалось певним моральним кодексом, який забезпечував нормальну взаємодію між різними членами соціуму. Так само і зі студентом. Новий навчальний рік на факультеті біотехнології та екологічного контро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кодекс честі здобувача або тиждень академічної доброчесності на факультеті біотехнології та екологічного контролю 06 вересня 2021