Н У Х Т

Студенти кафедри маркетингу розвивають скілли на веб-платформі EUProstir

17 січня 2022

Студенти кафедри маркетингу розвивають скілли на веб-платформі EUProstir

Студенти кафедри маркетингу підвищили софт- і хард-скіллс на веб-платформі EUProstir. Здобувачі спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Журналістика» (освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю») успішно пройшли онлайн-курси «Основи копірайтингу» та «Як писати просто».

Авторка курсів – тренерка Проєкту ЄС для розвитку громадянського суспільства в Україні Юлія Колесник відкрила нашим здобувачам найважливіші правила копірайтингу та прийоми успішного сторітеллінгу. Студенти дізналися, що таке тон голосу проєкту, чим історія цікавіша за сухі факти та як надати їй емоційного забарвлення. Майбутні маркетологи, підприємці та рекламісти відкрили для себе секрети правильного ритму й структури сторітеллінгу і зрозуміли, що знання з копірайтингу є секретним ключем до мистецтва комунікацій.

Курс «Як писати просто» розширив знання із «Основ копірайтингу», висвітливши таємниці перевтілення кабінетного тексту на живу емоційну мову. Особливо цікавим був квест «Кабінетне бінго» або «4 Так» майстра кабінетної мови. На згадку про курс студенти кафедри маркетингу залишили собі чек-ліст якісного комунікаційного тексту та словник заміни кабінетних термінів доступними. Крім того, всі учасники отримали сертифікати про успішне проходження курсів від керівника Проєкту ЄС для розвитку громадянського суспільства в Україні.

Здобуті скілли неодмінно стануть у пригоді нашим маркетологам, журналістам і підприємцям. Сподіваємося незабаром побачити їхні роботи у привабливій комерційній та соціальній рекламі.

Опублікований: 17-01-2022
Читайте також:
Everyday English для першокурсників

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Нежива провела відкрите заняття на тему «Transport» з дисципліни «Everyday English» у групі В120074 (збірна груп ТІ-1-1, ТІ-1-2, ТІ-1-3, ХЕ-1-7 Навчально-наукового інституту харчових технологій). Лекторка працювала з першокурсниками у режимі відеоконференції на платформі Zoom, використо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Everyday English для першокурсників 01 травня 2025

Профорієнтація від учорашніх вступників

Здобувачі першого курсу освітньої програми «Технології харчування» активно долучаються до проведення профорієнтаційної діяльності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, адже, хто як не вчорашні вступники, які успішно пройшли всі етапи естафети «Вступ до НУХТ», максимально доступно та детально проінформують абітурієнтів сьогоднішн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від учорашніх вступників 26 жовтня 2021

Успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство»

В університеті успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство» спеціальності 242 «Туризм». Експертна комісія працювала у складі завідувача кафедри менеджменту і туризму Житомирського державного технологічного університету, доктора економічних наук, професора Галини Тарасюк (голова комісії) і члена комісії, професора...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство» 17 січня 2019

Харчова біотехнологія: закваски для одержання кисломолочних продуктів, як на долоні

Після закінчення технологічної та переддипломної практики у здобувачів вищої освіти 4 курсу кафедри біотехнології і мікробіології розпочався останній навчальний семестр. На одному з перших лабораторних занять з дисципліни «Харчова біотехнологія» асистентки кафедри Тетяна Сулейко та Тетяна Белемець розповіли їм усе про кисломолочні продукти та закв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчова біотехнологія: закваски для одержання кисломолочних продуктів, як на долоні 09 березня 2021