Н У Х Т

НУХТят прибуло: у нашої здобувачки освіти під бомбардуваннями народилася дитинка

18 березня 2022

НУХТят прибуло: у нашої здобувачки освіти під бомбардуваннями народилася дитинка

8 березня здобувачка освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Анна Тимченко стала мамою. У Бучі, що за 30 км від Києва, під обстрілами й бомбардуваннями окупантів вона народила дівчинку, яку назвала Алісою.

Анна з багатодітної родини – їх у батьків дев’ятеро. Вона – староста групи, до декрету поєднувала навчання з роботою адміністратора у кальян-клубі.

Батьки Анни разом із сімома меншими дітьми (найменшим близнюкам всього по сім місяців) живуть у Києві, й на четвертий день війни її мама вивезла дітей із міста. Наразі вони перебувають у безпеці, а от Анна з чоловіком і старшим братом опинилися у пастці – без світла, опалення, води, медичної допомоги й майже без зв’язку. Виїхати з Бучі їм не вдалося, будинки поруч із їхнім розбомбили, вони переховувалися у підвалі, а коли настали пологи, на допомогу прийшли сусідки, у яких, на жаль, був відсутній будь-який медичний досвід. Лікарю, до якого вдалося додзвонитися, прийти до них перешкодили окупанти, які зупинили його по дорозі й розбили телефон, тож він не зміг допомогти бодай консультацією.

Але попри все наша здобувачка впоралася. Дівчинка народилася здоровою – з вагою 3600 кг, зростом – 49 см. Зважували маля на стареньких електронних вагах, а зріст заміряли рулеткою.

Мама Анни звернулася до журналістів і політиків, щоб висвітлити ситуацію та забрати доньку й онуку, адже у них закінчується їжа й немає найнеобхіднішого для новонародженої. Проте, отримала відповідь, що зараз це неможливо, бо місто окуповане. Тому сьогодні вона молиться, щоб мешканцям Бучі дали «зелений» коридор, й родина доньки та старший син, що живе з ними, змогли виїхати до Києва.

Вітаємо нашу студентку з народженням дитинки! Ми всі також молимося, щоб все у молодої сім’ї було добре!

Опублікований: 18-03-2022
Читайте також:
Подарунок до початку навчального року: вийшов друком навчальний посібник викладачів кафедри технології консервування

Викладачі кафедри технології консервування постійно опікуються підготовкою якісної і сучасної навчальної літератури для здобувачів освіти та фахівців галузі. Результатом чергової творчої колаборації став навчальний посібник «Технології сушіння» авторського колективу у складі Віталія Шутюка, Тетяни Левківської, Ольги Дущак, Катерини Рубанки, Олекса...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подарунок до початку навчального року: вийшов друком навчальний посібник викладачів кафедри технології консервування 05 вересня 2024

Новий досвід використання програмних засобів

Викладачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професорка Людмила Кривопляс-Володіна та доцентка Анастасія Деренівська успішно пройшли підвищення кваліфікації за темою «Використання MS Forms та Google Forms для анкетування та тестування студентів». Вони отримали новий досвід із використання програмних засобів для проведення онлайн-опитувань...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий досвід використання програмних засобів 17 травня 2024

Як підготуватись до співбесіди англійською дізналися студенти від носія мови

«Ви не заперечуєте, якщо співбесіда буде англійською?». Таке питання може багатьох загнати у глухий кут і стати причиною затяжної мовчанки та невпевненості у собі. «Як підготуватись до співбесіди англійською» - такою була сьогодні тема лекції з носієм мови Іфомою Саймон (Ifeoma Simon), викладачем компанії «Speak Up». Лекцію для усіх бажаючих студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як підготуватись до співбесіди англійською дізналися студенти від носія мови 14 листопада 2019

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Нещодавно на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся неймовірно казковий майстер-клас. А як інакше можна назвати подію, коли мова йде про витончені десерти?! Студентка кафедри 2 курсу зі скороченим терміном навчання, шеф-кондитер ресторану-дому «Антресоль» у м. Суми Світлана Ведмідь у рамках дисципліни «Технологія продукції...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 22 травня 2019