Н У Х Т

Перша зустріч із НУХТ дев’ятикласників київської школи №92

11 квітня 2019

Перша зустріч із НУХТ дев’ятикласників київської школи №92

11 квітня до університету завітали чергові гості – учні 9-го класу загальноосвітньої школи №92 м. Києва.

Цікаву й пізнавальну програму знайомства з нашим навчальним закладом для них організували фахівці Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Завідувач Підготовчого відділення Валентина Кудіна розповіла про НУХТ, його історію, традиції, підготовку до складання ЗНО та вступу до університету на підготовчих курсах, всеукраїнські олімпіади НУХТ для школярів, переможці і призери яких отримують додаткові бали до рейтингу при вступі у наш виш.

Про популярні й затребувані на ринку праці спеціальності й освітні програми Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ гостям детально розповів відповідальний за роботу зі студентами інституту Олександр Тимченко.

Вражаючими технологічними лабораторіями факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу школярів провела й ґрунтовно пояснила переваги навчання на факультеті відповідальна за профорієнтацію Віра Зуйко.

Із факультетом автоматизації і комп’ютерних систем учнів знайомив доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Ярослав Смітюх.

Про цікаві й необхідні в усіх галузях освітні програми Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого дев’ятикласники дізналися від професора кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Миколи Якимчука.

У подорожі факультетом біотехнологій та екологічного контролю майбутніх вступників супроводжувала доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці Наталія Володченкова.

А Навчально-науковий інститут харчових технологій представляли кафедри технології консервування і технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Професор Віталій Шутюк і доцент Оксана Точкова презентували інноваційні освітні програми кафедри технології консервування – «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» і «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів». А від доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерія Махинька зацікавлені слухачі дізналися чим різняться фахівці з харчових технологій і фахівці з технологій харчування. Зустріч відбувалася у навчальній лабораторії кафедри, обладнаній фінською фірмою «Лейпурін», тож школярі відразу дізналися і про зацікавленість у наших випускниках провідних підприємств, і про перспективи працевлаштування після закінчення вишу та стрімкого кар’єрного зростання. А спробувавши, випечені нашими студентами й викладачами мафіни, вони переконалися, що професія технолога харчових виробництв ще й, ну дуже «смачна».

Тепер, маючи орієнтири щодо перспектив здобуття конкурентноспроможного й затребуваного роботодавцями фаху, школярі прагнуть швидше закінчити школу, аби зануритися у таке цікаве й насичене студентське життя НУХТ!

 

Опублікований: 11-04-2019
Читайте також:
Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу

У рамках тижня академічної доброчесності, який вже став традицією в нашому університеті, на початку навчання здобувачів освітньої програми «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» на другому (магістерському) освітньому рівні гарант освітньої програми Василь Пасічний провів онлайн-зустріч зі здобувачами першого курсу, які приступили ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу 12 жовтня 2022

У щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес» взяли участь викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса та доцентка Анна Грищенко взяли участь у щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес», яка відбулася 16 березня у Києві, в бізнес-центрі IQ. Захід був орієнтований на виробників хлібопекарської галузі, спеціалістів ритейлу та розробників технологій, постача...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес» взяли участь викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 березня 2023

У нашої наукової молоді є шанс повторити минулорічний успіх у конкурсі наукових робіт молодих вчених

15 серпня МОН планує оголосити п'ятий конкурс наукових робіт молодих вчених. Для підтримки кращих проєктів до бюджету наступного року передбачається закласти понад 100 млн гривень. Про це повідомила генеральний директор директорату науки та інновацій МОН Юлія Безвершенко. Участь у конкурсі можуть брати молоді дослідники, які працюють або навчаютьс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У нашої наукової молоді є шанс повторити минулорічний успіх у конкурсі наукових робіт молодих вчених 13 серпня 2020

День української писемності та мови на кафедрі гуманітарних дисциплін

На кафедрі гуманітарних дисциплін відзначили День української писемності та мови. Це свято було встановлене указом президента України в 1997 році на честь українського літописця преподобного Нестора – послідовника творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія. Традиційно в цей день викладачі кафедри та студенти різних факультетів долучилися до ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День української писемності та мови на кафедрі гуманітарних дисциплін 10 листопада 2020