Н У Х Т

Розпочинається співпраця з фармацевтичною компанією ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА»

22 november 2019

Розпочинається співпраця з фармацевтичною компанією ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА»

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА» – медичний директор Марина Валова та директор з експорту Оксана Плотнікова. Разом із завідувачем кафедри, професором Тетяною Пирог, деканом факультету біотехнології та екологічного контролю Наталією Грегірчак, а також доцентами Вікторією Красінько та Оксаною Скроцькою вони обговорили питання співпраці з метою навчання та ознайомлення студентів-біотехнологів із сучасним вітчизняним підприємством по виробництву препаратів крові.

Керівництво ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА» пропонує екскурсії для студентів, що дозволить здобувачам вищої освіти більш детально ознайомитися з підприємством і принципами отримання препаратів крові. Також обговорили можливість проведення лекцій для студентів спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» спеціалістами фармацевтичної компанії. На лекціях студенти ознайомляться із технологічним процесом виробництва лікарських засобів, отримають інформацію щодо забезпечення та контролю якості на всіх етапах виробництва, а також регуляторних питань у рамках реєстрації лікарських засобів в Україні та за кордоном. Для найкращих студентів пропонується проходження практики на підприємстві з можливим подальшим працевлаштуванням.

Після обговорення ключових моментів співпраці, гості відвідали лабораторії кафедри біотехнології і мікробіології та поспілкувалися зі студентами.

Сподіваємося на плідну співпрацю з метою підтримки вітчизняного виробника фармпрепаратів і залучення молоді до потенційного працевлаштування!

Published on: 22-11-2019
Read also:
У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

У рамках співпраці між ТОВ «Сільпо-Фуд» та Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ, 20 лютого 2019 року відбувся захист магістерських робіт у Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо». Кращі студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, які навчалися за освітньою програмою «Технології зберігання, консервув...

READ YOURSELF

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 22 february 2019

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції у Грузії

Налагодження міжнародної співпраці – запорука ефективного розвитку наукових досліджень та обміну результатами наукових досягнень. Тому науковці нашого університету беруть активну участь у міжнародних конференціях. Нещодавно в Державному університеті Акакія Церителі (м. Кутаїсі, Грузія) відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні ін...

READ YOURSELF

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції у Грузії 02 july 2021

39 цьогорічних випускників кафедри економіки і права здобули освітній ступінь «Бакалавр»

Завершення навчального року у закладах освіти – час привітань випускників і час, який починає перерву для відпочинку тривалістю в ціле літо. Для кожного абітурієнта, студента воно сповнене своїми емоціями та очікуваннями: успішно скласти вступні випробування, здати ЗНО або скласти сесію. А ще, це – період захистів і отримання диплому про здобуття в...

READ YOURSELF

39 цьогорічних випускників кафедри економіки і права здобули освітній ступінь «Бакалавр» 24 june 2019

Відбулася науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»

7 листопада в університеті в онлайн-форматі відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Відкриваючи науковий захід, проректор з наукової роботи НУХТ Сергій Токарчук нагадав, що він проводиться відповідно до тематичних напрямів 23-ї секції «Наукові...

READ YOURSELF

Відбулася науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції» 09 november 2023