Н У Х Т

Все про біозахист харчових продуктів на гостьовій лекції від фахівця Novonesis A/S

17 квітня 2024

Все про біозахист харчових продуктів на гостьовій лекції від фахівця Novonesis A/S

16 квітня 2024 р. для магістрантів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у межах вивчення дисциплін «Менеджмент якості та безпечності продуктів м’ясної галузі» та «Менеджмент якості та безпечності харчових продуктів для HoReCa» відбулася гостьова лекція «Біозахист харчових продуктів». На запрошення професорки кафедри Ірини Шевченко лекцію прочитав директор департаменту с продажу харчових культур та ферментів ТОВ «Ch. Hansen Україна» Олег Рибачук. Завдяки змішаному формату заходу до лекції також доєдналися здобувачі наукового ступеня «доктор філософії» освітньо-наукової програми «Харчові технології».

Компанія Novonesis A/S (правонаступник Chr. Hansen A/S) – є глобальною біотехнологічною компанією, яка розробляє та пропонує найсучасніші рішення на основі використання натуральних інгредієнтів для харчової та фармацевтичної промисловості, а також для сільського господарства. У харчовій галузі бактеріальні культури, пробіотики та ферменти використовуються у виробництві кисломолочних продуктів, сирів, м’яса, морепродуктів, ферментованих напоїв, молочних і м’ясних альтернатив. Novonesis A/S має одну з найбільших у світі комерційних колекцій бактерій.

Лекція була цікавою і доступною для здобувачів і, найголовніше, вона несла важливу інформацію для майбутніх науковців і спеціалістів харчової промисловості. Зокрема, були розкриті питання щодо основних принципів біозахисту харчових продуктів, контролю біотехнологічних процесів, міжнародних вимог щодо безпечності харчових продуктів тощо.

Колектив кафедри висловлює щиру вдячність компанії Novonesis A/S за професійну співпрацю та сподівається на продовження творчих стосунків!

Опублікований: 17-04-2024
Читайте також:
Профорієнтація зі смаком кави кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедру готельно-ресторанної справи разом із директоркою Наталією Бриковець завітали учні 9-го класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 44 з поглибленим вивченням англійської мови міста Києва. Зустрічала гостей згуртована профорієнтаційна команда у складі завідувачки кафедри Лариси Шаран, деканки факультету готельно-ресторанного та туристич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація зі смаком кави кафедри готельно-ресторанної справи 03 листопада 2025

Профком співробітників НУХТ вітає з професійним святом

Шановні наші освітяни! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Наша глибока повага вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України. Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком співробітників НУХТ вітає з професійним святом 30 вересня 2022

Перехресний вступ до магістратури у 2024 році

У 2024 році будь-яка особа може вступити до закладу вищої освіти для здобуття ступеня магістра на основі ступеня освіти, здобутого за іншою спеціальністю, за умови успішного проходження вступних випробувань. Заклад вищої освіти у Правилах прийому може встановлювати додаткові вимоги для такої категорії осіб щодо строків навчання, включення додатков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перехресний вступ до магістратури у 2024 році 09 серпня 2024

Професійна взаємодія університетів: лекція з експертного оцінювання від професора ЛНТУ

Здобувачі-бакалаври спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» прослухали лекцію завідувача кафедри харчових технологій та хімії Луцького національного технічного університету, д.т.н., професора Ігоря Дударєва. Захід відбувся за ініціативи професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійна взаємодія університетів: лекція з експертного оцінювання від професора ЛНТУ 24 квітня 2025