Н У Х Т

Розпочинається співпраця з фармацевтичною компанією ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА»

22 листопада 2019

Розпочинається співпраця з фармацевтичною компанією ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА»

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА» – медичний директор Марина Валова та директор з експорту Оксана Плотнікова. Разом із завідувачем кафедри, професором Тетяною Пирог, деканом факультету біотехнології та екологічного контролю Наталією Грегірчак, а також доцентами Вікторією Красінько та Оксаною Скроцькою вони обговорили питання співпраці з метою навчання та ознайомлення студентів-біотехнологів із сучасним вітчизняним підприємством по виробництву препаратів крові.

Керівництво ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА» пропонує екскурсії для студентів, що дозволить здобувачам вищої освіти більш детально ознайомитися з підприємством і принципами отримання препаратів крові. Також обговорили можливість проведення лекцій для студентів спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» спеціалістами фармацевтичної компанії. На лекціях студенти ознайомляться із технологічним процесом виробництва лікарських засобів, отримають інформацію щодо забезпечення та контролю якості на всіх етапах виробництва, а також регуляторних питань у рамках реєстрації лікарських засобів в Україні та за кордоном. Для найкращих студентів пропонується проходження практики на підприємстві з можливим подальшим працевлаштуванням.

Після обговорення ключових моментів співпраці, гості відвідали лабораторії кафедри біотехнології і мікробіології та поспілкувалися зі студентами.

Сподіваємося на плідну співпрацю з метою підтримки вітчизняного виробника фармпрепаратів і залучення молоді до потенційного працевлаштування!

Опублікований: 22-11-2019
Читайте також:
У Туреччині відбувся симпозіум за участі наших науковців

Інститут економічного розвитку та соціальних наук (м. Анкара, Туреччина) та Центр Чорноморських стратегічних досліджень (м. Гіресун, Туреччина) 28 квітня 2021 року організували VI Міжнародний симпозіум країн Чорного моря, у фокусі якого знаходились різноманітні теми: історія, економіка, право, адміністративні науки, міжнародні відносини, культура, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Туреччині відбувся симпозіум за участі наших науковців 28 квітня 2021

Німецький експерт прочитав лекцію для викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася лекція за участю експерта з Німеччини, доктора природничих наук Martin Ehret. Темою цієї лекції була обрана проблема утворення гліцидилових ефірів та 3-монохлорпропандіолу у харчових продуктах. Більшу увагу експерт приділив питанню вмісту цих сполук у кондитерських виробах із в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Німецький експерт прочитав лекцію для викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 31 травня 2021

Ефективна підготовка забезпечується взаємодією викладачів і здобувачів освіти

Навчальний процес другого семестру для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «магістр» розпочався організаційною online-зустріччю з гаранткою міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксаною Топчій, завідувачами кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василем Пасічним і кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективна підготовка забезпечується взаємодією викладачів і здобувачів освіти 29 січня 2024

Навчальна гастроекскурсія другокурсників освітньої програми «Туризм і рекреація»

11 вересня 2025 року здобувачі другого курсу спеціальності «Туризм і рекреація» разом із доцент кою кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяною Мірзодаєвою провели виїзне заняття у форматі гастрономічної екскурсії. Метою заходу було вивчення еволюції культури сніданку та кави на головній вулиці Києва – Хрещатику протягом ХХ-ХХІ століть. Екс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчальна гастроекскурсія другокурсників освітньої програми «Туризм і рекреація» 11 вересня 2025