Н У Х Т

Європейський досвід надання освітніх послуг вивчав професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

23 жовтня 2020

Європейський досвід надання освітніх послуг вивчав професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Висока професійна майстерність викладача потребує постійної роботи над удосконаленням змісту і форми представлення освітньої інформації. А для цього слід бути обізнаним як із передовим практичним досвідом у своїй галузі, так і з найновішими досягненнями у сфері освітніх технологій. Важливу роль тут відіграють різні форми підвищення кваліфікації викладачів.

Для ознайомлення зі світовим і європейським досвідом надання освітніх послуг (у т.ч. в умовах карантинних обмежень, зумовлених пандемією) професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько пройшов міжнародне науково-практичне стажування «Нові та інноваційні методи навчання». Воно було організоване Європейською лігою професійного розвитку із залученням провідних викладачів Малопольської школи державного управління на базі Краківського економічного університету (Польща).

У форматі Zoom-конференцій фахівці освітянської галузі Польщі розповіли про особливості європейської та польської систем вищої освіти, організацію мобільності студентів і викладацького складу в Європейському Союзі, історію розвитку онлайн-навчання та зміни дидактичного процесу в час пандемії, використання ІТ-технології на заняттях, а також організований Краківським економічним університетом проєкт підготовки та розвитку викладачів «HUB UEK».

За результатами стажування виконана підсумкова робота, яка отримала схвальний відгук, що і було підтверджено відповідним сертифікатом.

Опублікований: 23-10-2020
Читайте також:
Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Коваль прочитала лекцію з навчальної дисципліни «Харчові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства» для студентів 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». На лекцію завітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 12 листопада 2018

Чергова зустріч у Movie Club

Фільми – це чудовий засіб не тільки для практичного застосування англійської мови, а й також для полегшення процесу міжкультурного навчання. Через великий вплив культури на процес спілкування викладачам корисно проводити заняття з використанням фільмів. Безліч фільмів містять чудові приклади міжкультурного спілкування та є дуже корисним джерелом дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова зустріч у Movie Club 10 листопада 2020

Як здобувачі кафедри технології оздоровчих продуктів звіти з практики на ВДНГ захищали…

Карантинні обмеження вносять свої корективи у наше життя. І навчальний процес не виключення. Для наших викладачів безпека і здоров’я здобувачів вищої освіти – головний пріоритет, тож вони неухильно дотримуються усіх рекомендацій щодо протиепідемічних заходів. Одна з рекомендацій – за можливості організовувати навчання на свіжому повітрі. Вереснева...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як здобувачі кафедри технології оздоровчих продуктів звіти з практики на ВДНГ захищали… 14 вересня 2020

Лайфхаки при створенні CV

29 січня здобувачі освітніх програм «Менеджмент» і «Менеджмент персоналу» стали учасниками онлайн-майстер-класу «Як виділитися: лайфхаки для твого CV» від HR-еĸспертки «Бритіш Американ Тобакко Україна», директорки HR-агенції UGEN Анастасії Сичової. Це був інформативний вебінар, присвячений створенню якісного CV, який є важливим кроком для здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки при створенні CV 30 січня 2025