Н У Х Т

НУХТят прибуло: у нашої здобувачки освіти під бомбардуваннями народилася дитинка

18 березня 2022

НУХТят прибуло: у нашої здобувачки освіти під бомбардуваннями народилася дитинка

8 березня здобувачка освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Анна Тимченко стала мамою. У Бучі, що за 30 км від Києва, під обстрілами й бомбардуваннями окупантів вона народила дівчинку, яку назвала Алісою.

Анна з багатодітної родини – їх у батьків дев’ятеро. Вона – староста групи, до декрету поєднувала навчання з роботою адміністратора у кальян-клубі.

Батьки Анни разом із сімома меншими дітьми (найменшим близнюкам всього по сім місяців) живуть у Києві, й на четвертий день війни її мама вивезла дітей із міста. Наразі вони перебувають у безпеці, а от Анна з чоловіком і старшим братом опинилися у пастці – без світла, опалення, води, медичної допомоги й майже без зв’язку. Виїхати з Бучі їм не вдалося, будинки поруч із їхнім розбомбили, вони переховувалися у підвалі, а коли настали пологи, на допомогу прийшли сусідки, у яких, на жаль, був відсутній будь-який медичний досвід. Лікарю, до якого вдалося додзвонитися, прийти до них перешкодили окупанти, які зупинили його по дорозі й розбили телефон, тож він не зміг допомогти бодай консультацією.

Але попри все наша здобувачка впоралася. Дівчинка народилася здоровою – з вагою 3600 кг, зростом – 49 см. Зважували маля на стареньких електронних вагах, а зріст заміряли рулеткою.

Мама Анни звернулася до журналістів і політиків, щоб висвітлити ситуацію та забрати доньку й онуку, адже у них закінчується їжа й немає найнеобхіднішого для новонародженої. Проте, отримала відповідь, що зараз це неможливо, бо місто окуповане. Тому сьогодні вона молиться, щоб мешканцям Бучі дали «зелений» коридор, й родина доньки та старший син, що живе з ними, змогли виїхати до Києва.

Вітаємо нашу студентку з народженням дитинки! Ми всі також молимося, щоб все у молодої сім’ї було добре!

Опублікований: 18-03-2022
Читайте також:
Актуальні суспільні проблеми обговорили студенти й викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

1 грудня увесь світ відзначає День боротьби зі СНІДом в ім’я соціальної терпимості та розширення обміну інформацією про пандемію, що швидкими темпами розповсюджується по усіх регіонах земної кулі. Кафедра туристичного та готельного бізнесу не змогла залишитися осторонь такої суспільної проблеми, й організувала 2 грудня 2019 року тематичні заходи, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні суспільні проблеми обговорили студенти й викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 03 грудня 2019

Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів надихнулися історією Альма матер

9 жовтня напередодні святкування 135-річчя університету студенти академічних груп ТІ 1-1 і МЯ-3-1ск Навчально-наукового інституту харчових технологій з наставниками груп, викладачами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, старшим викладачем Оксаною Москалюк і доцентом Ігорем Страшинським відвідали Музей історії та розвитку університету. Спі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів надихнулися історією Альма матер 10 жовтня 2019

Родзинки своєї спеціальності очима студентів

На кафедрі обліку і аудиту відбувся конкурс відеороликів «Моя спеціальність – найкраща». Конкурсні роботи на розгляд прискіпливому журі представили здобувачі освітнього ступеню «Магістр» і «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування». За результатами перегляду відеороликів і їх обговорення організаційний комітет відзначив обізнаність і еру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Родзинки своєї спеціальності очима студентів 11 січня 2019

На пульсі інновацій

Фахівці кафедри харчових технологій та інженерії Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ підвищили кваліфікацію науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва. До програми курсів підвищення кваліфікації були включені теми з питань  інноваційних технологій та обладнання для харчових виробництв, поточного с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На пульсі інновацій 15 січня 2018