Н У Х Т

Академічна мобільність третьокурсниці кафедри технології молока і молочних продуктів

01 серпня 2023

Академічна мобільність третьокурсниці кафедри технології молока і молочних продуктів

У рамках академічної мобільності за програмою Еразмус+ здобувачка третього курсу освітнього ступеня «бакалавр» кафедри технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Анна Гончар успішно завершила літній семестр навчання в Жешувському Університеті (м. Жешув, Польща).

Протягом весняно-літнього семестру 2022-2023 навчального року Анна навчалася в одному з найбільших закладів вищої освіти у південно-східній частині Польщі за узгодженою між нашими закладами навчальною програмою за спеціальністю «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія».

Віримо, що отриманні знання знадобляться Анні у подальшому навчанні в НУХТ за освітнім ступенем «бакалавр», особливо під час ґрунтовного опанування технологічних процесів, що відбуваються в ході виробництва, зберігання, реалізації харчових продуктів і впливають на їхню якість та безпеку.

Проведений здобувачкою час у Жешувському Університеті – цінний досвід, інший формат навчання, інвестиція в своє майбутнє та спогади на все життя.

Навчання здобувачів освіти за програмою Еразмус+ сприяє академічному розвитку, підвищенню мобільності, міжнародному співробітництву та поглибленню розуміння інших культур.

 

Опублікований: 01-08-2023
Читайте також:
Нові профорієнтаційні зустрічі кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційна діяльність – стратегічний пріоритет кафедри готельно-ресторанної справи. Наразі викладацько-студентський колектив активно готується до OPEN DAY факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, який відбудеться уже цієї суботи, 6 квітня, об 11:00 в режимі онлайн. Доцентка кафедри Ольга Пушка завітала з профорієнтаційною зустріччю до ліцею...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові профорієнтаційні зустрічі кафедри готельно-ресторанної справи 02 квітня 2024

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт

На кафедрі біотехнології і мікробіології напередодні зимової екзаменаційної сесії відбулася серія зустрічей гарантки освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Вікторії Красінько з магістрантами першого і другого курсів денної та заочної форм здобуття освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», присвя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт 20 грудня 2023

Майбутні доктори філософії кафедри експертизи харчових продуктів опановують педагогічну майстерність

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі експертизи харчових продуктів здобувачка освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Анастасія Божко провела лекційне заняття «Сертифікація системи НАССР». Заняття з д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні доктори філософії кафедри експертизи харчових продуктів опановують педагогічну майстерність 29 березня 2023

В університеті обрали новий склад вченої ради

25 вересня в університеті відбулася конференція трудового колективу, в порядку денному якої було одне питання – обрання виборних представників з числа штатних працівників університету до складу вченої ради НУХТ, оскільки термін повноваження чинної вченої ради завершувався у вересні 2018 року. Зі 135 делегатів конференції зареєструвалися 111, необх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті обрали новий склад вченої ради 25 вересня 2018