Н У Х Т

Фокус – на сучасні тенденції у сфері якості та безпечності харчових продуктів в Україні

29 травня 2025

Фокус – на сучасні тенденції у сфері якості та безпечності харчових продуктів в Україні

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів відвідали Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес-2025», що зібрав представників провідних харчових підприємств, керівників і учасників групи НАССР, керівників лабораторій, аудиторів, аналітиків, тренерів-консультантів з менеджменту якості та безпечності харчових продуктів, представників ритейл-мереж, фахівців та експертів з безпеки харчової продукції.

Учасники заходу мали змогу обговорити актуальні виклики у сфері якості та безпечності харчових продуктів, поділитися досвідом упровадження систем управління якістю та безпечністю, а також налагодити міжсекторальну співпрацю.

Захід став платформою для професійного діалогу, обміну ідеями та побудови нових партнерств між освітою, бізнесом та експертним середовищем.

Викладачі кафедри експертизи щиро вдячні модераторці з’їзду, шеф-редакторці е-журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості» Марині Бурдейній за плідну співпрацю та запрошення до участі.

Опублікований: 29-05-2025
Читайте також:
Стан і проблематику ринку проєктування теплонасосних систем обговорили наші викладачі й аспіранти

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки виступили співорганізаторами круглого столу «Ринок проєктування теплонасосних систем – стан та проблематика», що відбувся в рамках ділової програми виставки AQUQTHERM KYIV 2024. Зокрема, доцент кафедри Олексій Пилипенко виступив з двома доповідями – «Теплові насоси для енергоефективних будів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стан і проблематику ринку проєктування теплонасосних систем обговорили наші викладачі й аспіранти 20 травня 2024

День безпечного Інтернету для маркетологів

У рамках Дня безпечного Інтернету 12 лютого старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко провела інтерактивне заняття «Чари кіберзахисту» для першокурсників освітньої програми «Маркетинг». Захід поєднав у собі навчання цифровій безпеці та елементи магічного світу, що зробило його не тільки корисним, а й надзвичайно цікавим для студентів. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День безпечного Інтернету для маркетологів 12 лютого 2025

Навчально-науковий інститут харчових технологій у школах Бобровицької громади

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга та професор кафедри харчової хімії Сергій Шульга відвідали Бобровицьку гімназію та Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів, що на Чернігівщині. Школярі Чернігівської області історично є здобувачами різних спеціальностей Національного у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-науковий інститут харчових технологій у школах Бобровицької громади 16 вересня 2024

Бакалаври-менеджери оцінюють перспективи підприємств переробної промисловості

Бакалаври 4 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, що навчаються за освітньо-професійними програмами «Менеджмент» і «Менеджмент персоналу» на базі KMBS взяли участь у вебінарі «Переробна промисловість – фундамент повоєнного економічного відродження», що проводився в межах швейцарсько-українського Проєкту «Зміцнення членськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-менеджери оцінюють перспективи підприємств переробної промисловості 27 грудня 2022