Н У Х Т

НУХТят прибуло: у нашої здобувачки освіти під бомбардуваннями народилася дитинка

18 березня 2022

НУХТят прибуло: у нашої здобувачки освіти під бомбардуваннями народилася дитинка

8 березня здобувачка освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Анна Тимченко стала мамою. У Бучі, що за 30 км від Києва, під обстрілами й бомбардуваннями окупантів вона народила дівчинку, яку назвала Алісою.

Анна з багатодітної родини – їх у батьків дев’ятеро. Вона – староста групи, до декрету поєднувала навчання з роботою адміністратора у кальян-клубі.

Батьки Анни разом із сімома меншими дітьми (найменшим близнюкам всього по сім місяців) живуть у Києві, й на четвертий день війни її мама вивезла дітей із міста. Наразі вони перебувають у безпеці, а от Анна з чоловіком і старшим братом опинилися у пастці – без світла, опалення, води, медичної допомоги й майже без зв’язку. Виїхати з Бучі їм не вдалося, будинки поруч із їхнім розбомбили, вони переховувалися у підвалі, а коли настали пологи, на допомогу прийшли сусідки, у яких, на жаль, був відсутній будь-який медичний досвід. Лікарю, до якого вдалося додзвонитися, прийти до них перешкодили окупанти, які зупинили його по дорозі й розбили телефон, тож він не зміг допомогти бодай консультацією.

Але попри все наша здобувачка впоралася. Дівчинка народилася здоровою – з вагою 3600 кг, зростом – 49 см. Зважували маля на стареньких електронних вагах, а зріст заміряли рулеткою.

Мама Анни звернулася до журналістів і політиків, щоб висвітлити ситуацію та забрати доньку й онуку, адже у них закінчується їжа й немає найнеобхіднішого для новонародженої. Проте, отримала відповідь, що зараз це неможливо, бо місто окуповане. Тому сьогодні вона молиться, щоб мешканцям Бучі дали «зелений» коридор, й родина доньки та старший син, що живе з ними, змогли виїхати до Києва.

Вітаємо нашу студентку з народженням дитинки! Ми всі також молимося, щоб все у молодої сім’ї було добре!

Опублікований: 18-03-2022
Читайте також:
Важливий етап професійної кваліфікації – захист курсового проекту

Підходить до завершення навчання на бакалавраті для студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Остання сесія розпочинається із захистів курсових проектів. Зазвичай у цей час на кафедрі біотехнології і мікробіології було дуже гамірно і шумно. Студенти розкладали креслення формату А3, а дехто А2 і презентували свої інженерні рішення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап професійної кваліфікації – захист курсового проекту 05 травня 2020

Крок до успіху в сфері фармацевтичної промисловості зробили четвертокурсниці кафедри біотехнології і мікробіології

Проходження практики на такому унікальному підприємстві, як ТОВ «БіоТестЛаб», для студенток-біотехнологів 4-го курсу Юлії Волошенюк, Вікторії Гафенко та Марії Хільченко виявилось «щасливим квитком» до майбутнього працевлаштування. ТОВ «БіоТестЛаб» – єдиний в Україні виробник широкого асортименту ветеринарних біологічних препаратів: вакцин для птиц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок до успіху в сфері фармацевтичної промисловості зробили четвертокурсниці кафедри біотехнології і мікробіології 12 лютого 2018

Кафедра туристичного та готельного бізнесу продовжує серію практикумів із партнерами

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася вже друга лекція-практикум «PR подій» від практикуючої піарниці й спеціалістки з міжнародних комунікацій Тетяни Сугак. Лекторка поділилася зі здобувачами реальними кейсами та розповіла на прикладі конкретних проєктів про тонкощі роботи піарника в івент-індустрії. Серед основних тем обговорили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра туристичного та готельного бізнесу продовжує серію практикумів із партнерами 30 березня 2023

Кулінарний досвід країн Європи з експерткою з королівського етикету опановували наші першокурсники

Здобувачі вищої освіти першого курсу спеціальності «Туризм» під час практичної роботи з дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» слухали ефір про англійські кулінарні традиції у передачі «У Своїй Тарілці» на радіо «Культура». Спікерка, шеф-кухарка та експертка з королівського етикету, авторка книги «Англійське Різдво. Ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарний досвід країн Європи з експерткою з королівського етикету опановували наші першокурсники 02 квітня 2021