Н У Х Т

Викладачка Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра прочитала лекцію нашим здобувачам освіти

17 грудня 2021

Викладачка Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра прочитала лекцію нашим здобувачам освіти

16 грудня 2021 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra), PhD Єви Іванісової.

Лекція «Coffee-important non-alcoholic beverage of the world» була прочитана для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Харчові технології та інженерія» у рамках дисципліни «Технології харчових концентратів».

Лекторка висвітлила актуальні питання щодо хімічного складу сировини, способів її підготовки до виробництва, особливостей технології кави та змін, які відбуваються під час виробництва. Особлива увага була приділена харчовій цінності кави, користі та ризикам її вживання.

Наприкінці заняття Єва Іванісова відповіла на численні запитання здобувачів вищої  освіти.

Проведення освітніх заходів у такому міжнародному форматі спонукають здобувачів до розвитку у майбутній професійній діяльності, а викладачів – до спільних наукових досліджень та обміну досвідом в європейському освітньому просторі. 

Опублікований: 17-12-2021
Читайте також:
Першачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки занурилися у навчання

Першокурсники-бакалаври кафедри мехатроніки та пакувальної техніки розпочали своє навчання. У перший день навчального року вони познайомилися з гарантами освітніх програм «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв» – завідувачкою кафедри, професоркою Людмилою Кривопляс-Володіною та «Прикладна механіка» – проректором з наукової роботи, доценто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки занурилися у навчання 02 вересня 2025

Натуральні барвники для напоїв: викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції дізнаються усі тонкощі

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі «Барвники для втамування спраги: натуральні барвники для пива та напоїв із низьким вмістом алкоголю» («Thirst Quenching Colors: Natural Colors for Beer & Low-ABV Beverages») від Beverage Industry. Спікери вебінару – фахівці із розроблення барвників і харчо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Натуральні барвники для напоїв: викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції дізнаються усі тонкощі 12 жовтня 2023

Науково-технічна конференція за напрямками 24-ї секції Наукової ради МОН України відбулася в університеті

6-7 листопада 2018 року в університеті, відповідно до тематичних напрямків секції №24 «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України, працювала Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна конференція за напрямками 24-ї секції Наукової ради МОН України відбулася в університеті 08 листопада 2018

Підсумки І туру ХІІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка

В університеті визначили переможців І туру ХІІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка. Учасники гідно змагалися за перемогу. Креативними ідеями були сповнені їхні есе на тему «Ким би був Тарас Шевченко, якби жив сьогодні?». Переможцями стали: І місце – Надія Магден, Вікторія Коновалова (обидві – Навчально-нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки І туру ХІІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка 10 грудня 2021