Н У Х Т

Академічна мобільність третьокурсниці кафедри технології молока і молочних продуктів

01 august 2023

Академічна мобільність третьокурсниці кафедри технології молока і молочних продуктів

У рамках академічної мобільності за програмою Еразмус+ здобувачка третього курсу освітнього ступеня «бакалавр» кафедри технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Анна Гончар успішно завершила літній семестр навчання в Жешувському Університеті (м. Жешув, Польща).

Протягом весняно-літнього семестру 2022-2023 навчального року Анна навчалася в одному з найбільших закладів вищої освіти у південно-східній частині Польщі за узгодженою між нашими закладами навчальною програмою за спеціальністю «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія».

Віримо, що отриманні знання знадобляться Анні у подальшому навчанні в НУХТ за освітнім ступенем «бакалавр», особливо під час ґрунтовного опанування технологічних процесів, що відбуваються в ході виробництва, зберігання, реалізації харчових продуктів і впливають на їхню якість та безпеку.

Проведений здобувачкою час у Жешувському Університеті – цінний досвід, інший формат навчання, інвестиція в своє майбутнє та спогади на все життя.

Навчання здобувачів освіти за програмою Еразмус+ сприяє академічному розвитку, підвищенню мобільності, міжнародному співробітництву та поглибленню розуміння інших культур.

 

Published on: 01-08-2023
Read also:
Про світові тенденції виробництва та використання одноразового біопосуду дізналися здобувачі освіти й викладачі

24 травня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція директора компанії «GREENPACK» Олега Красносельського, під час якої фахівець розповів про світові тенденції щодо виробництва та використання одноразового біопосуду з кукурудзяного крохмалю. До лекції були залучені здобувачі освітнього ступеня «М...

READ YOURSELF

Про світові тенденції виробництва та використання одноразового біопосуду дізналися здобувачі освіти й викладачі 25 may 2021

Формування конкурентних переваг ЗВО у дослідженнях наших науковців

У травні 2022 року у місті Карлсруе (Німеччина) вийшла друком міжнародна колективна монографія науковців «Prospektive Globale Wissenschaftliche Trends: Wirtschaft, Management, Pädagogik, Psychologie, Sport, Jurisprudenz, Kunstgeschichte  (серія «Європейська наука»)». У монографії представлено комплекс нових ідей, методів, і результатів досліджень у...

READ YOURSELF

Формування конкурентних переваг ЗВО у дослідженнях наших науковців 17 may 2022

Нові горизонти міжнародної співпраці відкриває кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

За результатами партнерства кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зі стейкхолдерами готельно-ресторанного господарства Болгарії влітку цього року 13 студентів проходили практику у закладах ресторанного господарства при 5-зірковому готелі «Hotel Riu Palace Sunny Beach» на курорті Сонячний Берег. Підведені підсумки проходження цієї ...

READ YOURSELF

Нові горизонти міжнародної співпраці відкриває кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції 07 november 2019

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання

8 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний очолив Екзаменаційну комісію, до складу якої увійшли доценти Оксана Топчій, Олексан...

READ YOURSELF

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання 09 june 2021