Н У Х Т

Студенти кафедри маркетингу розвивають скілли на веб-платформі EUProstir

17 січня 2022

Студенти кафедри маркетингу розвивають скілли на веб-платформі EUProstir

Студенти кафедри маркетингу підвищили софт- і хард-скіллс на веб-платформі EUProstir. Здобувачі спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Журналістика» (освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю») успішно пройшли онлайн-курси «Основи копірайтингу» та «Як писати просто».

Авторка курсів – тренерка Проєкту ЄС для розвитку громадянського суспільства в Україні Юлія Колесник відкрила нашим здобувачам найважливіші правила копірайтингу та прийоми успішного сторітеллінгу. Студенти дізналися, що таке тон голосу проєкту, чим історія цікавіша за сухі факти та як надати їй емоційного забарвлення. Майбутні маркетологи, підприємці та рекламісти відкрили для себе секрети правильного ритму й структури сторітеллінгу і зрозуміли, що знання з копірайтингу є секретним ключем до мистецтва комунікацій.

Курс «Як писати просто» розширив знання із «Основ копірайтингу», висвітливши таємниці перевтілення кабінетного тексту на живу емоційну мову. Особливо цікавим був квест «Кабінетне бінго» або «4 Так» майстра кабінетної мови. На згадку про курс студенти кафедри маркетингу залишили собі чек-ліст якісного комунікаційного тексту та словник заміни кабінетних термінів доступними. Крім того, всі учасники отримали сертифікати про успішне проходження курсів від керівника Проєкту ЄС для розвитку громадянського суспільства в Україні.

Здобуті скілли неодмінно стануть у пригоді нашим маркетологам, журналістам і підприємцям. Сподіваємося незабаром побачити їхні роботи у привабливій комерційній та соціальній рекламі.

Опублікований: 17-01-2022
Читайте також:
На ексклюзивному івенті від «UGEN» та «PwS» побувала здобувачка спеціальності «Економіка»

11 березня 2020 року студентка 4-го курсу спеціальності «Економіка» Віра Лавренюк за рекомендацією доцента кафедри економіки і права Оксани Відоменко побувала на ексклюзивній бізнес-екскурсії, організованій компаніями «UGEN» та «PwS». Потрапити на цей івент, який до речі тривав три години, можна було лише за попереднім відбором і запрошенням. Прот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На ексклюзивному івенті від «UGEN» та «PwS» побувала здобувачка спеціальності «Економіка» 12 березня 2020

Сучасна концепція й інноваційний підхід: на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів переглянули освітні програми

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулося розширене засідання робочих груп для обговорення та проведення локального моніторингу освітніх програм. До перегляду були представлені програми підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр» – освітньо-професійна програма (ОПП) «Технології зберігання консервування та переробки м'яса» за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасна концепція й інноваційний підхід: на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів переглянули освітні програми 29 січня 2025

Практичні заняття, що розширюють професійний кругозір здобувачів

Магістранти освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів» в рамках дисципліни «Світові технології борошняних і кондитерських виробів» продовжують пізнавати унікальні технології хлібопечення різних країн світу. Черговим об’єктом вивчення стала традиційна ізраїльська хала. Хала – єврейський святков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні заняття, що розширюють професійний кругозір здобувачів 12 травня 2025

Новий науковий сезон Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого – відритий!

Новий науковий сезон Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого традиційно розпочався Міжнародною науково-практичною конференцією «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентноздатності». Цього року конференція проходила вже ввосьме. Організатори конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий сезон Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого – відритий! 13 вересня 2019