Н У Х Т

Все про біозахист харчових продуктів на гостьовій лекції від фахівця Novonesis A/S

17 квітня 2024

Все про біозахист харчових продуктів на гостьовій лекції від фахівця Novonesis A/S

16 квітня 2024 р. для магістрантів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у межах вивчення дисциплін «Менеджмент якості та безпечності продуктів м’ясної галузі» та «Менеджмент якості та безпечності харчових продуктів для HoReCa» відбулася гостьова лекція «Біозахист харчових продуктів». На запрошення професорки кафедри Ірини Шевченко лекцію прочитав директор департаменту с продажу харчових культур та ферментів ТОВ «Ch. Hansen Україна» Олег Рибачук. Завдяки змішаному формату заходу до лекції також доєдналися здобувачі наукового ступеня «доктор філософії» освітньо-наукової програми «Харчові технології».

Компанія Novonesis A/S (правонаступник Chr. Hansen A/S) – є глобальною біотехнологічною компанією, яка розробляє та пропонує найсучасніші рішення на основі використання натуральних інгредієнтів для харчової та фармацевтичної промисловості, а також для сільського господарства. У харчовій галузі бактеріальні культури, пробіотики та ферменти використовуються у виробництві кисломолочних продуктів, сирів, м’яса, морепродуктів, ферментованих напоїв, молочних і м’ясних альтернатив. Novonesis A/S має одну з найбільших у світі комерційних колекцій бактерій.

Лекція була цікавою і доступною для здобувачів і, найголовніше, вона несла важливу інформацію для майбутніх науковців і спеціалістів харчової промисловості. Зокрема, були розкриті питання щодо основних принципів біозахисту харчових продуктів, контролю біотехнологічних процесів, міжнародних вимог щодо безпечності харчових продуктів тощо.

Колектив кафедри висловлює щиру вдячність компанії Novonesis A/S за професійну співпрацю та сподівається на продовження творчих стосунків!

Опублікований: 17-04-2024
Читайте також:
Чудовий результат наших учасниць на конкурсі молодих виноробів у Парижі!

Неймовірний результат продемонстрували здобувачки освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – третьокурсниця Надія Бризгалова (група ТБ-3-8) і четвертокурсниця Анастасія Похиленко (група ТБ-4-8) на конкурсі молодих виноробів у Парижі! Надія виборола шосте місце, а Анастасія – чотирнадцяте з 70 конкурсантів,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудовий результат наших учасниць на конкурсі молодих виноробів у Парижі! 01 березня 2024

Аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів доповіли про результати виконання дисертаційних робіт

На кафедрі технології молока і молочних продуктів аспірантами третього року навчання Оксаною Басс та Тетяною Пшеничною були проведені наукові семінари за результатами виконання дисертаційних робіт. У доповіді Оксани Басс «Удосконалення технології морозива із замінниками цукру» (науковий керівник – професор, д-р т. н. Галина Поліщук) науково обґрун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів доповіли про результати виконання дисертаційних робіт 15 червня 2018

Ще одна маленька перемога на освітньому фронті

Цьогоріч наш університет у співпраці з колегами з Лундського університету (Швеція) та компанії «Nomad Bioscience» (Німеччина) виборов одразу два нових проєкти Жана Моне програми Європейського Союзу Еразмус+. Проєкти передбачають грантову підтримку вивчення Кращих практик ЄС з менеджменту академічних проєктів (координатор – завідувач кафедри еколог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна маленька перемога на освітньому фронті 09 серпня 2022

Звітно-виборча конференція профспілкового бюро відбулася на факультеті автоматизації і комп'ютерних систем

Триває підготовка до звітно-виборчої конференції профкому співробітників університету. Наразі звітно-виборча конференція профспілкового бюро відбулася на факультеті автоматизації і комп'ютерних систем. На конференції була присутня представниця профкому Лариса Карташова. Під час конференції було заслухано та затверджено звіт про роботу профбюро фак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітно-виборча конференція профспілкового бюро відбулася на факультеті автоматизації і комп'ютерних систем 22 жовтня 2024